facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weduwe Harinxma

Adres: Harinxmastrjitte 40, 8621 BM Heeg
Telefoonnummer: 0515 443442
Stad: Heeg
Route: Harinxmastrjitte 40
Postcode: 8621 BM



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Heeg, Weduwe harinxma tripadvisor, Chinees Heeg, De Notaris Heeg, De Boeier Heeg, Restaurant d ald Wal Heeg, Pizzeria Heeg, Visrestaurant Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weduwe Harinxma Weduwe Harinxma 0 meter Paar keer gegeten. Helaas enorm bot behandeld door de eigenaar toen ik wilde reserver...
Weduwe Harinxma Weduwe Harinxma 8 meter Helaas nog steeds volledig gesloten. Wachten op betere tijden.
Recensies
Heerlijk 4-gangen vismenu met veel groenten voor een hele redelijke prijs. En gezellig! Een aanrader.Eten: 5/5
De slibtongetjes waren nog bijna rauw. Vréselijk. Nooit meerEten: 1/5
Als echte visliefhebber en achterhoeker heb ik weer genoten van de gerechten. Al vaker gegeten hier als we gingen zeilen vanuit Heeg. Lekker normale bediening ook. Kom hier zeker volgend jaar weer.
Het beste restaurant met vis-gerechten dat ik ken. Wil je smaakvol en eerlijk vis eten, ga dan zeker eens bij hen langs. Een topper in alle opzichten!
Heerlijk genoten van de 4-gangen menu bij Weduwe van Harinxma in Heeg. Seizoen sluiting op za.01.10.2022 en tzt in het voorjaar 2022 weer open.
Gezellig buiten op het terras het drie gangen menu gehad. Heerlijke vis geserveerd door een vriendelijke bediening.
Paar keer gegeten. Helaas enorm bot behandeld door de eigenaar toen ik wilde reserveren voor 7 personen. Dan maar ergens anders heen. Eten is prima, maar ook weer niet zo bijzonder.
Hier vandaag heerlijk gegeten! Als je liefhebber bent van vis is dit restaurant een echte aanrader
Echt heerlijk eten voor een goede prijs. Zaten in buurt van de keuken met zicht daarop. Eten werd met zorg klaar gemaakt daar. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk met mijn beste vriend gegeten...onder de luifel op het terras. Leuke bediening, goed eten en prima betaalbaar. Het mosselpannetje met frites blijft mijn favoriet!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid