facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Werelds Grootste Smoothie

Werelds Grootste Smoothie

Geschiedenis

Sinds 2010 organiseert Stichting Jaarmarkt Nibbixwoud, met een groep enthousiaste vrijwilligers, een gezellige jaarmarkt in Nibbixwoud.
De naam jaarmarkt dekt de lading eigenlijk niet, dorpsfeest voor de gehele regio zou beter zijn. Want naast een prachtig goed gevulde markt is er altijd veel vermaak voor jong en oud.

Dit jaar, zondag 2 juli 2017, willen we tijdens de jaarmarkt graag aandacht geven aan een goed doel, het Ronald McDonald Kinderfonds . Dit willen we doen door op een lucratieve manier geld in te zamelen zodat we dit kinderfonds uiteindelijk een heel mooi bedrag kunnen overhandigen.

Na maanden van voorbereiding en communicatie via de officiële kanalen van de organisatie kunnen wij u vertellen dat wij een positief startsein hebben gekregen. De plannen zijn goedgekeurd. Nibbixwoud doet mee aan het GUINNESS WORLD RECORD en gaan we voor het wereldrecord voor de grootste smoothie.

Om deze recordpoging te kunnen realiseren zoeken we sponsoren. Sponsoring kan door een financiële bijdrage te leveren maar ook door ingrediënten of materialen te leveren die nodig zijn om de wereldrecord poging uit te kunnen voeren.

Uw hulp is hierbij onmisbaar! Stichting Jaarmarkt Nibbixwoud krijgt geen subsidie en is volledig afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.
Wij willen u vragen om ons te steunen middels sponsoring, om uiteindelijk een mooi bedrag aan het Ronald McDonald Kinderfonds te kunnen overhandigen.

Adres: Ganker, 1688 Nibbixwoud
Stad: Nibbixwoud
Route: Ganker
Postcode: 1688


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kermis Nibbixwoud Kermis Nibbixwoud 563 meter Ben hier geweest voor een indoor skeelertraining van mijn dochter. De zaal is daar pr...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid