facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westmolen Makelaardij

Westmolen Makelaardij

Info

http://www.westmolenmakelaardij.nl

Geschiedenis

Een makelaar of taxateur in de Hoeksche Waard of omstreken nodig?

Het makelaarsvak is een prachtig vak dat ik al 20 jaar beoefen en dat ik met zeer veel plezier heb eigengemaakt. In die 20 jaar leerde ik niet alleen integer, maar vooral ook betrokken, creatief en betrouwbaar te makelen.

Inmiddels heb ik ruime ervaring in het vak en werk ik zelfstandig als geregistreerd makelaar in de Hoeksche Waard. Voorheen deed ik ervaring op bij verschillende makelaarskantoren in de regio.

Mijn werkwijze is energiek, creatief en vooral betrokken. Betrokken tot de klant tevreden is, want niets is belangrijker dan dat. Naast mijn werk als makelaar-taxateur adviseer ik mijn klanten ook graag over keuzes omtrent woninginrichting en woonstyling.

Adres: Laan van Westmolen 81, 3271 BJ Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0613488325
Stad: Mijnsheerenland
Route: Laan van Westmolen 81
Postcode: 3271 BJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vrieling Makelaars Vrieling Makelaars 1 km Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen bij de verkoop van het huis in Mijnsh...
Recensies
Ron is een vriendelijke, accurate, en betrouwbare makelaar/taxateur. Hij heeft snel gehandeld bij het te taxeren object waardoor wij snel verder konden. Wellicht in de Hoeksche-Waard nog onbekend voor sommigen, maar zeker een aanrader. Bedankt Ron!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid