facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WERQ Personeelsdiensten

WERQ Personeelsdiensten

Info

Wij zijn een ondernemend bedrijf dat opereert in de uitzendbranche in de breedste zin van het woord. Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact, kennis van de markt en maatwerk.

Geschiedenis

Sinds de oprichting op 1 januari 2002 heeft WERQ Personeelsdiensten zich in vrij korte tijd ontwikkeld als één van de snelst groeiende arbeidsintermediairs van Hoogeveen en verre omgeving.

Het groeiende aantal relaties, van groot tot klein, waar goede werknemers worden geplaatst doet steeds vaker een beroep op de diensten van WERQ.

En wat betreft de vele uitzendkrachten die elke dag via WERQ aan het werk zijn: Wij doen er alles aan om het zowel onze relaties als onze flexkrachten naar de zin te maken.

Wilt u meer weten? Bel dan gerust 0528-287400



"Wij zijn een ondernemend bedrijf dat opereert in de uitzendbranche in de breedste zin van het woord. Wij onderscheiden ons door persoonlijk contact, kennis van de markt en maatwerk.Wij opereren in verschillende branches:• Industrie Productie;• Transport Logistiek;• Agrarisch Hovenier Groenvoorziening;• Schoonmaak;• Metaal Techniek;• Bouw Infrastructuur;• Administratief Commercieel Financieel;• Horeca."
Adres: Schutstraat 114, 7901 EH Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-287 400
Stad: Hoogeveen
Route: Schutstraat 114
Postcode: 7901 EH


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Olympia Uitzendbureau Hoogeveen Olympia Uitzendbureau Hoogeveen 157 meter Aardige en eerlijke mensen die goed hun best doen om je te helpen. Ze hebben mij ook ...
Employ.EU Employ.EU 1 km
VDS Flexwerk VDS Flexwerk 2 km VDS Flexwerk is een gespecialiseerd uitzendbureau in Hoogeveen dat werkzoekenden en p...
Taxiwerq Taxiwerq 3 km Ik heb mijn opleiding tot taxichauffeur in 2 maand tijd behaald. Ik ben zeer goed geh...
Nijenhuis Uitzendburo BV Nijenhuis Uitzendburo BV 3 km Nijenhuis Uitzendburo is het uitzendbureau voor het leveren van vak kanjers in de met...
Flexibel Opleidingen Flexibel Opleidingen 3 km Wij verzorgen opleidingen die meetellen voor de code95
Timing Drenthe Timing Drenthe 19 km Vriendelijke mensen, nemen de tijd. Lekkere koffie.
Recensies
Doordat mijn broer eind vorig jaar zijn bedrijf heeft kunnen overdragen, eindigde mijn dienstverband. Hierdoor ging ik mij na lange tijd oriënteren op de arbeidsmarkt. Al snel kwam ik in contact met Henriette van Werq. Zij heeft veel voor mij kunnen betekenen. Na het bezoek had ik her en der direct zeer goede contacten. De dames van Werq zijn snel, kundig en zeker een prettige gesprekspartner. Zeker een aanrader!
Ik vind WERQ een bijzonder prettig bureau. Onderscheidend in haar benadering: persoonlijk en betrokken. ‘Samen aan de slag’ is niet alleen een rake slogan, maar ook écht hier de werkwijze. Kan dit bureau andere werkgevers van harte aanbevelen. Nico Jan van Hemel - Het Geheime Wapen Communicatie
Lijk gewoon een huis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid