facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Adeko VOF

Info

Adeko is gespecialiseerd in vele vormen van promotie oa. kleding en relatiegeschenken maar bijvoorbeeld ook webshops en websites. Benieuwd naar ons aanbod neem een kijkje op www.adeko.nl.

Geschiedenis

Adeko Webdesign & Development is gespecialiseerd in e-commerce webshops. Wil je meer weten over wat wij doen of wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan eens contact met ons op.
Wij mogen onszelf sinds 2017 PrestaShop Platinum partner noemen, een prestatie waar wij heel trots op zijn.



"Adeko Webdesign & Development is gecertificeerd PrestaShop Expert waardoor wij ons specialist mogen noemen in het ontwikkelen van PrestaShop webshops. Daarnaast bouwen wij WordPress websites, verzorgen wij domeinnaam registraties, SSL certificaten en bieden wij zowel PrestaShop als WordPress specifieke hosting aan."
Adres: Laan van Vollenhove 3219, 3706 AR Zeist
Telefoonnummer: +31306913905
Stad: Zeist
Route: Laan van Vollenhove 3219
Postcode: 3706 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Adeko shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neeteson.org Neeteson.org 876 meter Hetgeen me boeit op het web...
GeHa Automatisering GeHa Automatisering 2 km Hans heeft mij erg snel en vakkundig geadviseerd toen mijn laptopscherm kapot ging. H...
R. Zandberg R. Zandberg 2 km All-round technicus en fotograaf.
Webjuffie.nl Webjuffie.nl 2 km Na een tijdje zelf geklungeld te hebben met Wordpress besloot ik het over een andere ...
Pre Press Media Groep Pre Press Media Groep 2 km Pre Press Media Groep verzorgt de redactie, het ontwerp, de uitvoering en publicatie ...
International Apparel Federation (IAF) International Apparel Federation (IAF) 4 km The IAF is a politically neutral global association, open to entrepreneurs and execut...
Recensies
Adeko heeft voor mij een website ontwikkeld met WordPress als beheersysteem. Het personeel van Adeko is zeer behulpzaam en servicegericht. De medewerkers van Adeko proberen altijd mee te denken om tot de best mogelijke oplossing te komen. Verder is Adeko goed bereikbaar via telefoon en email en is het prettig dat je altijd welkom bent op kantoor voor wat extra uitleg.
Goeie partij om mee samen te werken, wij hebben het Vendit kassa systeem laten koppelen aan PrestaShop, dit is goed verlopen mede door de goede communicatie van Koen en de kennis van Jeroen.
Via Gevaert de tip ontvangen jullie in te schakelen voor onze website DK Lijm & Metselwerken. Super tevreden!! Snel, enthousiast en hip. Leuk team, dat zelfs in de avond nog bezig was leuke ideeën voor onze website uit te werken.
Ik vind de facturatie van Adeko Webdesign & Development Zeist bevestigd is oneerlijk, ik heb te veel betaald €7900 voor eigenlijk alleen koppeltje met leverancier, Koen Koster offerte was ongeveer €4000 maar …..ik denk te weinig kennis van wordpress webshop, ook te veel fouten in koppeling leverancier, ik heb de kantoor gebeld om hun fouten te corrigeren en mee te denken dan ook ik moest hun uurloon betalen €90 per uur, ook ik moest 17000 producten zelf categorie aanpassen en koppelen omdat ze geen ervaring met stichting DST categorieën hebben, zeer slecht webshop optimalisatie, niet alle taken dat we voor betaald is gedaan, gerecht alleen op winst en niet op kwaliteit werk vind ik, je hoort alleen worden .. moeilijk, wij kunnen dit of dat niet doen, hostingpartij of server niet goed, leverancier data niet goed, jouw webshop niet goed, dat klopt allemaal niet gewoon om meer tijd te vragen en uiteraard meer geld en winst. Ik weet niet als er iemand controleert of alle taken is afgerond, I vond het heel vervelend om met die partij te werken. Ik hoop dat Adeko z'n service verbeterd in de toekomst.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid