facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NKM Woonaccent Makelaars

NKM Woonaccent Makelaars

Info

"HELDER, REALISTISCH & DESKUNDIG: UW MAKELAAR IN LEIDSCHE RIJN"

Geschiedenis

HELDER, REALISTISCH & DESKUNDIG!

NKM van Gool Makelaardij is een kleinschalig NVM kantoor, met actieve makelaars en combineert lokale marktkennis met een persoonlijke benadering naar de klant. Wij zijn aangesloten bij de NVM en al meer dan 20 jaar actief in de regio, wat voor u een garantie inhoud van een betrouwbaar makelaarskantoor. Ons jonge en gedreven team kenmerkt zich door een verfrissende no-nonsense mentaliteit en de wensen en mogelijkheden van de klant staan bij ons centraal.

Wij verzorgen zowel de verkoop als aankoop van uw huis. Daarnaast kunnen wij voor u de taxatie (NWWI gecertificeerd en werkzaam met i-Validatie) regelen. NKM van Gool Makelaardij treedt op als vertrouwd intermediair bij het tot elkaar brengen van koper en verkoper. Of het nu gaat om uw droomhuis of de noodzakelijke huisvesting, NKM van Gool Makelaardij is uw ideale partner. Een perfecte mix van traditie en innovatie.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend uw wensen met ons te bespreken.



"NKM Woonaccent Makelaars is een ervaren NVM makelaardij die zich al meer dan 20 jaar richt op de aankoop, verkoop en taxaties van huizen in de provincie Utrecht. Ben je op zoek naar een makelaarskantoor in Vleuten e.o.? Wij zijn o.a. actief in Leidsche Rijn, Vleuten, de Meern en Harmelen. Met een klein en gemotiveerd team van specialisten werken we aan jouw woonvraag. Kijkend naar jouw situatie om zo tot de beste strategie te komen. Een strategie die past bij jouw persoonlijke doelstelling."
Adres: Professor Bronkhorstlaan 1B, 3451 ER Vleuten
Telefoonnummer: 030-6778550
Stad: Vleuten
Route: Professor Bronkhorstlaan 1B
Postcode: 3451 ER


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Welwonend Makelaardij Welwonend Makelaardij 769 meter Wij zijn super tevreden met Welwonend Makelaardij. Thomas van Gool heeft ons oude hui...
Recensies
Helaas, wat een vreselijke ervaring. Ik zou iedereen aanraden weg te blijven. Ik bestelde een taxatierapportage van Reinier Dusowa van NKM Woonaccent Makelaars / NKM van Gool voor een renteherziening. Ik was een beetje bang voor de andere slechte recensie op Google. Daarnaast, de taxateur was 20 minuten te laat voor de afspraak, maar OK. Het echte probleem was het rapport dat ik ontving: Reinier maakte fouten in het hele rapportage. Allereerst was zijn afmeting van het appartement 2 vierkante meter kleiner dan echt. Ook was het dakterras met 3 vierkante meter afgebroken. Dit bracht de getaxeerde waarde aanzienlijk omlaag. Reinier heeft geen tekeningen verstrekt, hij zei alleen "mijn apparatuur is gekalibreerd, ik weet niet hoe andere agenten dit appartement hebben gemeten". Hij weigerde het rapport te wijzigen. Hij zag ook de waarde van het dakterras 49 vierkante meter in het centrum van Utrecht niet goed in. Volgens zijn eigen berekeningen is de taxatiewaarde van mijn appartement lager dan het appartement op de begane grond dat 6 maanden eerder werd verkocht. Toch was de taxatiewaarde van Reinier november 2019 zo laag, dat deze zelfs lager was dan de WOZ-waarde januari 2019!!! Terwijl de algemene vastgoedprijsindicator in heel Nederland met 8,5% steeg... Reinier wilde geen contact met me opnemen toen ik de klacht indiende. Als je te veel redenen noemt waarom hij een foute heeft gemaakt, zal hij zich concentreren op die redenen hij denkt gelijk te hebben, maar negeert systematisch de punten waarop hij geen goede argumenten heeft. De impact van Reinier zijn grove nalatigheid was klein, ik was bezig met een renteherziening. Maar een starterkoper die een eerste huis koopt met Reinier als taxateur... oh god! Dat zou kunnen betekenen dat u het huis niet krijgt. Wees bewust en kies op de juiste manier. Blijf weg van NKM Woonaccent Makelaars / NKM van Gool
NKM Woonaccent reageert snel, en had binnen een week de taxatie van onze nieuwe woning klaar. Super! Omdat er bij ons een beetje haast achter zat, hebben ze ons persoonlijk geholpen de vaart erachter te zetten. Ook de taxatie was mooi op orde, en naar verwachting getaxeerd.
Taxatie laten verrichten door een taxateur van dit kantoor R.D. Dusoswa t.b.v. de financiering van ene nieuwbouwwoning. Taxateur kwam met een waarde van 320k, terwijl wij een waarde vermoedde o.g.v. 2 globale taxaties van 3/4 jaar geleden van 350k. Lang met taxateur hierover gecorrespondeerd, doch meneer wilde zijn taxatie niet bijstellen. Gevolg is wel dat we meer rente moesten betalen voor het overbruggingskrediet, omdat het risico nu groter was. Onze woning is onlangs toch verkocht en is nu getaxeerd op 375k. Wat een waardestijging binnen 12 weken, of zat die taxateur van Van Gool er toch helemaal naast?
Een echte makelaar ! Zo'n oude die overal van af weet.
Vertaald door Google Anneke en Reinier van NKM van Gool Makelaars hebben ons als makelaar zeer goed geholpen. Ze waren altijd beschikbaar wanneer we contact met hen opnamen en gaven ons zeer informatieve suggesties die ons hielpen bij het voltooien van ons huis. Ze spreken goed Engels en hebben brede kennis van de woningen. Ze zijn allebei erg vriendelijk, benaderbaar, goed geïnformeerd en willen het beste met je voor. Ik zou ze iedereen ten zeerste aanbevelen. Origineel Anneke and Reinier from NKM van Gool Makelaars were very helpful as real state agent for us. They were available any time we contacted them, and gave us very informative suggestions which helped us in finalizing our house. They speak good English and have wide knowledge about the properties. They are both very friendly, approachable, well informed and wants what's best for you. I would strongly recommend them to all.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid