facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Carving.nl

Carving.nl

Info

Icecarving.nl

Geschiedenis

IJs is ons vak



"al meer dan 25 jaar vakmanschap! Bij ons boekt u de meest prachtige icecarving demonstraties en spectaculaire shows of besteld u de mooiste ijssculpturen en ijsbarren."
Adres: De Steeg 30, 6333 AP Schimmert
Telefoonnummer: 045-5243401
Stad: Schimmert
Route: De Steeg 30
Postcode: 6333 AP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weverke 't Weverke 't 1 km Mooi plekje om even uit te rusten na de meters omhoog fietsen. Lekker stukje vlaai ge...
Recensies
Leuk museum, mooi opgezet en heldere uitleg. Je moet wel echt een winterjas en handschoenen aan vanwege de temperaturen. Na afloop gezellig een warme chocomel om weer op te warmen. Enige minpuntje: omdat het zo klein is, sta je binnen een dik half uur alweer buiten.
Heel leuk om eens te zien. Aardige mensen. Mooie beelden. Wel echt dikke jas en handschoenen meenemen! -12 graden dus brrrrrr... Je loopt er misschien een half uurtje tot 3 kwartier maar dat is ook genoeg, gezien de kou . Maar wij vonden het heel leuk.
Zeer vriendelijke mensen Een warm ontvangst Mooie ijs sculpturen iglo, ijsbeer, enz. Echte vakmensen . Dikke ijs pret in het enige ijs-museum van Nederland Carving.nl Natuurlijk lekker glijden van de ijs glijbaan Ze hebben ook mooie mergelsteen beelden Je kunt er zelfs ook iets van mergel maken Echt een aanrader Ga zo door
Leuk, klein museum. Geen heel lang bezoek, maar wel erg mooie beelden en leuke uitleg. Trek wel een winterjas aan!
Leuk klein museum. Wel koud maar wat wil je, mooie sculpturen en goede uitleg
Mooi gedaan! De beelden zijn echt prachtig gemaakt. En super leuk dat er voor de kinderen van alles te doen valt zoals een glijbaan. Het museum is wel iets kleiner als verwacht.
Vanmorgen geweest. Prachtig. Klein maar fijn. Voor de kinderen heel leuk dat ze alles mogen aanraken. Van de glijbaan glijden, in de iglo kruipen en nog veel meer. Aansluitend workshop gedaan. Ook heel leuk.
Mooi ijsmuseum met prachtige ijssculpturen. Zeker de moeite waard! met een warme jas en muts in combinatie met daar warme chocolademelk trotseer je de kou. Een zeer leuke beleving voor jong en oud.
Geweldig mooie beelden en sculpturen worden er gemaakt. Het is niet groot. Daardoor zeker ook voor kinderen en mensen met een verstandelijke beperking een hartstikke leuk museum. O ja, de 2e glijbaan kan ook door volwassenen gebruikt worden.
Wat een leuk en bijzonder museum. Een echte ervaring! Mijn inziens specifiek voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Vriendelijke ontvangst en uitleg. Echt de moeite waard. Zorg wel dat je voldoende gekleed bent en handschoenen hebt. Dit museum zou wat meer bekendheid en publiek verdienen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid