facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertuin

Watertuin

Info

Watertuin Bergen op Zoom in het prachtige gebouw van de oude Suikerfabriek "De Zeeland" is een all-inclusive restaurant voor ontbijt - lunch -diner.

Geschiedenis

Het imposante en markante industrieel gebouw heeft begin vorige eeuw dienst gedaan als Suikerfabriek. De gebouwen die zijn overgebleven zijn in zijn geheel gerestaureerd met behoud van het industriële karakter, welke goed aansluit bij het historisch karakter van de binnenstad van Bergen op Zoom. De Zeeland is nu een overdekt winkelcentrum met o.a. een AH, de Action, bowlingcentrum, Etos als aanvulling op de reeds bestaande woonboulevard.

Adres: Markiezaatsweg 29, 4615 PA Bergen op Zoom
Telefoonnummer: +31 164 657 640
un.niutretaw@zob
Stad: Bergen op Zoom
Route: Markiezaatsweg 29
Postcode: 4615 PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 22:30
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: watertuin ontbijt, watertuin bergen op zoom, watertuin naaldwijk, groupon watertuin, watertuin schiedam, watertuin hendrik ido ambacht, watertuin naaldwijk openingstijden, watertuin seniorenmiddag
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's McDonald's 642 meter Goede McDonalds vlakbij het strand met binnenwater. De drive through is efficient m...
Partycentrum Het Appeltje Partycentrum Het Appeltje 3 km Hier ga je heen voor de speelgelegenheden niet voor het eten en al helemaal niet voor...
La Place Wouwse tol La Place Wouwse tol 5 km We komen hier geregeld. Het eten is wel wat duurder, maar wel het geld waard. Het is ...
Recensies
Het lopend buffet was weggevallen wegens te weinig volk. Er lagen lijsten en hiervan kon je bestellen. Voldoende keuze en op zich een leuk concept.en het grote voordeel alles super vers bereid en warm Maar nagenoeg er bijna geen volk was wel wat langzame bediening. De lijsten waren ook handgeschreven. Bij het dessert miste we toch heel wat zaken zoals mousse of baveroi. Ook zie je niet echt wat je besteld en hoe groot de porties zijn. Als je veel wilt proeven door de vele keuze waren de porties veel te groot Misschien toch 1 toog opstellen met voorbeeldgerechten of foto's? Het concept op zich mocht er voor ons altijd zijn. Ook heel vriendelijke bediening. En zeker voordelig in prijs, 14 euro via social deal. Eten zoveel en zolang je wil
Meer voor veelvraat dan voor fijnproevers Wel rolstoel toegankelijk. Er mogen geen honden mee naar binnen. Druk, groot en heel warm binnen.
Leuk en gezellige restaurant . Staat vaak met deals op social deal. Let wel op dat je het juiste restaurant kiest want ze hebben er meerdere. Gratis parkeren. Restaurant is bovenin een gebouw maar lift en roltrappen zijn aanwezig.
Lekker gegeten en gedronken voor een prima prijs. Er misten wel een aantal gerechten die er wel zouden moeten zijn waarmee ook geadverteerd werd, dat was wel jammer. De vloer plakte helaas overal. We werden wel naar onze tafel gebracht maar kregen verder geen uitleg. Zou wel fijn zijn als je er de eerste keer bent...
Goed en niet goed. Vlees en buffet over algemeen goed. Helaas bij het buffet geen bordjes dat het maar raden wordt wat je eigenlijk pakt. Eerste keer wok, erg lekker. Op herhaling dan maar met een andere kok.....niet te pruimen. Smaakloos door te besparen op saus en vlees niet gewoon nog rauw. Veel te kort erin. Jammer. Toetjes afdeling beetje troosteloos. Hoop lege bakken, alleen een paar wazige smaken aan ijs over. Een chocolade toren die uit staat, maar dat hard geworden chocola ziet er zo heel erg vies uit. Haal hem dan weg. De caramel toren was bijna leeg, ziet er dan ook niet smakelijk meer uit. Beetje gedruip alleen. Aanvullen gebeurd niet overal goed. Sinassappels op, dus geen jus d'orange meer. Ki op bij de wok, blijft een lege bak staan. Heel veel lege ijsbakken. Dan maar een mini pannekoek. Die lag er blijbaar al heel lang. Die was zo hard dat je er een ruit mee in kon gooien. Maar na nieuwe aanvulling waren ze wel goed. Al met al, vierkant vol gegeten aan dingen die ik lekker vond. Andere dingen gewoon laten staan of niet genomen als niet goed uit zag. En wat niet lekker was, gewoon laten staan en wat anders proberen.
Met een Social Deal een lunch gedaan afgelopen zondag. Vriendelijk ontvangst, naar een vieze tafel gebracht, geen uitleg over het concept of hoe betaalde drankjes bij te bestellen. De butlerapp werkte niet, bij navragen moest de tafelkaart nog geactiveerd. Wijn besteld dit was er nog niet na een halfuur, weer navragen bleek op te zijn maar niet gemeld. Locatie is wel mooi met de koikarpers en uitstraling. Aanbod is voor de lunch wat beperkter als diner begreep ik. Toetjesbuffet kan ook wat uitgebreider, minidonut was zompig en nat waardoor laten staan. We zijn wel met volle magen naar huis gegaan voor een social deal prijs, maar voor mij persoonlijk geen restaurant om naar terug te komen. De sushi en mijn wokgerecht waren wel lekker.
Ik ben hier nu 3 x geweest. 1e keer waren ze net open en was alles koud en weinig keus. Op een dinsdag, erg rustig 2e x was er heel veel keus, alles warm, leuke sfeer en erg druk. Goede ijskoffie, bier etc. Ijs wel altijd met ijskristallen, dus zou beter zijn als het personeel het zou scheppen zodat er niet zoveel water in komt. Verder alles super goed. Ook aardige mensen, denk dat het de bazin was. Deze keer was ik erg tevreden en hadden ze het voor mij helemaal verbeterd en had ik niet gedacht dat ik nog een slechte ervaring zou hebben. 3e x, vandaag, vrijdag in de kerstvakantie. Redelijk rustig, we kwamen binnen en het stonk zo erg naar spoelkeuken. Gewoon de enorme gore geur van vies afwaswater ofzo. En we hebben ons er de hele tijd aan geërgerd. en weer weinig keus, het duurde erg lang voor er nieuwe sushi kwam terwijl die vrouw super veel aan het maken was steeds, maar ze had gewoon een extra man nodig denk want vorige keer was het gewoon constant als het bijna leeg was gewoon weer een nieuwe volle plaat en hadden we keus uit verschillende sushi. De ijskoffie was gewoon schuim, duurde erg lang voor er wat uit kwam? Was niet te drinken. Al het eten, wat ik vorige keer ook nam, was echt niet lekker. Alles was lauw of koud, stond er veel te lang dus maar ook gewoon totaal niet lekker dit keer. Dan was er personeel die de tafels kwam afruimen maar wij wisten niet dat dit personeel was want dit waren gewoon jongens met petten en van die afzakbroeken en lange vesten en allemaal sieraden dat we echt heel verbaasd waren en ze zonder wat te zeggen ineens de lege borden mee namen. Maar het ergste was gewoon echt de geur die er hing. Misschien dat ze het zelf niet meer ruiken maar voor ons is de goede ervaring van de 2e keer gewoon een les geweest. Ga hier niet heen op een rustige dag. Alleen op zaterdagen! Heel erg teleurstellend.
Werkelijk waar 1 grote aanfluiting. Eten niet gaar. Ze sturen je liever met een voedselvergiftiging naar huis dan dat ze tot oplossingen komen. Ook al is het een zogenaamde “vreetschuur” een fatsoenlijk stukje vlees of vis wat überhaupt gaat is mag toch wel een vereiste zijn. Manager staat nergens voor in en een cursus Nederlands zou geen overbodige luxe zijn, de chef van de keuken kan ook niet eens een woord fatsoenlijk Nederlands en snapt en begrijpt er niets van. Integreren noemen ze dat in Nederland en als je er iets van zegt is het discrimineren. 1 groot fiasco en dan is de verwachting in den beginne niet eens hoog. Voor ons was het een enkeltje naar het toilet. Te triest maar helaas wel realiteit.
We wilden gaan lunchen. Op het bord bij de ingang staat dat je uit verschillende tijdlengtes kunt kiezen wil je bijvoorbeeld 2 uur eten, of 2,5 en er was een prijs voor kinderen. Bij de kassa blijkt dan ineens dat je alleen 2 uur kunt kiezen en dat kinderen de volwassen-prijs betalen. Waarom staat dit dan niet bij de ingang? Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen dit was vroeger wel zo. Er is veel keus uit allerlei gerechten maar bij veel dingen staat niet wat het is. Bijvoorbeeld kipnuggets bleken kaashapjes te zijn. Dit kun je niet aan de buitenkant zien. Het was niet heel druk toen wij er waren en daardoor stonden gerechten te lang onder de warme lamp waardoor het droog en taai werd. Voor ons geen tweede keer.
Gisteren gegeten in de watertuin, de sushi en koude voorgerechten redelijk, bij het warme gedeelte was het aardappel en groente gedeelte goed maar het aziatische gedeelte slecht en weinig keus, het laten bereiden van een stukje vlees of vis redelijk alleen behoorlijk lange wachttijden. Verder graag overal bordjes bij plaatsen omdat het vaak niet duidelijk is wat er op de schaal ligt. Regelmatig lege schalen. Bediening was verder vriendelijk, maar misschien een mannetje extra in dienst nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid