facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor EMTEK Ergonomics

EMTEK Ergonomics

Info

Wij maken jouw bureaustoel op maat na een gratis en vrijblijvende passing aan je eigen werkplek.

Geschiedenis

Wij maken dé bureaustoel op maat met een flinke dosis aandacht voor onze klanten. Dit doen we vanuit een diepgeworteld geloof in het maken van bewuste keuzes en een passie voor zitten. Sinds de oprichting van EMTEK in 1996 dagen we bedrijven uit om bewuste keuzes te maken inzake het kantoormeubilair.



"Wij maken bureaustoelen op maat voor mensen met verschillende lichaamsformaten en lichamelijke beperkingen. Dit doen we in onze eigen werkplaats in Noord Holland.Ook ervaren hoe het is om eindelijk goed te kunnen zitten aan je werkplek? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende passing aan je eigen werkplek."
Adres: Wijzend 62, 1613KP Grootebroek
Telefoonnummer: 0228520803
Stad: Grootebroek
Route: Wijzend 62
Postcode: 1613KP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: EMTEK bureaustoel, Bureaustoel 2 meter, Bureaustoel lange mensen, Bureaustoel heupklachten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Severo Severo 285 meter
WFO Netwerk Notarissen WFO Netwerk Notarissen 601 meter De notaris deed zijn werk goed, legde duidelijk uit en nam de tijd. Wel jammer dat je...
Fons Buis Fons Buis 808 meter ZZP er. Uw adres voor periodiek vloeronderhoud, specialistisch vloeronderhoud en rein...
Unique Kindercoaching Unique Kindercoaching 936 meter Ik gun elk kinder en elke vrouw dat ze zichzelf kunnen zijn en vandaar uit hun eigen ...
Pedycure Pedycure 1 km Ik ben Pedicure zowel thuis als bij klanten aan huis. Daarnaast heb ik 25 jaar ervari...
Praktijk Lichaam natuurlijk gezond Praktijk Lichaam natuurlijk gezond 1 km Docent bij Stichting Atlas massage groep Verzorger / Masseur eredivisie Team Badminto...
Keurdokter BV Keurdokter BV 1 km Keurdokter is dé specialist op het gebied van alle soorten medische keuringen.
Recensies
Intussen heb ik 2 stoelen van EMTEK en deze zitten fantastisch! Het bedrijf communiceert zeer snel en correct. De gegevens van mijn eerste stoel werden behouden en voor de zekerheid werd er een nieuwe opmeting gedaan, ondanks dat zij hiervoor heel wat uren onderweg waren. Ook de aflevering verliep vlekkeloos. Er werd ruim de tijd genomen om de stoel perfect te laten aansluiten aan de hoogte mijn bureau. Het voelt elke dag opnieuw alsof ik in een zeteltje zit waarbij mijn lichaam volledige ondersteuning heeft. Mijn eerste stoel kreeg intussen ook een onderhoud en ook deze is opnieuw zoals nieuw. Bedankt voor de fantastische service!
Ik heb sinds kort mijn nieuwe werkstoel van Emtek, en wat een verschil. Ik heb ME/CVS en de daarbij horende orthostatische intolerantie, ben gedeeltelijk afgekeurd en moet 20 uur blijven werken, wat eigenlijk een hele opgave is voor mijn lijf. Ik heb met UWV afgesproken dat ik deze stoel krijg UWV heeft de stoel vergoed aan de hand van het advies van mijn ergotherapeut Ilse Daamen en het rapport van mijn arts dr. Visser van Cardiozorg om hopelijk deze 20 uur wel goed vol te kunnen houden zonder dat ik telkens moet instorten. Ik heb de stoel nog maar enkele dagen in mijn bezit maar ik kan nu al zeggen dat dit een wereld van verschil is. Mijn arts gaf al aan dat hoe hoger mijn benen en hoe lager mijn hoofd ja, liggen is natuurlijk het beste, maar liggend werken is lastig, hoe beter. Maar ik heb niet verwacht dat ik het meteen zou merken. Ik neem nog steeds een ligpauze tussendoor vanwege mentale overprikkeling en vermoeidheid die daardoor ontstaat maar fysiek scheelt het enorm. Ik kan Emtek verder van harte aanbevelen door de hoge kwaliteit van dienstverlening. Hartelijk dank ervoor! Mocht je ook ME/CVS, OI of POTS hebben, dan is deze stoel echt een must als je nog enige capaciteit hebt om te kunnen werken. PS mijn voeten liggen tijdens het werk op een bankje dat bij deze stoel hoort.
Perfect bedrijf, super stoel afgeleverd. Besteden veel tijd en zorg om de juiste, perfect passende, stoel voor jou te creëren die ook nog eens van super kwaliteit is. Mijn vorige stoel was na ruim 18 jaar versleten. De gegevens van de stoel hadden zij nog in hun bestand.
Ik mag al 9 jaar op een door Emtek echt op maat gemaakte stoel zitten, dat lukt mij op andere stoelen niet. Na 9 jaar heb ik deze stoel op laten knappen, hij is weer als nieuw. De stoel werd volgens afspraak keurig thuisgebracht en samen hebben we alle instellingen doorgelopen. Perfecte service!
Mijn eerste stoel via EMTEK ontving ik in 2004. Dat de stoelen van uitstekende kwaliteit zijn blijkt wel dat deze eind 2020 pas vervangen moest worden. Ook de service is prima. De nieuwe stoel ik ook weer geweldig. Helemaal op maat op mijn situatie ingesteld. Ik ben zeer tevreden met EMTEK.
Ik heb een bureaustoel op maat besteld ivm mijn lengte was het echt nodig/begon al klachten te ontwikkelen bij EMTEK en ben blij verrast over de zeer professionele wijze waarop EMTEK mij te woord heeft gestaan Yvonne, bedankt voor al je moeite! en de zitspecialisten die de bureaustoel kwamen brengen. Deze specialisten hebben zelfs aangeboden om over enkele maanden terug te komen en opnieuw de bureaustoel in te stellen omdat dan mijn op maat gemaakte bureau wordt geleverd. Wat een maatwerk en wat een service! Dank Emtek!
Beste team van EMTEK, ik wil jullie heel erg bedanken. Na 4 1/2 na mijn val van de trap waarmee ik mijn stuitje brak kan ik eindelijk weer goed achter mijn bureau zitten. Ik ben door jullie uiterst vriendelijk en goed geholpen, van de intake, meting thuis tot de plaatsing aan toe. Het verschil is zo ontzettend groot dan met een gewone bureaustoel, ik kan er gewoon niet over uit.
Het kan dus wel! en in 1 keer goed. Eindelijk een stoel die past. De mensen van EMTEK hebben voor mij de perfecte stoel aangemeten, gemaakt en in de kleuren van ons interieur afgeleverd. Sinds 3 maanden geen last meer van krampen in de benen, pijn in de heupen en rug. Had ik jaren eerder moeten doen.
Na een succesvolle operatie aan mijn rug had ik door lang zitten tijdens het werk toch nog klachten van nek en heup. I.o.m. werkgever stoel bij EMTEK op maat laten maken. Dit na tenminste 6 bureaustoelen te hebben geprobeerd zonder resultaat. EMTEK nam alle tijd voor het aanmeten, aandachtig luisteren naar klachten en meedenken in oplossingen. En dit zijn oplossingen die andere bureaustoelen niet hadden stuituitsparing, zitvlakverdeling enz. De stoel werd snel geleverd. Na ingebruikname kan ik een behoorlijk tijd mijn werk doen zittend en vooral ZONDER pijn. Voorheen was dit beslist niet het geval. De stoel is pittig duur, maar deze kosten wegen niet op tegen ziekteverzuim.
Ik had veel last van mijn onderrug schouders en nek De stoel waarop ik zat was goedgekeurd door 'een expert?' De stoel waarop ik zat is verstelbaar dus zou voldoen aan alle eisen waar een werkgever zich aan moet houden. Toen kwam ik in contact met EMTEK. Al mijn maten werden opgemeten, bijna geen lichaamsdeel werd overgeslagen. Gelijk ervaar je dat je te maken heb met een echte expert. De stoel heb ik besteld bij dit bedrijf en de stoel op mijn kantoorbaan neer gezet. Het verschil was enorm, binnen 2 weken gingen echt mijn klachten weg. Ik kan een ieder aanraden om een ECHTE MAATWERK STOEL aan te schaffen bij dit bedrijf volgens mij de enige in de BENELUX die ECHT maatwerk levert. Waarom zouden wij als mensen meer geld uitgeven voor een bed en niet voor een goede stoel? Ik zit op mijn werk tussen de 7 en de 9 uren op een stoel. De kans is groot dat ik er nog 1 aanschaf voor in huis. EMTEK BEDANKT!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid