facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Webbureau Safira

Webbureau Safira

Info

Development is ons vak. Safira is specialist op het gebied van Bedrijfssoftware & Apps, Webshops & Websites, (Web)Design en Online Marketing (SEO & SEA).

Geschiedenis

Doordacht plan
Een website of applicatie is bijna altijd een middel en geen doel op zich. Daarom gaan we in gesprek over wat je met je onderneming wil bereiken en hoe de website daarin past. Wat is de investering en wat levert het je op.

Maatwerk
Qua techniek en koppelingen met andere online software zijn de mogelijkheden wat ons betreft onbegrensd. Geen standaardoplossingen dus, maar een resultaat dat werkt voor jouw specifieke onderneming.

Uniek ontwerp
Elke onderneming is uniek, dus heb je als ondernemer ook een unieke website nodig. Herkenbaar, gebruiksvriendelijk en met een eigentijdse uitstraling. Zodat je met een gerust hart kunt zeggen ‘kijk eens op onze website.'

Anno 2002
In het jaar dat Google de nummer 1 zoekmachine werd in Nederland, zijn wij gestart met het bouwen van websites. En het kan toeval zijn, maar een jaar later werd in Nederland de 1 miljoenste .nl-domeinnaam vastgelegd (en werd de eerste flashmob uitgevoerd, maar dat terzijde).

Slimmeriken
Als je bij Safira werkt, dan ben je ergens heel goed in. In programmeren, ontwerpen, schrijven of marketing. Stuk voor stuk aspecten die essentieel zijn voor een goede website en samen garant staan voor een website die verder gaat dan de standaard.

Altijd welkom
Als je belt krijg je direct iemand aan de lijn. We zitten slechts 2 minuten van de A15. Parkeren doe je gratis voor de deur. We halen je zelfs van het station. Kortom, we doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken.



"Webbureau Safira is een full service internetbureau. Wij zijn gespecialiseerd in development in de breedste zin van het woord. Zo kun je bij ons terecht voor o.a. Websites & Webshops, Apps & Bedrijfssoftware, Webdesign, Online Marketing en Zoekmachine Optimalisatie SEO.Qua techniek en koppelingen met andere online software zijn de mogelijkheden wat ons betreft onbegrensd. Geen standaardoplossingen dus, maar een resultaat dat werkt voor jouw specifieke onderneming.Uiteraard staan wij je graag te woord. Wij zijn dan ook goed bereikbaar. Neem gerust contact op via ons contactformulier, bel of maak een afspraak en kom eens langs.De koffie staat al klaar, tot snel!"
Adres: Bosmanskamp 1B, 4191MS Geldermalsen
Telefoonnummer: +31345 22 83 00
Stad: Geldermalsen
Route: Bosmanskamp 1B
Postcode: 4191MS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lesley de Groot, Safira team
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heijtec ICT Heijtec ICT 350 meter Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons...
Van Veen Art & Design Van Veen Art & Design 1 km Hét juiste adres voor website- en grafisch ontwerp! Uniek, Professioneel en Betaalba...
Recensies
Wilgje Buitensport werkt al jaren samen met Safira. Safira is verantwoordelijk voor ontwerp en bouw van onze website, maar ook voor het onderhoud daarvan en marketing/vindbaarheid. Het persoonlijke contact en altijd snel kunnen schakelen is wat voor ons de samenwerking met Safira zo prettig maakt. We hebben altijd een vast aanspreekpunt en als diegene er niet is, pakt een ander onze vraag direct op. Maar ook inhoudelijk en qua expertise zijn we enorm tevreden over Safira. Wilgje Buitensport is een recreatiebedrijf, onze expertise ligt niet in de IT of digitale marketing. Safira was afgelopen jaren een heel betrouwbare en capabele partner op gebied van websitebeheer en online promotie van de website. In 2022 hebben we samen met Safira en ontwerpster Elisabeth van Enthoven onze huisstijl en website geheel vernieuwd. We zijn super tevreden over die samenwerking en Safia's rol daarin!
Rail Road Systems BV uit Rosmalen maakt graag gebruik van de expertise van Webbureau Safira. Als er vragen zijn, dan reageren de professionals van Safira snel en helpen adequaat een probleem op te lossen. De ervaring met Safira is prettig. De communicatie is helder en vooral klantvriendelijk! Gefeliciteerd met jullie jubileum van 20 jaar, op naar de 25!
VDW werkt al vele jaren samen met Safira. Ze hebben al meerdere websites/webshops voor ons gebouwd of aangepast. Ook beheren zij sinds kort onze Google advertenties en optimaliseren ze de teksten op onze website. Prettig bedrijf met een leuke team. We hebben altijd te maken met dezelfde personen en dat werkt fijn. Denken goed mee. Zeker een aanrader!
Voor R. van Heusden BV is Safira een prettig bedrijf om mee samen te werken. Een goede bereikbaarheid van echte specialisten, ook buiten kantoortijden indien nodig! Heldere communicatie en een inzet naar 100% kwaliteit is hetgeen we willen en bij Safira gevonden hebben!
Safira is een uitstekende partij voor bedrijven die een Rolls-Royce onder de webshops wil laten bouwen. Ze bouwen iets moois en naar wens. Ook zijn het super vriendelijke mensen en prettig in omgang. Ga zo door!
Topbureau. Snelle, persoonlijke service en ze weten wat ze doen. Ik word vooral blij van de vrolijke mensen en duidelijke communicatie qua kosten en afspraken. En niet onbelangrijk: Zonder hen had ik niet zoveel klanten gehad die mij online hebben gevonden. Karlijn Hendrix - Bureau Leef
Professionals die alle disciplines beheersen waar we vraag naar hebben. Snelle communicatie en opvolging, pro actief in het vinden van de beste oplossingen. Full service, maar altijd één aanspreekpunt. Wij zijn als The Music Alliance zeer tevreden!
Prima bedrijf! Complimenten hoe snel ze ons begrepen en tot een zeer passende oplossing kwamen voor een op maat gemaakte bestelapp. App is volgens planning en afspraak opgeleverd
Koppelingen tussen ons systeem en website gebouwd. Complexe vraagstukken kunnen ze goed opleveren.
Vanuit de Wandelgang werken wij al jaren fijn samen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid