facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Westland-Gezond

Westland-Gezond

Info

Praktijk voor voeding, beweging en leefstijl. Diëtiste en Personal trainer.

Geschiedenis

Mijn naam is Yvon Vreugdenhil, in 2013 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Haagse Hogeschool voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. In juli 2009 heb ik mijn MBO diploma Sport en Bewegen behaald in Delft. Mijn specialisaties daarin zijn: Sport- en Bewegingsconsulent, Muziek en Bewegen A & B, Fitnesstrainer A & B. Daarnaast heb ik verschillende cursussen en trainingen gevolgd, waaronder personal trainer en BHV + AED, om mijn kennis te verbreden. Tevens heb ik ruime ervaring met het geven van groepslessen binnen health clubs. Na het verzorgen van de lessen Zumba, Power pump en Military Training ben ik helemaal gelukkig.

Als spontaan en sociaal persoon vind ik het leuk om te koken (nieuwe recepten uit te proberen), op stap te gaan en te sporten. Het feit dat ik mijn passie op Westland-Gezond kan richten, werpt zijn vruchten af. Ik heb het naar mijn zin, de resultaten zijn positief en de klanten tevreden. Mag ik jou binnenkort begeleiden naar een gezonde leefstijl welke bij jou past? Ik heb er zin in!



"Misschien denk je al er al jaren over na of is schiet het spontaan in je op: NU! is het tijd voor jouw leefstijl aanpak! Ga stap voor stap op zoek naar een gezondere versie van jezelf en je gezin, minder darmklachten of meer energie om tijdens drukke dagen goed te blijven presteren. Wij ondersteunen je graag en bieden de stok achter de deur die jij nodig hebt.Kom lekkerder in je vel en wordt fitter door te sporten. We dagen je graag uit op conditie en kracht! Mogen wij jouw het duwtje in de goede richting geven?Namens Kelsey, Jody en Yvon; Welkom bij Westland-Gezond."
Adres: Buijs Ballotstraat 1, 2693 BD 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0646467293
Stad: 's-Gravenzande
Route: Buijs Ballotstraat 1
Postcode: 2693 BD



op zoek naar gerelateerd: Bootcamp Westland, Bootwalk Westland, Bootcamp Maasdijk, Personal trainer De Lier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FitWestland FitWestland 2 km Al jaren ga ik met veel plezier naar de yin yoga lessen van Claudia. Je merkt dat het...
Leefstijl Vollering Leefstijl Vollering 2 km Leefstijl Vollering voor inzicht en verandering naar een gezonde leefstijl. Coaching ...
Clara Hamstra Personal Training Clara Hamstra Personal Training 2 km Super goede begeleiding! Luistert goed naar wat je kan en wat je niet kan! En zorgt v...
Your Base Your Base 2 km Your Base, Personal Small Group Trainingen en Personal Training in het Westland.
Recensies
Leuk, gezellig en bekwaam team dat graag met je meedenkt hoe je fitter én gezonder kan worden. Zijn goed in motiveren en geven leuke afwisselende lessen die heel eenvoudig afgestemd kunnen worden naar niveau van de individuele sporters.
Bij Westland gezond heb ik ervaring met zowel een voedingsadvies traject als met deelname aan de bootwalk. Wat betreft het voedingsadvies werd er goed gekeken naar wat er nodig en mogelijk was. Wanneer iets niet haalbaar bleek, werd er opnieuw gekeken hoe we iets konden aanpakken om het doel te behalen. Het advies was professioneel en deskundig. De bootwalks zijn altijd fijne trainingen die goed weggezet worden. De groep is zeer gevarieerd, maar het is altijd uitdagend voor alle deelnemers. Bij klachten waardoor een oefening niet uitgevoerd kan worden, wordt er in overleg gekeken wat er als alternatief gedaan kan worden. De dames zijn ook altijd enthousiast!
Recent sloot ik een periode af van een half jaar waarin ik Yvon Vreugdenhil heb gevraagd mij te helpen weer gezond te gaan eten en leven, met als doel om af te vallen en mij weer fitter te voelen. Vorig jaar zomer liep ik zeer ontevreden met mezelf rond, ervan balend dat ik al die T-shirts en overhemden niet meer aankon. En ik zag er tegenop om voor de zoveelste keer weer te gaan lijnen. Toen werd Yvon Vreugdenhil lid van BNI en met haar wekelijkse 60 secondenpresentatie inspireerde ze mij om tot actie over te gaan, waardoor ik mij spontaan bij haar heb aangemeld. Al heel snel kwam ik er achter dat ik hiervan geen spijt zou krijgen. Yvon leerde me dat lijnen helemaal geen zin heeft omdat je dan snel ook weer een terugval krijgt. Daarnaast moest ik zelfs op bepaalde momenten van de dag meer gaan eten dan in het verleden en in ieder geval moest er meer regelmaat komen in mijn eetpatroon. Maar geen gekke liflafjes of bizarre diëten, gewoon gezond en gevarieerd eten, veel water drinken en sporten een wezenlijk onderdeel laten zijn van je dagelijks leven. Vooral dat laatste: sporten is voor mij geen noodzakelijk kwaad meer, waar ik met hangen en wurgen aan doe, maar het is een prettige gewoonte geworden waar ik vaak ook plezier aan beleef. Dan heb ik het nog niet eens over de maandelijkse bootcamps die Yvon geeft en die soms heel pittig, maar vooral ook heel fijn zijn om mee te maken. Kortom: Yvon biedt een complete dienstverlening met een optimaal resultaat: hier het bewijs: ik ben maar liefst 20 kilo lichter en ik voel me topfit! Natuurlijk heb ik nu een schone taak voor de boeg om ook fit en gezond te blijven, maar met de lessen en tips van Yvon en zo af en toe ook nog steeds haar begeleiding weet ik zeker dat mij dit gaat lukken. Dus wil je weer fit worden, gecontroleerd afvallen en een gezonde levensstijl krijgen, dan beveel ik Yvon Vreugdenhil van Westland Gezond van harte bij je aan. Ben je te dik, is je leefstijl te bont, kom weer in topvorm bij Westland Gezond! Met vriendelijke groet, Martijn van Leeuwen
In november ben ik gestart bij Westland-Gezond. Al enige tijd was ik zoekende naar een oplossing voor lichamelijke klachten die direct invloed hadden op mijn energiehuishouding. Samen met Yvon ben ik aan de slag gegaan. Door meer regelmaat aan te brengen in mijn voedingspatroon, gevarieerder te eten en bepaalde gewoontes af te leren ben ik een stuk fitter geworden. Daarnaast ben ik heel wat kilo's kwijt geraakt. Yvon heeft er met haar tips en persoonlijke begeleiding voor gezorgd dat ik met een fijn gevoel de zomer in ga.
Omdat ik moe was en geen energie had, kwam ik bij Yvon terecht want ik wilde gaan sporten maar kwam niet in het ritme van ook daadwerkelijk gaan. Met behulp van samen trainen met Yvon en leuke en wisselende schema's is dit me wel gelukt en nadat ze ook naar me voedingspatroon heeft gekeken was ik ook niet meer duizelig halverwege de dag. Een aanrader als je hulp zoekt op gebied van voeding en beweging.
Een lange tijd met PDS klachten gelopen, maar door de perfecte begeleiding zijn m'n darmen weer rustig geworden. Je merkt dat ze veel ervaring en specialisatie hebben met het Fodmap dieet! Blijft niet langer lopen met je klachten Westland Gezond helpt je de goede richting naar een kwalitatief beter leven!
Vorig jaar mei heb ik bij Yvon aangeklopt voor hulp. Ik ben al een tijdje bezig om wat kilo's kwijt te raken en was naar mijn idee al op de goede weg, maar toch lukte het mij niet af te vallen. Yvon heeft laten zien waar je op moet letten zoals bijvoorbeeld suikers. en welke prodicten je beter kan vervangen door een gezonder alternatief. Ook had ik soms last van trillingen en een raar gevoel. Door voor de juiste producten te kiezen en met regelmaat iets te eten heb ik dit gevoel niet meer gehad en ben ik inmiddels 15 kilo kwijt. Het gaat bij mij moeizaam, maar toch wist Yvon mij elker keer weer te motiveren. Zo had ik al jaren niet gefietst en nu fiets ik 3 x in de week naar me werk!
Yvon gaat gedreven en enthousiast te werk. Ze heeft een groot empathisch vermogen en denkt ook echt mee uit jouw oogpunt. Samen zijn we erin geslaagd om dichter bij mijn streefgewicht te komen. Yvon kwam met veel handige tips op de proppen en bleef me aanmoedigen en actief meedenken over oplossingen als het moeilijk werd. Ook via de mail is ze goed bereikbaar en geeft ze graag advies en tips. Als ik het mocht overdoen, zou ik opnieuw voor begeleiding van Yvon kiezen.
Yvon is een heel fijn mens om mee samen te werken. Ze denkt mee, geeft tips, en is een grote stimulans!
Super fijne ervaring met Westland-Gezond. Professionele begeleiding, fijne tips en regelmatig contact over de vorderingen. Zeker een aanrader als je zoekende bent naar de juiste voeding bij terugkomende lichamelijke klachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid