facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Heijtec ICT

Heijtec ICT

Info

Heijtec ICT • Geldermalsen • Webdesign, Webbeheer, Zoekmachineoptimalisatie en Internetmarketing

Geschiedenis

Heijtec ICT vertaalt uw wensen naar een mooi en functioneel web ontwerp, geoptimaliseerd voor zoekmachines.



"Op het internet liggen kansen! Online marketingbureau Heijtec helpt jou en je onderneming naar online succes! Wij kijken verder dan een mooi plaatje en verzorgen webdesign met conversie en zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt.Één aanspreekpunt voor alle websitezaken! Naast goede websites en webshops en effectieve marketingcampagnes, voorzien wij je organisatie ook op het gebied van domeinnaamregistratie, hosting, webteksten, fotografie, SEA, SEO zoekmachineoptimalisatie, onderhoud en website beveiliging. Voor elk aspect van online marketing hebben we de juiste specialisten in huis.Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel ons op 085 401 9132."
Adres:
Telefoonnummer: 085-4019132
Stad: Geldermalsen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Webbureau Safira Webbureau Safira 350 meter Wilgje Buitensport werkt al jaren samen met Safira. Safira is verantwoordelijk voor o...
Van Veen Art & Design Van Veen Art & Design 1 km Hét juiste adres voor website- en grafisch ontwerp! Uniek, Professioneel en Betaalba...
Recensies
Bedankt Paul-Jan, ondanks dat wij niet bij jullie hosten staan jullie altijd voor ons klaar met advies. Zeer prettig dat jullie de moeite nemen om ons te helpen over hoe wij onze hosting moeten inrichten. Wordt enorm gewaardeerd:
Zeer prettige ervaring. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en ze denken goed mee! Bedankt voor de mooie site heren!
Als tuinontwerp en advies bureau heb je natuurlijk een goede website nodig! Al een aantal jaar verzorgt Heijtec ICT mijn website en email. Ik ben zeer tevreden! Heijtec ICT is flexibel, goed bereikbaar en up to date. Met up to date wil ik o.a. zeggen, dat Heijtec ICT goed op de hoogte is van nieuwe wet- en regelgeving omtrent privacy bijvoorbeeld. Kortom je wordt als ondernemer ontzorgd!
Heijtec ICT verzorgt al enkele jaren de website en alles hier omheen van onze onderneming. Wij kennen dit bedrijf dan ook als erg flexibel en zeer creatief.Ook zijn ze goed op de hoogte van de eisen en veranderingen in de wet.Wij kunnen de zorg en aandacht die aan een project word besteed dan ook aan ieder aanraden. --Bouwbedrijf Mekkes--
Heijtec heeft voor ons bedrijf Vondel tuinmeubelen een nieuwe website ontwikkeld. Ze hebben onze website ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden over de service. Altijd bereikbaar en lossen problemen snel op.
De nieuwe bedrijfs website door Heijtec ICT laten bouwen. Snel, accuraat en vooral goed uitgevoerd. Blij met onze nieuwe website en zeer tevreden met de diensten van Heijtec ICT.
Wij hebben nu verschillende websites laten maken bij Heijtec en dit bevalt uitstekend. Het gaat snel en ik moet weinig aanpassen, er wordt dus goed geluisterd naar de wensen. Bedankt voor de goede service! - Mirton Vastgoed - en partners
Heijtec heeft meerdere website voor ons opgezet, hier zijn wij zeer tevreden over. Luisteren goed naar je wensen en zorgen ervoor dat je een top website hebt.
Als nieuwe klant wil ik het team van Heijtec ICT bedanken voor de snelheid en correcte behandeling. Heel tevreden over dit bedrijf! Echt een aanrader!
Klantvriendelijke medewerkers waarbij service hoog in het vaandel staat. Mooi en technisch goed product afgeleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid