facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pedicurepraktijk Tineke Schinnen

Pedicurepraktijk Tineke Schinnen

Info

U heeft een stap in de goede richting genomen, u bent hier namelijk op het juiste adres voor goede voetverzorging.

Geschiedenis

U kunt bij mij terecht voor pedicure behandelingen die erop gericht zijn om voetproblemen zoals eelt, likdoorns, kloven, mycosenagels en ingroeiende teennagels op te lossen.
Naast mijn pedicure behandelingen verzorg ik ook wellness- en cosmetische behandelingen, zoals volledige voet/onderbeen massage, voetreflexmassage, lakken nagels , maken van gelnagels etc.

Diensten:
• Pedicurebehandeling
• Deel pedicurebehandeling
• Nagelcorrectie en cosmetische pedicurebehandeling:
• Overige behandelingen
• Voetverzorgingsprodukten
• Advies

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk welke in de eigen woning op de 1ste verdieping gesitueerd is.
(geen lift aanwezig)

Adres: Stationsstraat 32, 6365ck Schinnen
Telefoonnummer: 0622428225
Stad: Schinnen
Route: Stationsstraat 32
Postcode: 6365ck


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 20:00
Dinsdag: 09:30 - 20:00
Woensdag: 09:30 - 20:00
Donderdag: 09:30 - 20:00
Vrijdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welzijnspraktijk Thanda Welzijnspraktijk Thanda 1 km Moei tuin met kruiden en veel soorten groenten. Mensen uit de lokale ALC hebben hier ...
Recensies
Vandaag weer mijn voeten laten verzorgen. Ik ben super tevreden over de vakkundige behandeling. Ik raad het iedereen aan. Tineke je bent een topper
Een heerlijke pedicurebehandeling met french manicure had ik vandaag bij Tineke! Gewoon omdat ik mijzelf, mijn voeten, even lekker wilde verwennen. En dat lukte bij Tineke uitstekend! Wat een fijne pedicure, gezellige sfeer, professionele aanpak en goede verzorging. Mijn voeten zijn weer heerlijk zacht en verzorgd met prachtige nagels. En met dit warme weer zelfs lekker in de geairconditionde kamer. Een behandeling bij Tineke is echt een aanrader!
Tineke heeft mijn voeten weer uitstekend verzorgd Ook heeft ze mijn pijnlijke likdoorns verwijderd Bedankt Tineke
Tineke, bedankt voor je vakkundige pedicure. Ik had geen klachten, maar voel nu wel duidelijk verschil. Mijn voeten zijn herboren. Ik weet nu dat ik geen klachten hoef te hebben om een afspraak met je te maken.
Af en toe moet je je voetjes even een verwen momentje gunnen. Onder het genot van een babbeltje met kopje koffie/ thee en wat lekkers erbij, maakt ze je nagels mooi en voelen je voetjes na een beurt weer zacht aan. Heerlijk! Een echte aanrader!
Geweldige pedicure...vakkundige behandeling...gezellige sfeer. Zeker een aanrader!
Fijne pedicure Ook nog gezellig Heerlijke zachte voeten na afloop
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid