facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Verhage Plateau

Verhage Plateau

Info

verhage plateau

Adres: 't plateau 44, 3202 gm Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181 626540
Stad: Spijkenisse
Route: 't plateau 44
Postcode: 3202 gm


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:30
Zaterdag: 11:00 - 21:30
Zondag: 11:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Verhage Spijkenisse menu, Prijslijst Verhage spijkenisse, Verhage Menu prijzen, Verhage Spijkenisse bezorgen, Verhage prijslijst 2022, Verhage vouchers, Verhage bestellen, Verhage bestellen Online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watertuin Watertuin 767 meter Wat slecht is het hier. Al het eten is hier lauw en rauw. Frites niet goed gebakken, ...
McDonald's McDonald's 2 km “Verschrikkelijk” dat is het eerste woord wat bij mij opkwam toen ik het restaurant b...
Brasserie Het Terras aan de Maas Brasserie Het Terras aan de Maas 2 km Heerlijk op het terras gezeten. Genoten van een drankje tijdens ons fietstochtje.Eten...
Recensies
Snelle hap gehaald. Een kipburger. Personeel deed goed haar werk. De kipburger was lekker warm, en smaakte naar een voldoende. Vind alles bij de verhagen altijd net een voldoende of soms echt slecht. Dit heeft gewoon met de bereiding te maken van het concept van de verhagen. Dat is mijn mening, maar ja kan ook niet als je eigen vader patat bakker nummer 1 is geweest heel wat jaren lang! Verhagen Spijkenisse Noord krijgt dus sterren van mij! Niet slecht!
Voor het eerst grweest met kennissen, waren in de buurt i.v.m afscheid nemen van een heel goede kennis, die helaas overleden was. Kennissen waren hier ook nooit geweest, zij vonden het ook goedzie sterren. Als we weer in de buurt zijn, komen wij daar terug, het was ook druk daar, wel aparte dingen in aparte mandjes en een soort bekers.
Leuke gezellige zaak om even wat lekkers te eten. Leuke bediening. Parkeren: Genoeg plekken om te parkeren
Op het moment dat wij kwamen bestellen en afhalen was het enorm druk. Dus de sfeer was minder, maar goed geholpen en het eten was heerlijk.Eten: 5/5
Ga hier niet eten als je glutenvrij moet eten! Wij dachten met ons gezin 1 met coeliakie lekker te eten. Maar de glutenvrije snacks kroket, frikandel, kaassoufle bakken ze in hetzelfde vet als de gewone snacks! Doodzonde! Bied het dan niet aan! Hoe verzin je het?!
In een heel rustige zaak hebben we heerlijke shaslik gegeten. Prima kwaliteit.Eten: 5/5
Super personeel, erg gezellig altijd vriendelijk. Kindvriendelijkheid: Ja heel erg spel plek en kinder menu's Parkeren: Groote parkeerplaats achter altijd wel plek Rolstoeltoegankelijkheid: Ja helling ok boven te komen vanaf parkeerplaats.
Net eten gehaald erg lekker maar wordt te veel zout gebruik
Nog steeds heerlijk eten, lieve en goede bediening nette eet gelegenheid. Komen hier al enkele jaren na een wandeling eten en ontspannen leuk en gezellig buiten terras.
De nieuwste burger geprobeerd. Zeker een aanrader. De pulled chicken burger. Echt super lekker. En vriendelijke geholpen ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid