facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WED2B Arnhem

"WED2B is een designer outlet bruidswinkel met 100 hoogwaardige bruidsjurken in de maten 32 tot en met 56 voor €799 en minder*. We hebben elke jurk in de winkel op voorraad, dus ongeacht je maat of stijl kun je de perfecte jurk vinden om mee naar huis te nemen op de dag dat je hem vindt! We zijn een bruidswinkel met dit verschil - we bieden een walk-in service en onze voorraad wordt voortdurend bijgewerkt. Onze winkels zijn landelijk en hebben ook een aanbod van jurken voor bloemenmeisjes en bruidsmeisjes, bruidsaccessoires en geschenken.*uitgezonderd onze Platinum collectie"
Adres: Bovenbeekstraat 11-14 , Arnhem 6811 CV, NL
Telefoonnummer: 026 808 0315
Stad: Arnhem
Route: Bovenbeekstraat 11-14
Postcode: 6811 CV



op zoek naar gerelateerd: Bruidsmode Arnhem steenstraat, De Sluier Arnhem, Assepoester Arnhem, Trouwjurk huren Arnhem, WED2B Eindhoven, WED2B Zaandam, Galajurken Arnhem, WED2B winkels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruidsoutlet Arnhem Bruidsoutlet Arnhem 144 meter Wat een fijne ervaring hier. Zeer goed en professioneel geholpen. Er wordt erg goed g...
Recensies
De zoektocht naar de trouwjurk is een uitdaging. Na een aantal winkels gehad te hebben zijn we hier geweest en heel warm ontvangen door Hilde. Zij heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en mooie jurken uitgekozen om te passen. Uiteindelijk zat de jurk er tussen! Hilde heeft mij goed geholpen , de tijd genomen en echt meegedacht met ons. Ik raad het iedereen aan om hier te gaan kijken! Een hele fijne sfeer, vriendelijk personeel en betaalbare jurken!
Ik werd heel hartelijk ontvangen door het personeel van wed2b Arnhem! Robin nam echt de tijd voor me en liet me alle mogelijke opties zien. Ze heeft echt veel liefde en passie voor haar werk. Ook Astrid heeft me hele fijne tips gegeven waar ik erg blij mee ben. Ik was onzeker over mijn maatje meer, maar ik heb echt mijn droomjurk gevonden! Niets is te gek voor ze. Ik kan het iedereen aanraden!
Geweldige ervaring, waar ik bang was bij een keten niet de luxe ervaring te hebben van de meeste trouwjurken winkels was dit totaal niet zo. Hilde heeft ons perfect geholpen, en ik had me echt geen betere ervaring voor kunnen stellen! Onwijs blij met de jurk, en in kan niet wachten er op mijn trouwdag in te mogen stralen!
Bij binnenkomst kreeg ik meteen een goed gevoel. Wat een prachtige, overzichtelijke en ruime winkel! Alle jurken hangen netjes in beschermende zakken. Ik werd warm ontvangen door Robin. Ik voelde me door haar ontvangst meteen op mijn gemak. Ook tijdens het passen legde Robin alles goed uit en hielp mij goed met het aantrekken van de jurk. Robin, wat deed je alles op een leuke manier en wat heb je mij goed geholpen. Jouw vriendelijkheid, het meedenken en het hartelijke ontvangst! Je maakte er echt een speciaal moment van. Dankjewel! De kwaliteit van de jurken zijn echt fantastisch bij Wed2B; prachtige afwerking en mooie en stevige stoffen. Ik was echt verbaasd van de uitstekende kwaliteit en dan voor die prijzen; zo onwijs goed en zo scherp geprijsd! Kortom, ik zou iedereen Wed2B aanraden. Veel keus, veel verschillende stijlen, enorme scherpe prijzen en onwijs lieve meiden die er werken; daardoor voel je je meteen op je gemak! Super blij dat ik bij jullie écht mijn droomjurk heb gevonden! Ik kon de jurk meteen meenemen in een mooie box. Dankjulliewel!
Zondag gaan passen met mijn bridal squad, wij zijn vriendelijk ontvangen en alles werd goed en duidelijk uitgelegd. Na het bespreken van mijn wensen werden er 4 jurken uitgezocht. Ook mijn bruidsmeisjes mochten jurken passen. Ik ben geslaagd voor mijn droomjurk!! De meiden hebben staan stralen en komen volgend jaar graag terug voor hun jurk. Het was een fantastische ervaring.
Super fijne winkel en kundig personeel! Ik ben door Sonja in Arnhem fantastisch geholpen bij het vinden van DE jurk! Maar de feedback van de andere dames die aan het werk waren mag zeker ook niet vergeten worden. Ik heb me lang niet zo goed gevoeld in iets wat ik aan had dan vandaag, prachtige jurk en heel fijne compimenten! Heerlijk ongedwongen vibe en er word goed naar je wensen geluisterd. Wat een feest om hier te shoppen! Duizend maal dank voor deze geweldige dag en ervaring!
Naar veel jurken te gepast te hebben in de eerste winkel maar alles was het net niet. Kwam ik bij wed2b Arnhem uit. Werd meteen vriendelijke geholpen. Er werd tijd voor mij genomen , veel uitleg over jurken. voelde me op mijn gemak. Eerlijkheid vriendelijkheid een grapje tussendoor is zo belangrijk. Kwaliteit van de jurken erg mooi en een zeer scherpe prijs. Ik ben geholpen door robin een top meid en naar collage kwam er soms ook even bij die ook heel vriendelijk was. Ik ben geslaagd yesss. Een top winkel met top advies. En de jurk is zo mooi verpakt met alles erbij. Samantha vos
Ik ben gisteren bij Wed2B Arnhem geweest en ben goed geholpen door Robin. Zij koos enkele jurken uit voor mij die ik heb gepast en dé jurk zat erbij. Fijn dat er geen druk op werd gelegd en een pluspunt dat er zoveel mooie jurken zijn! Wat ik liever anders had gehad is dat ik zelf door de winkel had willen lopen om te kijken naar de jurken en er een paar had willen pakken om te passen. Ook had ik het fijn gevonden als wij een kopje koffie/thee aangeboden hadden gekregen. We hadden best een eindje gereden en naar mijn ervaring wordt het bij de meeste andere bruidszaken wél aangeboden.
Samen een dagje naar Arnhem om te kijken naar bruidsjurken. Na een bezoek bij een andere bruidsmode winkel geheel per ongeluk terecht gekomen bij WED2B. Binnengekomen geheel zonder afspraak, werden wij vriendelijk ontvangen door Astrid. Na uitleg van Astrid hoe WED2B werkt en onze wensen te hebben gehoord, heeft mijn lieve schat een aantal jurken gepast. Wat een bijzonder mens is Astrid. Met zeer veel passie en liefde voor haar vak en klant, heeft zij ons geholpen. WED2B is zeker een aanrader, ze hebben een ruim en betaalbaar assortiment bruidsjurken en accessoires. Niet alleen voor de bruid maar ook voor bruidsmeisjes is er een ruim assortiment gekleurde jurken. Dank je wel dames!
Gisteren mijn jurk mogen uitzoeken bij Wed2be in Arnhem. Wat een ervaring! Ik ben met mijn droomjurk naar huis gegaan! Onwijs goed geholpen door Hilde, wat een lieve meid is dit! Ze heeft het me niet makkelijk gemaakt want koos echt de perfecte jurken voor mij, waardoor ik mijn keuze echt heel moeilijk vond. Maar het is gelukt! Ik ben onwijs blij! Lieve Hilde, bedankt voor al je goeie adviezen en hulp!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid