facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van Eeten & sports

Van Eeten & sports

Info

Ken je het dat je steeds makkelijker aankomt en je geen idee hebt waar je moet beginnen als het om goede voeding gaat? Van Eeten&Sports kan je helpen.



"Gaat u een huis kopen, hypotheek afsluiten, samenwonen, trouwen of wenst u uw zaken goed te regelen na uw overlijden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.Van Eeten Notarissen is een modern toegankelijk kantoor in het centrum van ‘s-Hertogenbosch.Met ons team, bestaande uit 3 notarissen, 6 kandidaat-notarissen/juristen en 11 notarieel medewerkers, voorzien wij u graag van een passend advies.Wij denken graag met u mee over de verschillende – vaak belangrijke – gebeurtenissen in uw leven. Wij willen u als klant graag leren kennen, want persoonlijke aandacht maakt het verschil."
Adres:
Telefoonnummer: 0623574275
Stad: Sassenheim


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Lisette Castelein Praktijk Lisette Castelein 915 meter Doelgericht hulp bij leer- en opvoeduitdagingen.
Wereldeters Wereldeters 2 km Bij aankomst in het hotel eerst hier wat gedronken. Personeel is vriendelijk maar nie...
Recensies
Slecht voorgelichte overledene over begrafenis regelen in testament. Hierdoor moesten broers en zussen gedeelte kosten betalen. Later met veel berichten aan nabestaanden vervelend opgelost. De nabestaanden waren geen erfgenamen.Bij een andere nalatenschap geen openheid in gedane kosten. Met advies van eigen rechtsbijstandsverzekering alsnog openheid. Maar geen correcties. Mediation aangevraagd maar wilde niets meer. Bij verdeling goederen stonden goederen op de lijst welke al niet meer aanwezig waren. Sorry en geen uitleg welke bestemming deze dan gekregen hadden.
Ontzettend goede ervaring bij dit notariskantoor! Het personeel is super vriendelijk, stellen zich flexibel op, en geven goede uitleg. Er wordt echt de tijd voor je genomen en meegedacht naar de best passende contractvoorwaarden. Daarnaast wordt dit tegen een goede prijs gedaan zonder onverwachtse bijkomende kosten
Toen wij een offerte aanvraag deden bij dit notariskantoor per mail, werden wij nogmaals verzocht om contact op te nemen maar ditmaal te bellen. Bij de afspraak zelf was onze contactpersoon slecht op de hoogte, had de stukken niet gelezen, vroeg ons om haar opnieuw te informeren tijdens het gesprek; kortom - ze was slecht voorbereid en wist totaal niet waar het over ging. Ze zou een voorstel maken en ons mailen. En je raad het al, we hebben niets meer van haar gehoord. Wij hebben in die periode ook een ander notaris kantoor gevraagd om een een offerte aanvraag, we werden meteen netjes ingepland voor een gesprek, onze contactpersoon had al onze stukken van te voren opgevraagd en gekregen, en tijdens het gesprek had ze dit uitgeprint bij zich, de beantwoorde al onze vragen naar tevredenheid. Dus het was logisch dat we niet voor Van Eeten hebben gekozen. Het verschil was erg groot.
Kundig geholpen
Super service ,duidelijke uitleg en zakenkundig personeel en vriendelijk geprijsd, een aanrader
wacht lang maar wacht nog even en zie dan wel wat tedoen
Hét notariskantoor van Den Bosch en omstreken... competent en meedenkend
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid