facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Place Wouwse tol

La Place Wouwse tol

Info

La Place de Wouwse Tol - wegrestaurant.

Geschiedenis

Bij ons nieuwe La Place Restaurant kan men terecht voor ontbijt, lunch, koffie met gebak of voor een gevarieerde keuze aan huisgemaakte en 100% natuurlijke gerechten.
Het restaurant heeft binnen 380 zitplaatse en een terras ! De inrichting is eigentijds en voorzien van een loungehoek inclusief openhaard en een kinderhoek.
Het concept van La Place is uniek: huisgemaakte, dagverse gerechten bij voorkeur op basis van regionale en biologische producten, die ter plaatse en in het zicht van de gasten worden bereid.
Het assortiment van het restaurant bestaat onder andere uit diverse soorten koffie & thee, juices, shakes en smoothies, huisgemaakte soepen & sandwiches (warm en koud), salades, pizza’s uit de steenvloeroven, Italiaanse pasta’s en wokgerechten.



"Wanneer volledig open beschikt deze vestiging over:Koffiebar Juices & Smoothies Patisserie Sandwiches Saladebar Hartige snacks Soep Pizza/Pasta Grill Wok Terras Kidshoek Toilet WIFI La Place Extra's App"
Adres: Mastendreef 85, 4623RE Bergen op Zoom
Stad: Bergen op Zoom
Route: Mastendreef 85
Postcode: 4623RE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: la place wouwse tol openingstijden, wouwse tol esso, la place wouwse tol vacature, wouwse tol total, wouwse tol eten, wouwse tol van der valk, la place bergen op zoom menukaart, la place wouwse plantage
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Heidetuin Villa Heidetuin 3 km Gisteren een heerlijke High Tea genuttigd. Gezellig knus restaurant gedeelte. Makkeli...
Bagels & Beans - Lombardenstraat Bergen op Zoom Bagels & Beans - Lombardenstraat Bergen op Z... 4 km De plek voor bagels, koffie en geluk.
Watertuin Watertuin 5 km Het lopend buffet was weggevallen wegens te weinig volk. Er lagen lijsten en hiervan ...
Recensies
We komen hier geregeld. Het eten is wel wat duurder, maar wel het geld waard. Het is echt heerlijk en alles lekker vers. Het wordt voor je neus klaar gemaakt. Als je daar wat besteld, kun je ook gratis naar de toilet.....de qr bon doet het vaak niet, dat is wel irritant.... De good to go tassen zijn altijd héél goed gevuld. 1 x was de soep nog heerlijk warm, de andere keer was deze zowat koud. Klein minpuntje, maar voor de verdere rest is het uitstekend. En je redt weer een maaltijd van de prullenbak. Daarbij krijg je voor €4,99 echt véél. Zeker de moeite waard om zo'n tas via de good to go app te reserveren. Het personeel is eigenlijk altijd vriendelijk en behulpzaam. En mocht men een hondje hebben; deze is welkom binnen en buiten bij de stoelen & tafels niet in het restaurant, wat logisch is . Het krijgt zelfs een bak met water en een kroel momentje. Ze zijn dus ook nog eens diervriendelijk.
Patat met kebab. Schandalig om het op deze wijze te verkopen. Patat was goed, lekkere saus maar kebab was minimalistisch en aangebrand!!
Nooit meer , 20 min wachten op 1 satestokje en een kinderfrietje voor bijna 15€ De zalm was niet verkrijgbaar en de pizza bar was gesloten . Saladebar was leeg op een paar restjes na , werd ook niet aangevuld . Na 45 euro te hebben uitgegeven moet je zelfs betalen voor een toiletbezoek die ook niet fris waren .
Wat ik bestelde was volgens de la place medewerker niet lekker, hierdoor ontstond een vreemde discussie waarna ze het uiteindelijk toch wilde maken. Kon prima, dus laat de klant lekker zelf bepalen. Daarnaast gaat een ijskoffie maken met maar 3 ijsblokjes in een hete koffie niet werken, dus wees daar niet te zuinig op ;
Om 14.00u haast geen eten meer. Soep is op. Geen eieren en kaas voor uitsmijter. Nog een aantal kant en klare broodjes om uit te kiezen. Dan maar naar de Subway ernaast.
Eten goed. Wel wat koud. Voor de rest rommelig mede door de zeer slechte akoestiek. Je gaat hier echt niet rustig even wat eten. Maar mss doen ze dat expres ivm de doorstroming. Komen hier niet meer terug.
Even wat gegeten op doorreis. Personeel was ongeïnteresseerd in de klant en had meer aandacht voor elkaar. Was helaas geen airco en muziek stond voor ons te hard. Portie zalm, zeg nu zelf. Was echt heel erg klein. Salade kwam totaal niet overeen met de beschrijving. Al met al te prijzig en geen hele fijne ervaring.
Was er heel stil. Hebben er alleen wat gedronken. Eten moest evt vers bereid worden . Vriendelijk personeel.Service: 4/5
Deze La Place is verbouwd en is er niet gezelliger op geworden. Het tochte er enorm en de inrichting was koud en lawaaierig. Eten en aanbod vergelijkbaar met vroeger.Eten: 4/5
Zeer slechte service. We wilden wat bestellen om 19.30 uur maar er was bijna geen keus meer. Er zijn zeker 6 klanten weggestuurd voor kwart over 8 met de mededeling dat ze al gesloten waren. Alleen mensen die het niet pikten konden nog bestellen. Heel erg klantonvriendelijjk. Mensen worden weggejaagd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid