facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westrom

Westrom

Info

Westrom is een participatiebedrijf; een bedrijf dat mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, integreert in de samenleving middels werk.

Geschiedenis

Westrom integreert mensen, die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, in de samenleving door middel van werk. Er kunnen vele redenen zijn waarom iemand een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Bijvoorbeeld na een ongeval, hartinfarct of vanwege langdurige werkloosheid.

Wij maken het mogelijk dat mensen volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt.

Westrom is voor de volgende vijf gemeenten in Midden-Limburg partner voor de uitvoering van de Participatiewet: Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Roermond.



"Partner in participatie"
Adres: De Hanze 1, 6041 PA Roermond
Telefoonnummer: 0475-389898
Stad: Roermond
Route: De Hanze 1
Postcode: 6041 PA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 07:30 - 18:00
Woensdag: 07:30 - 18:00
Donderdag: 07:30 - 18:00
Vrijdag: 07:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Cao Westrom, Detachering Westrom, Westrom nieuws, Westrom jaarverslag, GR Westrom, Westrom group, Westrom loon, Gemeenschappelijke Regeling Westrom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PSW PSW 134 meter Al ruim 60 jaar biedt PSW ondersteuning aan kinderen en volwassenen met een verstande...
Gemeente Roermond Gemeente Roermond 3 km Roermond is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie...
Bsgw Bsgw 4 km Geen enkele ster is helaas niet mogelijk. Telefonisch niet bereikbaar. Geen email adr...
Recensies
Helaas, een bedrijf waar geen kans is om te groeien of om cursussen te doen voor hoger opgeleiden. Na jarenlang zwijgen ben ik er klaar mee dat er niet onpartijdig wordt gehandeld. Ook heb ik al meerdere officiële waarschuwingen gekregen die nergens op sloegen, maar er wordt waarschijnlijk gezegd dat het door mijn beperking komt, want het ligt nooit aan de werkgever maar aan de werknemer.
zeer slecht bedrijf vooral als je gedetacheerd bent en je werkt veel over en je krijgt gewoonweg de over uren niet uitbetaald en ze zeggen bewijs maar dat je overgewerkt heb gelukken heb ik in mijn geval alle gesprekken tussen mij en de werkgever en waar ik gedetacheerd zat opgenomen waaruit vaststaat dat ik overgewerkt heb en dat noemt zich sosciale werkplaats je kunt beter zeggen A sosciale werkplaats
Algemeen over de medewerkers daar altijd behulpzaam en vriendelijk. Maar nu in de coronacrisis heb ik een magi opkikker gekregen en schijnbaar is groot inkoop A€0,15 per medewerker als bedank je meer waard dan een mensenleven??!!
Best wel een goed bedrijf maar meten met 2 maten
rustig plaats en vriendelijk mensen
tot 17.00 u?????? vijf voor half vijf nemen ze al niet meer op..... ambtenaren waarschijnlijk...
Mooi bedrijf vooral voor de werknemers.
Leuke ervaring
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Westrom met het openbaar vervoer


Roermond, Mussenberg 110 meter
67
68
Roermond, Mussenberg 150 meter
2
67
68

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid