facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kermis Nibbixwoud

Kermis Nibbixwoud

Info

De gezelligste kermis van Nederland!

Adres: Lange Dres 1, 1688 BE Nibbixwoud
Telefoonnummer: 0229313018
Stad: Nibbixwoud
Route: Lange Dres 1
Postcode: 1688 BE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Werelds Grootste Smoothie Werelds Grootste Smoothie 563 meter Sinds 2010 organiseert Stichting Jaarmarkt Nibbixwoud, met een groep enthousiaste vri...
Recensies
Ben hier geweest voor een indoor skeelertraining van mijn dochter. De zaal is daar prima geschikt voor. Kleedkamers hadden frisser gemogen.
Goede gediening, schappelijke prijzen. Eten van goede kwaliteit Wel beperk menukaart als keus, maar wel lekker en warm. Niet veel ruimte voor meerdere " grote gezelschappen " om te eten. Maar verder goed verzorgt. Zaal voor diverse doeleinde geschikt, en veel mogelijk heden . Zag ook veel hulp middelen voor presentatie, zo als geluid en beeld.. Een klein min puntje, maar 1 draadloze microfoon beschikbaar, beetje lastig voor meerdere sprekers en zaal reactie. Maar verder TOP locatie en bediening.
Multifunctionele sportlocatie. Handbal, voetbal, basketbal, zaalvoetbal en nog veel meer mogelijk. Ook zaalverhuur en partijen mogelijk. Net nieuw, het ziet er mooi uit. Voor kleine kinderen is er een speelplaats. Er is ruime parkeergelegenheid.
Nieuwe sporthal, waar verschillende verenigingen handballen. Mooie kleedkamers. Kleine tribune, waar je niet goed kunt zitten. Het café is gezellig druk, mooi en sfeervol.
Mooie hal, prima geschikt voor een nieuwjaarsreceptie ;
Heel leuke bediening.eten was goedEten: 5/5
Vandaag heerlijk gegeten, voor de toneeluitvoering. Daarna nog een biertje toe. Alles piekfijn voor elkaar.
Keurig voor elkaar. Er waren meerdere "dingen". Dat stond niet duidelijk aangegeven. Maar dat was alles
Ruime voetbal kantine die meer op een prachtig restaurant cq bar lijkt dan je zou verwachten.
Dit is een sportcomplex zaalsporten/voetbalvelden mooi complex goede kantine zaal om te vergaderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid