facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welzijnspraktijk Thanda

Welzijnspraktijk Thanda

Info

Thanda betekent: liefde voor mens, dier en natuur.
Vervolgens rust Thanda op drie pijlers, welke staan voor Voeding, Gezondheid en Leefwijze.
KOM BEWEEG en

Geschiedenis

Thanda betekent: liefde voor mens, dier en natuur.
Vervolgens rust Thanda op drie pijlers, welke staan voor Voeding, Gezondheid en Leefwijze.
KOM BEWEEG en 4 de verandering is mensen in beweging brengen door hun voeding, gezondheid en leefwijze aan te passen.

Ik geef advies, begeleiding en ondersteuning aan mensen individueel of aan groepen die op zoek zijn naar een gezonde voeding, het versterken van hun gezondheid, de natuurlijke levenswijze en het behouden of verbeteren van hun persoonlijkheid.
Dit doe ik door het toepassen van de elementenleer, een studie die laat zien dat invloeden van het klimaat, het jaargetijde, het samenzijn met allerlei mensen van verschillende leeftijden en culturele achtergronden van invloed zijn op de gezondheid, het gedrag, het karakter en het temperament van de mens.

Bent u toe aan een andere leefwijze maar weet niet hoe u de eerste stap kan zetten? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met mij. Samen met u leer ik u zien en ervaren dat het niet zo moeilijk is om naar de taal van uw eigen lichaam te luisteren.



"Welzijnspraktijk Thanda ligt in een mooi natuurgebied. Van hieruit wil ik een vraagbaak zijn voor mensen die begeleiding zoeken in een gezondere leefwijze. Dit doe ik door een totaalconcept aan te bieden dat uniek is.Ik adviseer, begeleid en motiveer mensen met gewicht- en/of voedingsvraagstukken op het gebied van Voeding, Gezondheid en Leefwijze. Onderdeel van mijn unieke aanpak is dat ik met mijn cliënt de natuur intrek."
Adres: Thull 33, 6365 AC Schinnen
Telefoonnummer: 06-27463139
Stad: Schinnen
Route: Thull 33
Postcode: 6365 AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicurepraktijk Tineke Schinnen Pedicurepraktijk Tineke Schinnen 1 km Vandaag weer mijn voeten laten verzorgen. Ik ben super tevreden over de vakkundige be...
Recensies
Moei tuin met kruiden en veel soorten groenten. Mensen uit de lokale ALC hebben hier een mooie dag besteding en dragen zo hun steentje bij.
Prachtig mens ! Heel deskundig en zeer betrokken .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid