facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weverke 't

Weverke 't

Info

Café - Zaal - Terras 't Weverke

Geschiedenis

In de wijde omtrek zal de bezoeker van het dorp al een glimp kunnen opvangen van de markante watertoren en de statige kerk met haar ranke toren. In het hartje van dit dorp bevindt zich aan de voet van het imposante kerkgebouw 't Weverke.
Deze unieke en bescheiden ligging is kenmerkend voor dit gezellige café met rookruimte en verwarmd terras, de sfeervolle feestzaal en het intieme feestcafé.

Feesten & vergaderen in een sfeervolle ambiance. Met een uitgebalanceerde mix van klassieke en moderne elementen heeft 't Weverke een eigen karakter met een warme, sfeervolle uitstraling.
't Weverke beschikt over een grote feestzaal en een klein feestcafé. Deze zijn zowel afzonderlijk als in combinatie te gebruiken. Hierdoor is 't Weverke geschikt voor gezelschappen van 20 tot 300 personen.

Elk feest, elke vergadering, bijeenkomst of evenement worden met de grootste zorg voor u geregeld. Daarbij wordt de nodige aandacht besteed aan uw persoonlijke wensen.
Van uitbundig en groot, tot intiem en klein; het is allemaal mogelijk in 't Weverke !

Adres: Hoofdstraat 77, 6333BG Schimmert
Telefoonnummer: 045 404 2691
Stad: Schimmert
Route: Hoofdstraat 77
Postcode: 6333BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carving.nl Carving.nl 1 km Leuk museum, mooi opgezet en heldere uitleg. Je moet wel echt een winterjas en handsc...
Recensies
Mooi plekje om even uit te rusten na de meters omhoog fietsen. Lekker stukje vlaai gegeten ook!
Prima dorpscafe. Centraal gelegen. Fantastische broodjes, lekkere en verrassende bierkaart. Vriendelijke eigenaar die geen moeite teveel is. Uitstekende pleisterplaats tijdens fiets/wandelroutes in de heuvels van zuid Limburg.
Gezellig dorpscafe met leuke zaal en een terras. Vriendelijke bediening en normale prijzen.
Zijn hier voor clubavond Nooit problemen Alles altijd prima geregeld
Goede zaal vriendelijk personeel, maar heb een aanmerking over de hygiëne als je naar boven kijkt zie je dat de ventilatie systemen grondig aan een schoonmaak beurt toe zijn.
Heerlijk gegeten en gedronken. Prima daar.
Gezellig, aardige bediening, overdekt terras met kachel en heerlijk eten voor goede prijs. Aanrader!
Voor ons was dit plein het begin en einde van de Trage Tocht Schimmert. Die tocht is net zo aan te raden als dit terras. We hebben er wat gedronken en een ijs gegeten. Je zit er gezellig en de bediening is vlot en vriendelijk. De prijzen zijn billijk te noemen. Een goede plek om de benen even te laten rusten.
Mooi terras met zon en schaduwplaatsen , leuk personeel en heerlijke salades :- Zeker een aanrader .
Vriendelijke bediening, gezellig terras, goed verzorgde lasagne met salade. Wel redelijk lang moeten wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid