facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wereldeters

Wereldeters

Info

Leesboek, kijkboek en kookboek in één. WINNAAR van de KOOKBOEK VAN HET JAAR PUBLBIEKSPRIJS. Bestel Wereldeters via www.wereldeters.nl.

Geschiedenis

Wereldeters gaat over kinderen en het eten van wereldse gerechten. En hoe het dan óók nog eens gezellig blijft aan tafel. De boboti of de couscous staat op tafel, maar dan ... hoe krijg je je kids zover dat ze het ook echt gaan eten. Het geheim is kinderlijk eenvoudig. Vertel leuke verhalen en weetjes over het land van het gerecht op tafel.

Het boek Wereldeters staat vol met leuke landen weetjes en is vrolijk en kleurrijk vormgegeven. Los bij het boek zit een receptenschrift met 30 wereld recepten. Maar ook los bij het boek zitten twee paspoortjes en een vel landenstickers. ALs kinderen goed hebben gegeten mogen ze een sticker plakken in hun paspoortje.



"Welkom bij ons sfeervolle en trendy Restaurant Nest. Onze executive chef Rogér Rassin en zijn keukenbrigade verrassen u graag met de heerlijkste streekgerechten. Een feestelijke familieavond, een romantisch diner of een gezellige brunch; bij restaurant Nest bent u voor iedere gelegenheid van harte welkom.Naast het a la carte restaurant bevindt zich in restaurant Nest ook het Live Cooking Buffetrestaurant van Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden, dat in de weekenden geopend is voor de beroemde buffetten en brunches, waarbij onze chefs de gerechten live en vers voor u bereiden!De menukaart van restaurant varieert met de seizoenen mee, zodat u op ieder moment van het jaar kunt genieten van de beste en mooiste smaken en gerechten."
Adres:
Telefoonnummer: t. 06 3012 3042
Stad: Sassenheim



op zoek naar gerelateerd: Van der Valk Sassenheim Restaurant, Kindermenukaart, Vd Valk Sassenheim, Nest Sassenheim, Van der Valk Leiden menukaart, Hotels in Sassenheim, Van der Valk Sassenheim ontbijt, Adres Van der Valk Sassenheim
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vanmax Pindakaas Vanmax Pindakaas 1 km De lekkerste die ik ooit gehad heb en dan hebben we het over de honing/ chilipeper pi...
Van Eeten & sports Van Eeten & sports 2 km Slecht voorgelichte overledene over begrafenis regelen in testament. Hierdoor moesten...
Recensies
Bij aankomst in het hotel eerst hier wat gedronken. Personeel is vriendelijk maar niet vlug. Voor het bestellen/serveren van een drankje waren we ca. 20 minuten verder.
Vandaag maar weer eens gegeten bij Van der Valk Nest in Sassenheim. Wat is het eten hier achteruit gegaan ongelooflijk. Voor 23,80 heb ik de smerigste schnitzel gegeten ooit in een restaurant. Een kant en klare mini schnitzel van de AH is nog beter. 0,0 smaak, droog, taai, aangebakken zie foto. Dit heb ik netjes gemeld aan de restaurant manager van dienst. Maar chef kok van Nest schaam dat je dit durft te serveren in zo’n mooie ambiance en in potentie een top restaurant. Erg jammer.
Deze klacht is de volgende dag netjes opgepakt door restaurantmanager. Complimenten hiervoor. Alle gerechten mooi op smaak ,creatief en prachtig opgemaakt en niet goedkoop. Alleen als je een schnitzel besteld is dit geen natuurlijk lapje vlees maar geperst vlees en net als bij n slechte cafetaria gefrituurd!!! Bij de vraag of t gerecht naar wens is gezegd dat ik niet snap dat n restaurant en kok van dit niveau het in z'n hoofd haalt om zùlk vlees te kiezen en helemaal niet dat t dan gefrituurd wordt. Weet je welk antwoord je dan krijgt?? ... ja zo serveren we de schnitzel altijd. Vinden ze heel normaal dus en dat niveau blijkbaar ook. Er wordt niks met je klacht gedaan.
Afgelopen zondag 05-03-2023 in de avond gedineerd in restaurant Nest. Wij komen hier vaker, altijd heel erg naar wens. Deze keer viel mij echter heel erg tegen. Het team leek totaal geen leiding te krijgen. Het was een zooitje overal. Hoorde kelners onderling klagen over leidinggevende. Personeel deed goed zijn werk, maar moeten meer ondersteuning krijgen.. Zo lijkt het. Zonde! Want vorige keren was het super! Eten was top!
Het Nest restaurant is onderdeel van het van de Valk restaurant en biedt met live cooking een prima all-you-can-eat voor 35 euro per persoon op zondag. Goed verzorgde middag met zeer divers assortiment voor jong en oud. De kinderen mogen zelf pizza's maken. Prijs is wel flink.
Vorige week geluncht en gedineerd in dit restaurant. Ondanks de enorme drukte werden we beide keren snel en vriendelijk bediend. De menukaart is niet heel uitgebreid maar het eten was van goede kwalilteit.
Lang wachten op eten ruim een uur. Daarnaast zijn de porties erg klein. Een tournedos met een klein beetje aardappelgratin voor 32,50? , kan er dan niet een zakje/bakje friet bij? kan wel, maar weer extra betalen... We hebben maar geen dessert genomen want geen zin daar ook weer een uur op moeten te wachten.
Helaas veel te duur voor de geleverde kwaliteit. Dit verwacht je niet van een ‘van der Valk’. Erg jammer, zeker GEEN aanrader!
Vriendelijk personeel, relaxte sfeer en een zeer goede hamburger. Iets om elke maand weer naar uit te kijkenEten: 5/5
Fijne plek om te werken, om te lunchen en te dineren. Goede bediening, prima eten.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid