facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WFO Netwerk Notarissen

WFO Netwerk Notarissen

Info

WFO Netwerk Notarissen is een notariskantoor met kantoren in Enkhuizen en Grootebroek.

Geschiedenis

Over Netwerk Notarissen
Netwerk Notarissen vormt met 600 gespecialiseerde notariële juristen het grootste samenwerkingsverband van notariskantoren in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden. Vanuit meer dan 150 vestigingen staan wij voor je klaar met informatie en advies op belangrijke momenten in jouw leven.

Kwaliteit in dienstverlening
Een notariskantoor dat is aangesloten bij Netwerk Notarissen voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Om kwaliteit te meten en te waarborgen hanteert Netwerk Notarissen een eigen kwaliteitssysteem.

Helder advies
Adviezen van een Netwerknotaris zijn altijd onafhankelijk en gebaseerd op de laatste inzichten. De aangesloten juristen werken samen aan het delen van kennis en ervaring. Een Netwerknotaris kan voor uw vraag of zaak altijd de expertise van het Notarieel Kenniscentrum van Netwerk Notarissen inroepen. De akten en adviezen die je van een Netwerknotaris krijgt zijn in begrijpelijke taal. Wij zorgen voor een bijsluiter als vakjargon niet te vermijden is.

Voorlichting
Door middel van publiekscampagnes maken wij consumenten en ondernemers bewust van mogelijke juridische risico’s die zij lopen. We dragen daarbij concrete oplossingen aan voor politiek, bedrijfsleven en consumenten.

Adres: Burg. Schrijnderlaan 2, 1613 JW Grootebroek
Telefoonnummer: 0228512444
Stad: Grootebroek
Route: Burg. Schrijnderlaan 2
Postcode: 1613 JW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Angela van den Berg notaris, Van der Tuin notaris, WFO Netwerk Notarissen Enkhuizen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EMTEK Ergonomics EMTEK Ergonomics 601 meter Intussen heb ik 2 stoelen van EMTEK en deze zitten fantastisch! Het bedrijf communice...
Fons Buis Fons Buis 733 meter ZZP er. Uw adres voor periodiek vloeronderhoud, specialistisch vloeronderhoud en rein...
Recensies
De notaris deed zijn werk goed, legde duidelijk uit en nam de tijd. Wel jammer dat je niet eens een koffie aangeboden krijgt wanneer je een huis van 4 ton koopt. Ok het is corona tijd maar dan kun je bijv. papieren bekers gebruiken voor je klanten en vervolgens weggooien. Erg jammer op zo’n feestelijke dag geen koffie of bloemetje niks.
Top kantoor met servicegerichte mensen en scherpe prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid