facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Welwonend Makelaardij

Welwonend Makelaardij

Info

We gooien het met Welwonend over een andere boeg. Creatiever, Effectiever, Commerciëler. De makelaar met kleur!

Geschiedenis

Deze pagina gaat over power, over samenwerken, over verder denken, over succes, over leven en alles wat daarbij komt kijken.

Adres: Smalle Themaat 24 a, 3451 SW Vleuten
Telefoonnummer: 030-6666123
Stad: Vleuten
Route: Smalle Themaat 24 a
Postcode: 3451 SW



op zoek naar gerelateerd: De Wel 10 Vleuten, Makelaar De Meern, Welwonend Haarzuilens, Makelaar Leidsche Rijn huren, Makelaar Woerden, De Keizer makelaars Vleuten, De Keizer makelaar De Meern, Makelaar Utrecht Maliebaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NKM Woonaccent Makelaars NKM Woonaccent Makelaars 769 meter Helaas, wat een vreselijke ervaring. Ik zou iedereen aanraden weg te blijven. Ik bes...
Vleuten Utrechtse Heuvelrug 90 Vleuten Utrechtse Heuvelrug 90 2 km Ruime uitstekend onderhouden eengezinswoning met achtertuin en een berging.
Recensies
Wij zijn super tevreden met Welwonend Makelaardij. Thomas van Gool heeft ons oude huis verkocht. Bij de sleuteloverdracht moest er halsoverkop toch nog wat uit de garage weggehaald worden. Thomas bood meteen zijn boedelbak aan, waarbij hij hem nog even snel ophaalde ook Ook de dames op kantoor zijn ontzettend klantvriendelijk geweest. Ze weten precies met wie ze te maken hebben en op kantoor wordt je open ontvangen. Aanrader met een goed gevoel!
Wij hadden Welwonend als aankoopmakelaar, en zijn ontzettend tevreden! We hadden goed en snel contact met Thomas en Suzanne, waardoor we ons eerste huis hebben kunnen kopen!
Elly en Thomas van Welwonend Makelaardij hebben ons de afgelopen periode begeleid bij de aankoop van onze nieuwe woning én verkoop van onze huis in Leidsche Rijn. Vanaf het eerste moment verliep het contacten ook met de collega's op kantoor heel prettig, attent en professioneel. Elly en Thomas zijn oprecht, handelen zonder poespas en zijn zeer betrouwbaar. Ik kan Welwonend absoluut aanbevelen.
Wil je je huis kwijt voor een goede prijs, of wil je deskundig advies over het verkopen van je huis. En je wilt het beste resultaat, dan moet je bij de makelaar Wel Wonend zijn. De makelaar met kleur en kennis.
Fantastische makelaars, leuke mensen en zeer goed in hun vak. Ik kan ze iedereen aanraden!
Goede ervaring mee, ons huis in De Meern was binnen 2 weken verkocht! Aangenaam in omgang en heel professioneel. Zeker een aanrader!
Wij zijn keurig en netjes rond geleid in het appartement en zo een goede indruk gekregen.
Goede makelaar die voor je klaar staan!!
Lieve, goed onderbouwde en reëele makelaars.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid