facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Plaggemars Makelaars o.g.

Plaggemars Makelaars o.g.

Info

NVM Makelaar, taxaties, aankoop, verkoop, BOG, nieuwbouw, verhuur.
www.plaggemarsmakelaars.nl

Geschiedenis

Als u op zoek bent naar dat ene droomhuis, of u wilt juist u huis verkopen dan
bent u bij Plaggemars Makelaars aan het juiste adres. Het verkopen van
woningen is de kerntaak van ons vak. Neemt u Plaggemars Makelaars in de arm,
dan bent u verzekerd van professionele begeleiding op maat. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of 0546-571272.



"Makelaar in de regio Wierden, Almelo en Vriezenveen!Zoekt u een makelaar in Wierden, Almelo of Vriezenveen om uw huis te verkopen of een nieuw huis te kopen? Dan gaat u ongetwijfeld voor het beste resultaat. Plaggemars Makelaars, gevestigd in Wierden, gaat altijd voor kwaliteit. Naast aankoop– en verkoopmakelaar zijn wij ook verhuurmakelaar. Wij regelen ook de financiering van uw woning en taxeren woningen."
Adres: Tolgaarde 1, 7642 EZ Wierden
Telefoonnummer: 0546-571272
ln.sraalekamsrameggalp@ofni
Stad: Wierden
Route: Tolgaarde 1
Postcode: 7642 EZ



op zoek naar gerelateerd: plaggemars makelaar wierden huren, nieuwenhuis makelaardij wierden, weghorst wierden makelaar, funda wierden, plaggemars wierden facebook, funda wierden verkocht, plaggemars facebook, makelaar vriezenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weghorst Makelaardij Weghorst Makelaardij 78 meter Zeer tevreden over de verleende diensten. Vooral de snelheid van handelen en het cont...
Recensies
aan te bevelen. Snel doeltreffend en weten wat ze doen. Soms wat te snel maar dan ook direct corrigeren en verder. Goed bereikbaar en je bent altijd op de hoogte van de status van de verkoop
Wij hebben het proces, van het begin tot het einde, als soepel ervaren. Leon is deskundig, eerlijk en vriendelijk. Samen met ons werd er een duidelijk plan opgesteld. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en kunnen Plaggemars ook zeker aanbevelen.
Zeer tevreden over Henri Nieuwenhuis van Plaggemars Makelaars. We hebben hem ervaren als een betrokken, deskundig en toegankelijk makelaar.
Vriendelijk en betrouwbaar. Werkt proactief en is reëel. Heeft mij erg goed geholpen bij de aankoop van mijn eerst huisje.
Betrokken, veel verstand van zaken en integer. Hebben mij het afgelopen jaar erg goed geholpen. Zou ze zeer zeker aanbevelen.
Professionele makelaar, denkt goed mee. Zijn netjes en betrouwbaar!
Vaker zaken met ze gedaan. Gewoon goed kantoor met jarenlange ervaring. Met beide benen op grond en geen luchtfietserij of mooie bespiegelingen die niet uitkomen. Dan kom je altijd weer bij ze terug.
Zeer tevreden over de dienstverlening en onderlinge communicatie.
Onze huismakelaar, betrouwbaar, kundig en betrokken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid