facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weghorst Makelaardij

Weghorst Makelaardij

Info

Laat ons weten wat u zoekt, wat uw wensen zijn en laat het makelen aan onze jarenlange expertise over. Vertrouwd en discreet. Uw belang voorop!



"Weghorst Makelaardij. Thuis in Twente.Weghorst: een begrip in Twente, Wierden, Almelo en omgeving. Weghorst staat al bijna veertig jaar garant voor succes. Onze succesformule bestaat uit een combinatie van gedegen kennis van de markt, een uitgebreid netwerk, daadkrachtig optreden en een persoonlijke benadering. En niet in de laatste plaats: passie voor het werk. Daarom stoppen we ook zeker niet voordat we uw pand gevonden, gebouwd of verkocht hebben."
Adres: Rijssensestraat 6, 7642CX Wierden
Telefoonnummer: 0546573332
Stad: Wierden
Route: Rijssensestraat 6
Postcode: 7642CX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 20:00
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: weghorst makelaardij huurwoningen, makelaar wierden, weghorst makelaardij facebook, weghorst makelaardij zutphen, plaggemars makelaar, makelaar almelo, weghorst architectuur, nieuwenhuis makelaardij
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plaggemars Makelaars o.g. Plaggemars Makelaars o.g. 78 meter aan te bevelen. Snel doeltreffend en weten wat ze doen. Soms wat te snel maar dan ook...
Recensies
Zeer tevreden over de verleende diensten. Vooral de snelheid van handelen en het contact hebben we als zeer prettig ervaren.
Super top team vanaf het eerste moment alle vertrouwen gehad in Karel ,hij was heel duidelijk en had gelijk dat het huis heel snel verkocht zou worden ,daarbij dank aan het hele team van Weghorst.
We hadden al gehoord dat Weghorst Makelaardij een goede reputatie heeft, maar nu kunnen we onze eigen ervaring delen. Snel, efficiënt en altijd vlot bereikbaar. Weghorst heeft ons huis in korte tijd verkocht. Als het mogelijk was geweest hadden Karel Timmerman en zijn team van ons 10 sterren gekregen. Dank voor jullie excellente service!
Zeer vriendelijke makelaar en medewerkers. Niks was hun teveel als ik met vragen kwam. Ons heel veel werk uit handen genomen,zodat wij ons konden focussen op onze nieuwe woning. Zeker een aanrader waard deze makelaar.onze dank aan weghorst en medewerkers is zeer groot. Vandaar een 10 met een griffel. Fam van ballegooij
Super tevreden over weghorst, en natuurlijk Karel die ons huis heeft verkocht! Altijd alles goed overlegd ..top!
Ons huis verkocht in record tijd; "super om mee te maken!". Mijn vriendin en ik zijn erg blij om met Weghorst Makelaardij in zee te zijn gegaan. Ze begeleiden jou door de complexe en drukke periode van het verkrijgen of verkopen van een huis. Wij hebben de laatste maanden beide bij hun mee gemaakt en ik zou het iedereen aanraden!
We zijn erg tevreden over Weghorstmakelaars, de verkoop en afhandeling van onze woning is perfect verlopen, ik kan dan ook deze makelaar zeer aanbevelen.
Fijn kantoor, staan altijd klaar. De makelaar die zijn enthousiasme wist over te brengen op de kijkers.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid