facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bsgw

Bsgw

Info

BsGW Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen voor heffing en inning van gemeentelijke belastingen en waterschapsbelastingen en WOZ in Limburg.

Adres: Kerkeveldlaan 2, 6042 JX Roermond
Telefoonnummer: 088-8420420
Stad: Roermond
Route: Kerkeveldlaan 2
Postcode: 6042 JX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 00:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gemeente Roermond Gemeente Roermond 2 km Roermond is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie...
Westrom Westrom 4 km Helaas, een bedrijf waar geen kans is om te groeien of om cursussen te doen voor hog...
Recensies
Geen enkele ster is helaas niet mogelijk. Telefonisch niet bereikbaar. Geen email adres. Op ingevulde klachten/contact formulieren volgen geen ontvangsbevestigingen en ook geen reacties. Geen "taxateur" die eens in het veld komt kijken wat er feitelijk staat. Ongelooflijk dat gemeentes met deze club blijven werken.
Totaal geen bereikbaarheid. Laten je uur in wacht hangen. Geen tussentijdse stem die zegt hoeveel wachtenden nog. Alleen in de verte muziekje. Na uur verbinding verbroken. Ongelooflijk dat deze organisatie blijft voortbestaan en burgers hieraan overgeleverd zijn.
Als deze onzinnige belasting inning voor de gemeente geen dag of tijd kent en mensen niet hun geld vordering om 23.00 uur moeten en kunnen stellen moeten ze het helemaal niet meer online doen dezeorganisatie die ze niet alle op een rijtje hebben . .
Slecht bereikbaar, drukte is geen excuus! Als je belt en het is te druk wordt de verbinding automatisch verbroken, beetje onbeschoft. Laat dan iemand een notitie maken om terug te bellen of wees op meer manieren bereikbaar.
Ze zijn ontzettend onprofessioneel. Ze zijn niet transparant. Nemen je niet serieus. Als je zegt dat je gehoord wil worden zetten ze hiervoor een uitzendkracht in die je verhaal mag aanhoren dan wijzen Ze je verzoek af. Ze doen wel alsof ze bellen als een medewerker van daar. De jaren ervoor als je een medewerker wat zei waren ze meteen beledigd. Geen afwijzingsbrieg ontvangen maar ik dat doen ze niks aan. Hele rare organisatie.
Ongelofelijk lastig bereikbaar, online kun je niks regelen wanneer je al een betalingsregeling hebt. En ze opbellen is met een 9:00 tot 18:00 onmogelijk, want de wachtijden zijn altijd langer als een half uur. Dus dan zou je al een dag verlof moeten pakken om ze te bereiken. En in de tussentijd blijven de aanmaningen lekker doorlopen. Je zou bijna denken dat het ons bewust zo lastig wordt gemaakt om iets te regelen, zodat ze lekker n dikke smak erbovenop kunnen gooien.
Ik heb sinds kort een nieuwe woning en mij is nooit verteld aan wie ik waterschapsbelasting moet betalen. Ze hebben me nog nooit gebeld of gemaild. Ineens, uit het niets, een aanmaning ontvangen van €200. Ik heb nog NOOIT een betalingsherinnering per post of per mail ontvangen van ze. Gewoon direct een aanmaning, en daardoor weet ik nu pas van hun bestaan af. Ik verwacht dat hierna nooit meer problemen kunnen onstaan, maar als ik de andere reviews lees van dit bedrijf, houd ik mijn hart vast.
Telefonisch nooit bereikbaar en een volstrekt onrealistische schriftelijke reactie duurt 1,5 maand! Snel de bezem door deze organisatie halen!
23 maart heb ik een bezwaar ingediend tot op heden heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.t
Niet alleen kregen we een betalingsopdracht voor twee jaar tegelijk ze zouden elk jaar moeten komen, maar na een handige termijnbetaling te hebben afgesproken met een onaangename meneer die daar werkt, bleek dat de medewerker niets voor ons had geregeld. Ik heb een half uur met hem gepraat, hij verzekerde me dat de betaling voor beide jaren in termijnen was verdeeld, maar ik kreeg een aanmaning en een boete per post. Ze zijn zo in de war dat het jammer is om tijd met ze te verspillen. Nu moet ik meer betalen vanwege hun fout.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid