facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webjuffie.nl

Webjuffie.nl

Info

Laat je Online Academie of WordPress website door Webjuffie bouwen. Liever zelf aan de slag? Volg dan de individuele training of groepstraining!



"Jij bent er klaar voor om te groeien. Je bedrijf loopt, maar het mag beter, strakker, groter. Anders. Want na een paar jaar ondernemen weet je steeds beter wat je niet meer wilt en ook wat je juist wél wilt. En dat betekent: een nieuwe site en misschien ook wel een online cursus erbij. Zodat jij efficiënter onderneemt, je zorgeloos kunt opschalen en jouw online business staat als een huis. Maar ja, dan moet je dus weer bezig met je site en alle dingen eromheen. Zakt de moed je al in de schoenen als je eraan denkt? Webjuffie helpt je met een WordPress-website, online academie met LearnDash en alles wat erbij komt kijken SEO, e-mailmarketing, inhoud online cursus, branding, video."
Adres: Brugakker 6608, 3704 RN Zeist
Telefoonnummer: +31615398398
Stad: Zeist
Route: Brugakker 6608
Postcode: 3704 RN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Online leeromgeving bouwen, WordPress website laten bouwen, WordPress website Utrecht, Cursus platform bouwen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
R. Zandberg R. Zandberg 716 meter All-round technicus en fotograaf.
Neeteson.org Neeteson.org 2 km Hetgeen me boeit op het web...
Adeko VOF Adeko VOF 2 km Adeko heeft voor mij een website ontwikkeld met WordPress als beheersysteem. Het pers...
GeHa Automatisering GeHa Automatisering 2 km Hans heeft mij erg snel en vakkundig geadviseerd toen mijn laptopscherm kapot ging. H...
Recensies
Na een tijdje zelf geklungeld te hebben met Wordpress besloot ik het over een andere boeg te gooien: ik wil graag leren hoe het werkt maar een hele website opzetten en het technisch onderhoud daarvan is mij te ingewikkeld. Daarom de basistraining gedaan bij Esther. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik Wordpress nog steeds een ingewikkeld programma vind, maar dankzij Esther heb ik nu een mooie site als visitekaartje waarop ik zelf content kan plaatsen en wijzigen. De ‘achterkant’ is in goede handen bij Esther. Esther is vriendelijk, geduldig met beginners zoals ik en zelf super-efficiënt en kundig. En ze laat ook weten wanneer iets niet kan.
Met behulp van Webjuffie staat onze leeromgeving voor tolken en vertalers eindelijk online. Esther heeft uitstekend werk verricht! Het resultaat mag er zeker wezen. Esther, dank je wel voor je werk, inzet en plezierige samenwerking! Taalbureau Maastricht Academy Bastiaan en Nathalie
Ik had hier een review gedeeld over hoe ik mijn contact met Esther heb ervaren. Daarop kreeg ik een brief van haar advocate met het verzoek deze te verwijderen en/of aan te passen. Dus dat doe ik. Bij mij rijst dan overigens direct de vraag hoeveel andere reviews er op deze manier verwijderd worden. Ik heb de cursus van Esther gekocht in februari. De cursus is goed te doen alleen worden er een paar plugins genoemd aan het einde die er in mijn geval voor zorgen dat ik veel en vaak mijn provider heb moeten bellen om zaken te herstellen. Zo kon ik na het installeren van de ene plugin ineens niet meer inloggen en na het installeren van de andere plugin werkte de bevestigingsmail naar de klant niet meer. Tot op heden heb ik nog steeds geen cursus online zoals ik dat zou willen. Ik heb Esther hierop advies gevraagd -> dit wil ze enkel doen tegen betaling. Verder houdt Esther zich prima aan haar contract. Ik zou zelf de aftersales anders afhandelen, maar daarin is een ieder natuurlijk vrij. Als je me vraagt of ik opnieuw gebruik zou maken van de diensten van Esther, dan is het antwoord 100% nee.
Esther heeft mij super geholpen met het in elkaar zetten van mijn eigen online cursus. Esther reageert erg snel en denkt graag met je mee. Dankjewel voor de fijne samenwerking!
Erg prettig contact gehad met Esther, fijn om samen mee te brainstormen en oplossingen te zoeken voor problemen. Bij onduidelijkheden wordt er altijd extra tijd gemaakt, gebeld of zelfs weer even om de tafel gezeten om alles weer duidelijk te krijgen. Erg prettig en fijn team ook! Absoluut aan te raden!
Ik heb de Learndash training van Esther gevolgd. Zo fijn dat ik aan de hand van haar duidelijke uitleg mijn eigen training heb kunnen bouwen. Ze zorgt ervoor dat de basis staat en dat je de inhoud zelf in kunt vullen. Esther weet precies hoe de techniek werkt en zorgt er ook voor dat de online omgeving blijft functioneren. Ik beveel Esther aan bij iedereen die op zoek is naar professionele ondersteuning bij het maken van een website en/of leeromgeving.
Ik geloof in klassikale trainingen, maar heb besloten daarnaast ook een online academy op te zetten omdat de vraag hiernaar steeds groter wordt. In mijn zoektocht naar het juist systeem voor een online academy kwam ik op Learndash uit. Maar hoe zet je zoiets op? Waar moet je allemaal aan denken? Wat is dan beter dan een online cursus te volgen voor het opzetten van jouw online academy! Esther heeft mij geholpen bij het technische gedeelte van het systeem Dat scheelt een hoop uitzoekwerk welke knoppen en extra’s gebruikt moeten worden. Vervolgens ben ik in de online cursus van Webjuffie gedoken wat mij enorm geïnspireerd heeft voor het opzetten van mijn eigen academy. Stap voor stap wordt je meegenomen en gewezen op handige en belangrijke instellingen. Daarnaast heb ik met Esther een een-op-een sessie gehad om mijn vragen te beantwoorden, issues te tackelen en de laatste puntjes op de i te zetten. Fijn is dat Esther voor je klaar staat en met je meedenkt.
Samenwerken met Esther is heel fijn. Ze reageert snel, had mijn learndash website binnen een paar dagen klaar en ook toen ik wat kleine probleempjes nadien had stond ze voor mij klaar. Het jaar onderhoud contract was ook heel goed om erbij te hebben. Super samenwerking!
Esther is een fijn persoon om mee te sparren. Ze denkt mee, is eerlijk in wat ze wel en niet kan bieden, en je voelt aan alles dat ze oprecht met je wil meedenken en je wil helpen. Ik ben goed geholpen en heb nu veel meer inzicht in de verschillende opties mbt hosting en online leeromgevingen.
We hebben de samenwerking met Esther als erg prettig ervaren, wij bevelen haar van harte aan. Als startend accountantskantoor wilden wij een goede, heldere en toegankelijke website. Esther heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Zij heeft ons op een deskundige wijze bijgestaan, kritisch waar nodig, altijd meedenkend en met een proactieve instelling. Niet alleen dacht Esther continu mee, ze nam ook initiatief en toonde oprechte interesse in ons kantoor en onze dienstverlening. Webjuffie levert kwaliteit tegen een scherp tarief en altijd binnen de gestelde termijnen. Ze communiceert duidelijk en maakt heldere afspraken. Uiteindelijk is de website helemaal naar onze smaak en stijl ontworpen en ingericht en met de door ons gewenste uitstraling. Omdat wij dagelijks druk zijn met de werkzaamheden voor onze klanten, is het prettig te weten dat onze website in goede handen is. Voor een volgende opdracht zullen we Webjuffie zeker weer benaderen, ook vanwege de extra services die ze biedt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid