facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WayPoint

WayPoint
Adres: Jan Smuldersstraat 28, 5512 AZ Vessem
Telefoonnummer: 0880226902
Stad: Vessem
Route: Jan Smuldersstraat 28
Postcode: 5512 AZ


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: WayPoint Notter, WayPoint Occasions, WayPoint Moordrecht, WayPoint Hilversum, WayPoint Leek, WayPoint GPS, WayPoint Forum, WayPoint Notter Contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Huysmus De Huysmus 228 meter Mooie en originele cadeauartikelen tegen goede prijzen! Je wordt hier altijd vriendel...
Recensies
Al ongeveer 15 jaar niet voor niets vaste klant bij Waypoint Zuid. Staat garant voor heel goed advies, nemen echt de tijd voor je, en altijd perfecte service als je iets niet operationeel krijgt. Ik betaal liever iets meer met deze service en aandacht bij de aankoop van toch vaak prijzige artikelen dan aanbiedingen via internet waarbij je het helemaal zelf uit mag zoeken. Nu weer een nieuwe koptelefoon en horloge aangeschaft waarvan we weer veel plezier zullen gaan hebben!
Super goede service. Vandaag daar geweest met een gps die niet meer opstartte. Werkt weer 100%. Meteen geholpen door Jos. Hoefde niets te betalen. Service. SUPER SERVICE. Bedankt!!!
Uitermate vriendelijk geholpen door Jos. In eerste instantie kwamen wij voor een niet werkende Garmin Oregon 600t. Jos heeft zijn best gedaan om dit product weer werkend te krijgen. Ondanks dat deze daar niet gekocht was Het bleek namelijk een miskoop op Marktplaats te zijn geweest. Gezien het opgebouwde vertrouwen en de ruime tijd die hij aan de 600t bestede hebben we nog wat rond gekeken in de ruime winkel. Vervolgens 2 schuberth C5 helmen gekocht met ingebouwde mesh communicatie tussen de helmen en de Bluetooth verbinding met de XT. Volledig geïnstalleerd voordat we het pand verlieten! Top service en voor een nette prijs. Dus resumerend: wie het kleine niet eert is het grote .......
Top winkel, zeer vriendelijk en vakkundig personeel. vorig jaar communicatiesysteem voor in mijn motorhelm gekocht en laten installeren. Dit jaar nieuwe helm aangeschaft, geprobeerd het systeem over te zetten, zelf niet helemaal aan uitgekomen. Langs gereden, meteen door de heren geholpen. Super.
Fijn personeel, kwam voor communicatie voor op de motor. Goed en vakkundig geholpen en dus ook de Sena SRL2 gekocht.
Nieuwe kaart West Europa op mijn Garmin 660 gezet + apparaat opgeschoond. Wat een service weer. Mijn volgende navigatie schaf ik zeker weer aan in Vessem. Nogmaals heel erg bedankt.
Fijne winkel, goed advies. Top service!
Prettige winkel, met kennis van zaken. Waypoint is een van de weinige winkels in Nederland van allerlei navigatie systemen.
Een absolute topwinkel. Ter zake kundig, erg goed advies vaak gebaseerd op eigen ervaringen. En echt niet duurder dan de anonieme internetstunters!!
Was goed. Vriendelijke en netjes geholpen met ons probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid