facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertuin

Watertuin

Info

Watertuin Spijkenisse introduceert een uniek concept in Nederland. Heerlijk all-inclusive ontbijten, lunchen of dineren voor een vaste prijs.

Geschiedenis

De Watertuin introduceert een uniek concept in Nederland: heerlijk all-inclusive ontbijten, lunchen of dineren voor een vaste prijs. U reserveert voor uw gezelschap een tafel, en betaalt een vast bedrag per persoon. Geen dure verrassingen achteraf met extra kosten op een torenhoge rekening. Alle gerechten en drankjes (non-alcoholisch, bier en huiswijn) zijn opgenomen in de prijs.

Vindt u dit ook zo ergerlijk? U gaat feestelijk uit eten met uw geliefde, de familie of enkele collega's en geniet van een heerlijke maaltijd. Het wordt een ontspannen, gezellige avond en de sfeer is prima, totdat de ober de rekening brengt. Daarop staan tal van gerechten en items die de rekening een stuk hoger doen uitvallen dan u van te voren had ingeschat. Die heerlijke culinaire ervaring van zojuist verandert acuut in een bittere pil met dito nasmaak.

Gasten van de Watertuin komen gelukkig nooit voor onaangenaam dure verrassingen te staan. In de Watertuin rekent u niet af per besteld gerecht, maar per uur. Voor een vast bedrag eet en drinkt u lekker wat u wilt. Bronwater voor de hele tafel, omdat uw gezelschap echte dorst heeft? Geen probleem! Een extra glas wijn, omdat u iets te vieren heeft? Zorg dat u een goede BOB bij u heeft, maar voor uw rekening maakt het niets uit. In de Watertuin weet u precies waar u aan toe bent. Geen nare verrassingen achteraf, maar écht ontspannen genieten van een heerlijke gastronomische ervaring op topniveau.

Gevarieerde wok-gerechten worden vers bereid waar u bij staat. De grill-chefs bakken uw biefstuk, T-bone steak, spareribs, lamskotelet, forel, gamba's, zalmfilet of coquilles op de plaat of in de enorme grill-ovens precíes zoals u wenst. Ook kunt u uw vlees of vis laten bereiden op een echte Primo-kolenbarbecue. Verse sushi en sashimi, oesters die rechtstreeks uit de zee komen, krab, kreeftjes en garnalen liggen gekoeld op u te wachten. Taarten, ijs, fruit, pizza's, pasta's, salades en focacciabroden worden de hele dag door vers bereid. Door eindeloos gerechten met elkaar te combineren maakt u in de Watertuin een culinaire reis rond de wereld! En regelmatig worden nieuwe producten, gerechten en smaaksensaties toegevoegd aan het toch al enorm uitgebreide assortiment.

Welkom..., en eet smakelijk!

Adres: Lucebertstraat 28, 3202 SW Spijkenisse
Telefoonnummer: (0)181-769000
un.niutretaw@essinekjips
Stad: Spijkenisse
Route: Lucebertstraat 28
Postcode: 3202 SW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: watertuin ontbijt, watertuin bergen op zoom actie, watertuin naaldwijk, watertuin hendrik ido ambacht, watertuin schiedam, watertuin seniorenmiddag, groupon watertuin, watertuin naaldwijk openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Verhage Plateau Verhage Plateau 767 meter Snelle hap gehaald. Een kipburger. Personeel deed goed haar werk. De kipburger was le...
McDonald's McDonald's 928 meter “Verschrikkelijk” dat is het eerste woord wat bij mij opkwam toen ik het restaurant b...
Brasserie Het Terras aan de Maas Brasserie Het Terras aan de Maas 3 km Heerlijk op het terras gezeten. Genoten van een drankje tijdens ons fietstochtje.Eten...
Recensies
Wat slecht is het hier. Al het eten is hier lauw en rauw. Frites niet goed gebakken, frisdrank niet goed op temperatuur. Ze hebben maar 1 groente...sperziebonen??? Als je hier geen voedselvergiftiging oploopt dan weet ik het ook niet meer. Ze werken via het HACCP protocol....nou echt niet!!! Rij om en ga ergens anders eten. Even nog voor de duidelijkheid....de klacht is binnen een kwartier gemeld en de oplossing was voor 1 persoon het geld terug. Wederom slecht. Ik schrijf niet vaak dat iets niet goed is maar dit verdiend nog geen 1 ster!!!
Was nog steeds lekker, maar ik mis toch bepaalde gerechten die ze voor corona wel hadden en heb nu meer het idee dat het in een eetfabriek verandert. Maar : zeker nog waar voor je geld hoor! Kindvriendelijkheid: Nog steeds een mooie klimparadijs voor de kleinsten zodat de ouderen lekker rustig kunnen eten.
Afgelopen vrijdag na misschien een jaar, of zelfs langer geleden, weer eens bij deze locatie gegeten. Het viel mij of dat er minder keus is uit gerechten, dan de laatste keer dat ik bij jullie heb gegeten. Ook vond ik niet alles even warm wat al klaar stond. Bij de grill stond er een lange rij met wachtende, omdat er maar 1 kok aan het grillen was. Deze jongen liep letterlijk de benen uit zijn lijf om alle bestellingen zo snel mogelijk te kunnen opdienen. Ik weet niet of dat het standaard is dat er maar één kok staat te grillen? Anders zou ik op drukke avonden er sowieso een extra kok bijzetten. Het vlees van de grill was lekker. Alleen de grootte van de lamskoteletten vond ik aan de kleine kant en er zat weinig smaak aan. De sushi was erg lekker. Deze proefde vers en er was veel variatie; van zalm en tonijn tot aan surimi en vegetarische sushi. Het personeel was vriendelijk en het restaurant zag er schoon, opgeruimd uit.
Weinig meer over van het ooit zo goede restaurant. Een all you can eat concept waarbij je voornamelijk bij het grillen van vlees/vis vaak te horen krijgt sorry het is op....of dat hebben we niet aangeleverd. En als je er dan wat van zegt of vraagt waarom om 7 uur alles al "op" is krijg je te horen van een sagorijnige medewerker dan moet je maar eerder komen eten of een andere dag 'dit zijn ook niet mijn regels ik doe gewoon wat mijn baas mij vraagt. En bij alles moeten vragen of ze het even willen aanvullen super irritant. Fruit van slechte kwaliteit helemaal beurs... Voor ons is het na 3 keer slechte ervaring op rij klaar met de watertuin. Geen kwaliteit prijs verhouding want je betaalt flink voor dit zogenaamde all you can eat concept.
Wij hadden via social deal gereserveerd bij watertuin Hendrik Ido Ambacht, daar stonden we zonder vooraf geïnformeerd te zijn voor een dichte deur, Watertuin Spijkenisse gebeld en wij konden bij hun terecht met dezelfde reservering, super lief! Hierdoor toch een geweldige avond gehad. Eten en drinken waren prima, voor ieder wat wils. Kinderen vonden het absoluut geweldig, vooral het speelgedeelte viel goed in de smaak. Ze waren niet weg te slaan. Bij het vlees moest je wel wat lang wachten maar dat was voor ons geen probleem. Vriendelijk personeel! Zeker een aanrader!
Dit is het GEEN aanrader We waren er met een groep van 12 man omdat onze vriendin terug kwam uit Afrika. Het eten was niet te eten. Het buffet was koud en rauw en erg snel leeg en werd vaak niet bij gevuld en alles wat bij werd gevuld kwam al koud in de bakken. we hebben dit OOK best vaak aangegeven bij het personeel wat rond liep. De grill duurde erg lang en was niet bepaald het best vlees de buikspek en t-bone steak waren nog wel te doen. De wok was erg druk en duurde ook best lang en OOK daar was alles op na een uur. Het dessert was wel oké met veel keuze maar ook daar was de helft niet bepaald lekker. En aangezien ze op maandag en dinsdag dicht zijn werd er ook niks meer aangevuld. De borden en glazen hallen ze ook niet meer op we hadden mazzel dat we een extra tafel hadden voor alles op te zetten want anders had je niks meer kunnen eten . Je staat erg lang in de rij alles zelfs bij binnenkomst stonden we een kwartier te wachten . we moesten 45 euro per persoon betalen waarbij de helft haast niks gegeten heeft 4 man ziek naar huis ze hebben alle 4 last van hun darmen en heftige krampen . De air hockey tafel deed het ook niet Dit was niet de eerste keer dat ik hier at maar het word met de keer slechter Parkeren: Je kan er makkelijk parkeren dat is het enigste
Soms vraag ik mij af of koks/weet niet of ik ze zo mag noemen. zelf wel eens proeven wat ze klaar maken Een smaakloze sliptong had ik nog nooit gegeten. Dit was de eerste keer ,biefstuk rauw/koud . T.bone net aan Kipdij net aan Spare rips aangebrand en droog . Kippe vleugels van een hele oude kip Sushi heel erg lekker En toetjes ook goed. Advies aan management eet een keer mee . Hier kom ik nooit meer terug
Ik vindt de sushi bar erg achteruit gegaan in de afgelopen maanden. Sashimi niet netjes bijgevuld & de overige kwaliteiten en gerechten echt niet zoals ik dit gewend ben van de locatie Spijkenisse. Ik ben lichterlijk teleurgesteld naar huis gegaan. Maar hoop dat ze zichzelf herpakken in januari/februari gezien we regelmatig en bedrijfsmatig voor 25 tot 50+ man boeken gaan ze een grote klant verliezen als dit zó blijft #jammer Vegetarische menuopties: Genoeg opties voor 'team groenvoer" Kindvriendelijkheid: Zeer kindvriendelijke locatie. Parkeren: Genoeg ruimte voor de deur. Rolstoeltoegankelijkheid: Er is netjes rekening gehouden met de rolstoelgebruikers.
Of het nou aan ons lag, dat weet ik niet, maar het smaakte minder dan we gewend zijn. Mijn zoontje vindt het leuk dat hij zijn eigen pizza kon maken. Plus de mogelijkheid voor kinderen om lekker te spelen is ook erg fijn. Het zoete buffet bevat weer veel heerlijke dingen. Service is prima. Parkeergelegenheid voor deur.
Was hier met de hele familie als verjaardagsdiner. Het eten was lauw. De kok bij de live cooking wist niet van wie welke bestelling was waardoor je soms maar de helft kreeg en dan ook nog weerwoord kreeg als je zei dat die 3 garnalen er ook nog bij hoorde. Er was een verassingsoetje geregeld maar die kreeg de jarige terwijl diegene gewoon nog zat te etenwaren net een uurtje binnen en de keus kwa kant en klare gerechten is minimaal. Voor de prijs die je p.p betaald was dit echt ver ondermaats. Zal hier niet snel terug keren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid