facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watertuin

Watertuin

Info

Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht hét all-inclusive restaurant voor lunch & diner!

Geschiedenis

In het oude dorp en gemeente Hendrik-Ido-Ambacht is bij het winkelcentrum de Schoof een nieuwe Watertuin locatie geopend. Aan de buitenzijde, hoek Mauritsstraat, van het veelzijdige winkelcentrum De Schoof bevindt zich op de 1e verdieping Watertuin Hendrik-Ido-Ambacht.

Adres: De Schoof 230, 3341 EB Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 078 647 56 06
un.niutretaw@aih
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: De Schoof 230
Postcode: 3341 EB


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 17:00 - 22:00
Woensdag: 17:00 - 22:00
Donderdag: 17:00 - 22:00
Vrijdag: 17:00 - 22:30
Zaterdag: 12:00 - 22:30
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: watertuin ontbijt, watertuin hendrik ido ambacht, watertuin naaldwijk, watertuin naaldwijk openingstijden, watertuin schiedam, watertuin spijkenisse prijzen 2018, groupon watertuin, watertuin bergen op zoom
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mandarijn City Mandarijn City 1 km Gisteren, 29 mei 2023, met de hele familie wezen eten bij dit TOP restaurant. We hadd...
Verhage louwersplein Verhage louwersplein 1 km Bij binnenkomst viel gelijk op dat er mensen in hun eigen kleding achter de toonbank ...
La Place La Place 2 km Allemaal lekkere verse dingen maar wat een hoge prijzen!!
McDonald's McDonald's 2 km McKarton zoals het is. De milieu vriendelijke rietjes zijn een nieuw dieptepunt in kw...
Recensies
Een gezellige zaak maar we vriendelijk werden ontvangen. Veel variatie aan eten en zelfs het bier speciaalbier en wijn zit bij de prijs inbegrepen. Complimenten fijne avond gehad. Kortom een echte aanrader om er een keer heen te gaan.Eten: 4/5
Onlangs hier gegeten, goed bevallen. Eten ziet er op een paar dingen na vers uit en wordt regelmatig aangevuld. Het aanbod is wat beperkt. Personeel is vriendelijk en ze doen goed hun werk. Het restaurant is mooi ingericht en ziet er fris uit. Jammer dat rond 20:00 uur de airconditioning wordt aangezet terwijl het buiten koud was, veel gasten gingen toen ook weg alsof ze expres de airco aandoen Mede hierdoor en ook door sommige producten die er niet zo goed uitzagen maar 3 sterren.
heb hier onlangs gegeten. het meeste eten was niet vers. de sushi was niet te eten, zalm bedorven en rijst te hard..De tomaat van alle salades was niet vers. Boorden waren niet schoon. we zijn eerder bij Watertuin van Naaldwijk geweest en die is niet te vergelijken met dit.
Als je van onhygiënisch, slecht en onsmakelijk eten houd is dit een prima restaurant. Het buffet is zeer karig, en weinig keuze voor een wok restaurant. De bakken die voor een kwart gevuld zijn bevatten uigedroogd vlees of frieten, de eerste ronde van het buffet viel dan ook zeer tegen. Sterker nog een vriend naast mij kreeg spontaan last van maagzuur en heeft de rest van de avond niets meer gegeten. Bij de gril bakken ze de flinter dun gesneden zalm goed door, 15 min lang en flink met de spatel aandrukken is hier de norm. De mosselen kan je hier beter ook overslaan als je niet in het restaurant over je nek wilt gaan. Ik zou dit restauant dan ook sowieso overslaan. Als je van de wok gebruik wilt maken dan moet je er vroeg bij zijn want de bakken met vlees worden niet aangevuld. Toch geef ik dit restaurant 1 ster voor de vriendelijke bediening.
Na een eerdere blamage bij watertuin Zoetermeer toch een tweede poging gedaan wel bij een ander filiaal. Maar wauw! Wat een andere beleving zeg! Personeel wat vanaf het eerste moment mee dacht. Lekker vlakbij de kinderhoek met onze kindjes! 1 van de kinderen vond de hamburger niet zo lekker, direct bij het afhalen van de tafel werden er andere opties genoemd. Super fijn! Alles was mogelijk en alles was bespreekbaar! Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam. Het eten stond goed gekoeld in bekkens in ijs! Na ons etentje bij de watertuin in zoetermeer werden 4 van de 6 van ons ziek. Nu helemaal niemand! Volgende keer komen wij zeker weer terug.
Zeer vriendelijke ontvangst. Het eten was goed en het aanbod wel iets minder ruim dan in de grotere vestigingen. Maar vlees, vis en vegetarisch, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De tafeltjes zijn niet al te groot en daardoor is het wel prettig als de 'vuile' borden op tijd worden weggehaald. Het drank aanbod is gewoon ruim te noemen en er is ook rekening gehouden met mensen die graag een alcohol vrij biertje drinken omdat ze bijvoorbeeld moeten rijden. En dan betreft het niet alleen het afgezaagde flesje Heineken 0,0. Ook aan de kleinsten is gedacht, voor hen is er een leuke speelplek ingericht. Al met al een leuke plek voor een gezellig avondje.
We zijn hier nu al vaker wezen eten. We zijn net weer terug van daar te eten. De uitbaatster is een schat van een vrouw. Haar personeel of liever gezegd het hele team zijn onwijs aardig. Het eten is steeds vers, constant worden de borden, flesjes, glazen netjes opgehaald met een lach. De sfeer is gemoedelijk en het eten is oprecht lekker. De mensen die bij de grill staan zijn echt amazing. Altijd in voor een grap, heel open en gastvrij. Een dikke 10!!!! Liefs Sem & Rachida Driesprong
Onlangs hier met mijn dochter en klein kinderen gegeten. De manager is echt een toppertje, niks is te veel. Wat een gezellig restaurant, ontzettend aardig personeel. De rodewijn saus bij de grill is echt een aanrader!! Niet te groot dus erg overzichtelijk. Zeer schoon, ruime keuze en ook de tafel werd snel en vriendelijk afgeruimd. Een echte aanrader, zal hier zeker vaker naartoe gaan.
Zeer gastvrij ontvangen door een ontzettend lieve vrouw achter de balie. Eten is goed wel een wat minder keuze als de meeste grote toko’s maar nog steeds genoeg keuze. Zelf pizza maken vond mijn dochter fantastische.
Hebben vandaag hier gegeten en we hebben heerlijk genoten... Eten was heerlijk vooral de biefstuk, de zalm haha.. Was vandaag lekker rustig. En de manager deze mevrouw vond haar echt geweldig.. Gewoon weg gezellig. We gaan zekers weten nog keertje Kindvriendelijkheid: Leuk speeltuintje voor de Kids..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid