facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vrieling Makelaars

Vrieling Makelaars

Info

Thuis in de regio, thuis in de stad! Makelaar voor de Hoeksche Waard en Rotterdam!

Geschiedenis

Vrieling Makelaars is actief van de Hoeksche Waard tot en met Rotterdam in de aan- en verkoopbegeleiding van woningen.

In de Hoeksche Waard zijn wij het oudste makelaarskantoor en in die regio zijn er weinig woningen waar wij niet al op de één of andere manier bij betrokken zijn geweest. Daarnaast zijn wij veel te vinden in Rotterdam, voornamelijk in- en rond het centrum.

We zijn enthousiast en ambitieus en hebben aandacht voor onze opdrachtgevers. Daarnaast stellen we ons flexibel op en doen zorgvuldig en deskundig ons werk. Met deze instelling zijn we 6 dagen per week met veel plezier bezig, vaak ook buiten de reguliere kantoortijden.

Wij combineren een vernieuwende frisse aanpak, waarin optimaal gebruik wordt gemaakt van nieuwe verkoopmethoden, met ouderwets goede service. Voor onze verkoopbegeleiding worden wij daarvoor door onze opdrachtgevers beoordeeld met een 9.1 en daar zijn wij trots op. Onze aankoopbegeleiding wordt door onze opdrachtgevers zelfs met een 9.2 beoordeeld! Bekijk op onze website onze klantbeoordelingen.

Wij werken graag met u samen in een informele sfeer. We kennen uw naam en hebben oog voor u en de sterke verkooppunten van uw woning. We gaan net zo lang door totdat u tevreden bent. Dát is onze uitdaging!

Graag lichten wij u onze dienstverlening vrijblijvend toe. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

THUIS IN DE REGIO, THUIS IN DE STAD
MAKELAAR VOOR DE HOEKSCHE WAARD & ROTTERDAM



"Vrieling Makelaars is dé bruggenlegger tussen de Hoeksche Waard en Rotterdam.We zijn gespecialiseerd in verkoopbegeleiding, aankoopbegeleiding en taxaties van woningen.Altijd op basis van No Cure no Pay en altijd met een vergoeding die is afgestemd op de prestatie.Onze aanpak kenmerkt zich door ouderwets goede service, vernieuwende verkoopmethoden en een uitgekiende marketingstrategie.Vergeet niet onze beoordelingen op Google, Funda en Facebook te checken alsmede onze volgers op Facebook en Instagram.In het weekend bezichtigen wij op afspraak."
Adres: Wilhelminastraat 35, 3271 BX Mijnsheerenland
Telefoonnummer: 0186 602502
ln.sraalekamgnileirv@ofni
Stad: Mijnsheerenland
Route: Wilhelminastraat 35
Postcode: 3271 BX



op zoek naar gerelateerd: vrieling makelaars lusthofstraat, vrieling hardenberg, vrieling makelaardij dedemsvaart, makelaars in de hoeksche waard, vrieling makelaardij hardenberg hardenberg, makelaars mijnsheerenland, vrieling makelaardij emmen, vrieling makelaars westmaas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Westmolen Makelaardij Westmolen Makelaardij 1 km Ron is een vriendelijke, accurate, en betrouwbare makelaar/taxateur. Hij heeft snel g...
Recensies
Zeer professioneel en klantvriendelijk geholpen bij de verkoop van het huis in Mijnsheerenland. We zijn erg goed begeleid en Bart nam alle tijd voor ons. Ook de kantoormedewerkers zijn heel vriendelijk en je krijgt snel antwoord op vragen. Mocht ik ooit nog een keer een huis willen verkopen of aankopen, ga ik zeker weer de samenwerking aan met Vrieling.
Prettige communicatie en prima begeleiding door het hele proces. Het hele team van Vrieling makelaars stond altijd open voor vragen. Ze hebben ons huis goed verkocht! Voorlopig zijn we even klaar met verhuizen maar mocht het nodig zijn dan schakel ik hen weer in!
De verkoop van onze woning Schepenlaan 6 in Mijnsheerenland was toch wat spannend. Je verkoopt je eigen huis waar je zo trots op bent. Alle medewerkers van Vrieling voelde dit goed aan en hebben ons bij elke stap deskundig en vol respect voor onze keuzes begeleid.
Verkoper Oudendijk 76 Zeer tevreden met de verkoop van onze woning door Vrieling Makelaars. Werden altijd goed op de hoogte gehouden omtrent de ontwikkelingen, altijd goed bereikbaar bij vragen en dergelijke. Alle medewerkers zeer vriendelijk.
Vrieling Makelaars staat voor service, betrouwbaarheid en deskundigheid. Het vriendelijke personeel heeft me ontzettend goed geholpen bij zowel de verkoop als de aankoop van een woning. Een echte aanrader voor als het gaat om advies en kwaliteit!
Afgelopen 15 jaar 3 keer geholpen door Vrieling : 2x met verkoop en 1x met aankoop van onze woning en elke keer top service! Fijn,persoonlijk, contact en wat ze beloven doen ze ook, meer dan dat ! verkoop Ritselaarsdijk 2 Westmaas
Verkoop Oudendijk 76. Prima begeleiding en ondersteuning tijdens het hele verkoopproces. Altijd goed bereikbaar en behulpzaam bij vragen en verzoeken. Top.
Fijne makelaardij met zeer prettige meedenkende, vakkundige medewerkers! Heel blij geweest met hun service aan en samenwerking met ons!
Goede partner voor zowel aan als verkoop makelaar. Zeer betrouwbaar, oprecht en betrokken.
Zeer behulpzame makelaar met uiterst toegewijde medewerksters , wij zijn zeer tevreden over deze makelaar !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid