facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Huysmus

De Huysmus

Info

De Huysmus is de gezelligste cadeauwinkel in de Brabantse Kempen! Al ruim 16 jaar zijn wij een begrip op het gebied van woondecoraties. We hebben naast onze gezellige sfeer ook talloze woonaccessoires.En binnenkort een mooie collectie heerlijke wijnen .

Geschiedenis

De Huysmus is de gezelligste cadeauwinkel in de Brabantse Kempen! Al ruim 16 jaar een begrip op het gebied van woningdecoraties. We hebben naast onze gezellige sfeer ook talloze woonaccessoires waaronder veel heiligen beelden en heel veel engelen,maar ook supergave tassen en hele leuke Horloges van Oozoo.
De huysmus staat bekend als een zeer speciale cadeau winkel die je nergens anders vind.
Dus kom de sfeer proeven en genieten bij De Huysmus!



"Rita van der Pas, geboren en getogen in het hart van Brabant, had altijd al een droom: een eigen winkel vol bijzondere snuisterijen en eigenzinnige woonartikelen. Toen ze in 2001 De Huysmus opende had niemand verwacht dat de winkel tot een waar begrip in Nederland en België uit zou groeien: al snel werd De Huysmus de gezelligste cadeauwinkel van de Kempen genoemd.Wij verkopen o.a.:Prachtige woondecoraties van PTMD, Baroque, Meander en andere bijzondere merkenAls enige in heel Brabant: de heerlijke brownies van de Brownie HemelTassen van Hi-di-Hi en Noi-Noi, zeepjes en geuren van Yankee CandleStreekproducten van Marienwaerdt, Italiaanse en Griekse delicatessen en uniek tablewearMet zorg geselecteerde wijn en port"
Adres: wilhelminalaan 13, 5512bj Vessem
Telefoonnummer: 0031-613108574
Stad: Vessem
Route: wilhelminalaan 13
Postcode: 5512bj


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WayPoint WayPoint 228 meter Al ongeveer 15 jaar niet voor niets vaste klant bij Waypoint Zuid. Staat garant voor ...
Recensies
Mooie en originele cadeauartikelen tegen goede prijzen! Je wordt hier altijd vriendelijk geholpen. Plan wel genoeg tijd in voor een bezoekje, want er is een groot en veelzijdig assortiment.
Leuke gezellige cadeauwinkel, super vriendelijke ontvangst .
Leuke winkel altijd wel iets te vinden
Geweldige snuisterijen winkel, een breed assortiment aan heilige beelden.
Super winkel, originele kado's
Een mooie winkel met mooie spulletjes
Gastvrij en vriendelijke personeel.
Altijd gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid