facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bruidsoutlet Arnhem

"We zijn een gezellige bruidsoutlet in Arnhem die NIEUWE en moderne trouwjurken min 800 stuks op voorraad vanaf mt 34! verkoopt in de prijsklasse tot € 999,- volgens Cash & Carry systeem direct uit voorraad mee te nemenWe werken doordeweeks op afspraak en op de zaterdagen zonder afspraak op basis van beschikbaarheid. Je bent van harte welkom in onze bruidsoutlet om te kijken of er iets moois voor je bij zit!We zijn onderdeel van Bruidsmode de Sluier en de Sluier Curves en deze zaken zijn gevestigd aan het Gele Rijdersplein 26-28 en kunnen gecombineerd worden bezocht.We hebben voor elke bruid de perfecte betaalbare trouwjurk hangen. Je bent van harte welkom :Team de SluierRebecca, Colinda, Dorothée, Rosalie, Josje & Femke."
Adres: Gele Rijders Plein 26 , Arnhem 6811 AP, NL
Telefoonnummer: 026 323 2053
Stad: Arnhem
Route: Gele Rijders Plein 26
Postcode: 6811 AP



op zoek naar gerelateerd: De Sluier Arnhem, Trouwjurken outlet online, Trouwjurken Outlet grote maten, Bruidsjurken Outlet Noord Holland, Bohemian trouwjurk outlet, Goedkope trouwjurken Arnhem, Bruidsjurken Outlet Amsterdam, Trouwjurken klein budget
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WED2B Arnhem WED2B Arnhem 144 meter De zoektocht naar de trouwjurk is een uitdaging. Na een aantal winkels gehad te hebbe...
Recensies
Wat een fijne ervaring hier. Zeer goed en professioneel geholpen. Er wordt erg goed geluisterd naar je wensen en uitgebreid meegedacht. Om nog meer mogelijkheden te bespreken wordt de fantastische coupeuse erbij gehaald. Ben ontzettend blij dat ik hier mijn jurk heb gevonden ‍
Ik zie hier wel positieve rewies..maar..mijn ervaring met deze mensen is toch heel iets anders. Het zou me niks verbazen als deze mensen zelf de positieve rewies hebben geplaatst. Met alle respect..maar deze mensen zouden eens een cursus in communicatie mogen volgen. Plus..ik dacht dat hun prijzen precies tussen 199 euro en 699 euro waren maximaal? Waarom zie ik bij hun dan prijzen van 799 euro? Van mij krijgen ze 1 ster.
Ik vind deze mensen zeer onprofessioneel..zeer kortaf en de prijzen kloppen volgens mij niet helemaal want er staat op hun site zeer duidelijk vanaf 199 euro tot maximaal 699 euro. Waarom zie ik dan jurken van 799 euro? Ik vind dat deze mensen geen eerlijke prijzen aanbieden. Ik vind hun ook niet beleefd communiseren.. En zeer kortaf.. Het is niet mijn bedoeling deze zaak te af te kraken. Maar dit is nu eenmaal mijn mening.
Beste Rebecca en Josje hierbij wil ik mij dankbaarheid uit spreken naar dat jullie mij professionel en liefdevol geholpen hebben ik ben niet gemakkelijk met mijn wensen maar jullie bleven zeer beleefd gewoon hele goede service ik kan me dan ook niet voorstellen dat er mensen zijn die het anders vinden SUPERRRRR groetjes en bedankt Angelique
Prachtige zaak waar je echt welkom bent. Personeel wat mee denkt en vriendelijk is. In 1 keer kunnen slagen voor mijn jurk. Er is veel keuze, ook voor mensen met kleine maten.
Heel fijn geholpen. Vakkundig, ze coupeuse nam uitgebreid de tijd voor me. Ik heb een aantal jurken gepast en niks was haar teveel. Heel fijn. Ik ben nog niet geslaagd, maar loop er zeker nog eens binnen.
Ruim assortiment met prachtige jurken! Ondanks dat ik hier niet 'de jurk' heb gevonden, toch 5 sterren. Ik werd heel goed geholpen door een coupeuse die de tijd nam, kritisch was en suggesties deed die me verder hielpen. Topwinkel!
Geweldig geslaagd! Wat een bijzondere dag! We werden welkom ontvangen, goed geholpen en liefdevol begeleid. Aanrader!
Hele mooie winkel. Hele vriendelijke mensen die je erg goed hielpen. De medewerkers denken goed mee en nemen de tijd voor je. Ze hebben hele mooie jurken hangen. Nog niet 'de' jurk gevonden. Maar ik zou hier graag terug komen om nog een keer te gaan passen.
We kwamen alleen voor bruidsschoenen maar kregen desondanks de volledige service. Er was ook veel meer keuze dan in andere winkels.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid