facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Weduwe Harinxma

Weduwe Harinxma

Info

Welkom op de pagina van het gezelligste visrestaurant van Heeg! Gelegen in de hoofdstraat van het Friese zeilersplaatsje, met terras.

Adres: Harinxmastrjitte 40, 8621 BM Heeg
Telefoonnummer: 0515443442
Stad: Heeg
Route: Harinxmastrjitte 40
Postcode: 8621 BM



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Heeg, Weduwe harinxma tripadvisor, Chinees Heeg, De Notaris Heeg, De Boeier Heeg, Restaurant d ald Wal Heeg, Pizzeria Heeg, Visrestaurant Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Weduwe Harinxma Weduwe Harinxma 0 meter Heerlijk 4-gangen vismenu met veel groenten voor een hele redelijke prijs. En gezelli...
Weduwe Harinxma Weduwe Harinxma 8 meter Helaas nog steeds volledig gesloten. Wachten op betere tijden.
Recensies
Paar keer gegeten. Helaas enorm bot behandeld door de eigenaar toen ik wilde reserveren voor 7 personen. Dan maar ergens anders heen. Eten is prima, maar ook weer niet zo bijzonder.
Erg lekker gegeten. Heel vriendelijk en relaxed personeel. Aanrader!
Een pareltje in Fryslân. Goed en heerlijk eten en prettige bediening.
Als echte visliefhebber en achterhoeker heb ik weer genoten van de gerechten. Al vaker gegeten hier als we gingen zeilen vanuit Heeg. Lekker normale bediening ook. Kom hier zeker volgend jaar weer.
Helaas nog steeds volledig gesloten. Wachten op betere tijden.
fijn restaurant met een verborgen juweeltje achter eten zeer goed
Achter op het buitenterras gezeten in een soort steegje. Mosselpan was lekker met goede sausjes, trio vlees was wat droog. Haring was super lekker. Prima plek voor vis.
Buiten, onder afdak, gegeten. Heel gezellige plek, eten en wijn waren top en onze jonge bediener, Martijn, heeft hospitality goed begrepen!
Prima gegeten. Het wisselende menu heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Fijne bediening. Wat ons betreft een aanrader.
Heerlijk gegeten en leuke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid