facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nijenhuis Uitzendburo BV

Nijenhuis Uitzendburo BV

Info

Nijenhuis Uitzendburo is het uitzendbureau voor het leveren van vak kanjers in de metaal. Of het nu gaat om een Lasser, Constructiebankwerkers of monteurs.

Geschiedenis

Nijenhuis Uitzendburo, gevestigd in Hoogeveen, is het uitzendbureau voor het leveren van vak kanjers in de metaal.

Of het nu gaat om een Lasser, Constructiebankwerkers of Monteurs, Nijenhuis Uitzendburo heeft het allemaal in huis. Met ruim twintig jaar ervaring in het uitzenden van technische vakmensen, in met name de metaalbranche, is Nijenhuis Uitzendburo de aangewezen partner om uw, al dan niet, tijdelijke personele problemen op te lossen.

Ook wanneer u als NEN 3834 gecertificeerd bedrijf op zoek bent naar gecertificeerde lassers volgens NEN 9606 (voorheen NEN 278-1), ASME IX of AWS D1.1 kunnen wij u helpen. Zelfs wanneer u op zoek bent naar een gekwalificeerde lasser met een specifiek lasserskwalificatie kunnen wij er zorg voor dragen dat een van onze lassers op zeer korte termijn het door u gewenste certificaat behaalt.
Aan de hand van uw Lasmethodebeschrijving ( WPS ) stellen wij samen vast welk lasserskwalificatie benodigd is, en wij zorgen er voor dat een van onze zeer ervaren lassers het certificaat binnen een zeer kort tijdsbestek behaalt. Het spreekt voor zich dat het hierbij niet uitmaakt of het gaat om MIG/MAG lassers, TIG lassers of Elektrode lassers ( BMBE ).

Bij de vakgebieden waar onze Lassers, Constructiebankwerkers en Monteurs kunnen worden ingezet moet u denken aan de volgende:

- Staalbouwbedrijven
- Scheepswerven
- Machinebouw
- Apparatenbouw
- Constructiebedrijven
- Revisie- en onderhoudsbedrijven
- Technische diensten van productiebedrijven

Nijenhuis Uitzendburo is lid van de metaalunie, VCU gecertificeerd, een door de KENTEQ erkend leerbedrijf en door de stichting normering arbeid ( SNA ) NEN 4400-1 gecertificeerde uitzendorganisatie.
Nijenhuis Uitzendburo hecht zeer veel waarde aan bovenstaande kwalificaties, daar zij hiermee aantoont het uitzend vak in al haar facetten uiterst serieus te nemen, en te voldoen aan al de geldende regels die aan een betrouwbaar uitzendbureau worden gesteld.

Adres: Stephensonstraat 21 a, 7903 AS Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-232538
Stad: Hoogeveen
Route: Stephensonstraat 21 a
Postcode: 7903 AS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flexibel Opleidingen Flexibel Opleidingen 532 meter Wij verzorgen opleidingen die meetellen voor de code95
Taxiwerq Taxiwerq 872 meter Ik heb mijn opleiding tot taxichauffeur in 2 maand tijd behaald. Ik ben zeer goed geh...
Employ.EU Employ.EU 2 km
Olympia Uitzendbureau Hoogeveen Olympia Uitzendbureau Hoogeveen 3 km Aardige en eerlijke mensen die goed hun best doen om je te helpen. Ze hebben mij ook ...
WERQ Personeelsdiensten WERQ Personeelsdiensten 3 km Doordat mijn broer eind vorig jaar zijn bedrijf heeft kunnen overdragen, eindigde mij...
VDS Flexwerk VDS Flexwerk 5 km VDS Flexwerk is een gespecialiseerd uitzendbureau in Hoogeveen dat werkzoekenden en p...
Timing Drenthe Timing Drenthe 17 km Vriendelijke mensen, nemen de tijd. Lekkere koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid