facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Mandarijn City

Mandarijn City

Info

Chinees Indisch restaurant
078-6818047

Adres: Sandelingen straat 48, 3342BM Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 0786818047
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Sandelingen straat 48
Postcode: 3342BM



op zoek naar gerelateerd: afhaal chinees hendrik-ido-ambacht, Thuisbezorgd Hendrik-Ido-Ambacht, kanton hendrik-ido-ambacht menukaart, Welcome house MENU, Chinees Zwijndrecht, Kanton - Chinees, Mandarijn Zwijndrecht, Restaurant Hendrik-Ido-Ambacht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Watertuin Watertuin 1 km Een gezellige zaak maar we vriendelijk werden ontvangen. Veel variatie aan eten en z...
Verhage louwersplein Verhage louwersplein 1 km Bij binnenkomst viel gelijk op dat er mensen in hun eigen kleding achter de toonbank ...
McDonald's McDonald's 2 km McKarton zoals het is. De milieu vriendelijke rietjes zijn een nieuw dieptepunt in kw...
Recensies
Gisteren, 29 mei 2023, met de hele familie wezen eten bij dit TOP restaurant. We hadden gekozen voor de Mandarijn rijsttafel voor 6 personen. Dit is echt een aanrader !!!!! Veel keus aan vlees en garnalen en een goede hoeveelheid. Bij dit gerecht gekozen voor Chinese bami en nasi in lotusblad. Echt voortreffelijk en verrassend qua smaak. Bediening ook super aardig en gastvrij. De huidige eigenaar mag met recht super trots zijn op deze medewerkers. Eigenaar zelf ook heel vriendelijk, gastvrij en doet er alles aan de gasten het naar de zin te maken. Eventuele wensen in het menu zijn ook geen enkel bezwaar. Eten wat over is wordt gevraagd om mee te nemen en wordt keurig verpakt. Echt een extra service. Tijd terug is het restaurant overgenomen door de huidige eigenaar en het is zeker een heel stuk verbeterd. Echt een aanrader om hier te komen eten of afhalen wat overigens ook heel goed is. Kindvriendelijkheid: Kindermenu's en kinderstoeltjes Parkeren: Ruime parkeergelegenheid in de omgeving. Rolstoeltoegankelijkheid: Ruime ingang met ruime paden voor mensen die minder valide zijn. Speciale dieetwensen: Alles qua dieetwensen is bespreekbaar en heel veel mogelijk.
Ik bestel pangsit 6 euro meen ik. Krijg ik de gefiituurde velletjes zonder inhoud. Naar mijn weten is pangsit gewoon gefrituurde wonton. Ik kan het mis hebben uiteraard. Daar is het gewoon het gefrituurde buitenlaagje van de pangsit zonder inhoud. Soort veel te dure kroepoek.
gisteren 24 Juni 2022 indonesische rijsttafel besteld voor afhaal. heb er 3 happen van gegeten. Werkelijk bagger. alles dreef in het vocht en saus. nooit en nooit meer op dit adres. dag erna de gehele dag er ziek van geweest, ondanks maar 3 happen. Ik hoop voor iedereen dat de chinese maaltijden wel te eten zijn, maar indisch werkelijk smerig. En ik weet donders goed hoe indisch eten hoort te zijn. NU 2 JULI EN HELAAS NOG GEEN REACTIE GEKREGEN VAN EIGENAAR/KOK. Jammer, restaurant ligt voor ons op loopafstand 200mtr.Nu maar weer in de auto voor een beter chinees/indisch restaurant.
Nieuwe eigenaar , andere manier van bereiden.. het is effe wennen. Mag iets meer aandacht aan het eten besteed worden.. En wat is er met de loempia gebeurd deze is gekrompen en vaak vettig. Deze zijn gehalveerd in grote lijkt wel.ik betaal liever iets meer dan dat zij bezuinigen op de formaat . Voorheen hadje er voldoende aan nu niet meer.
5 sterren voor het wegjagen van klanten.Zeker last van de hoge gasprijs omdat de bami koud geleverd werd.Slechtste babi pangang ooit etc etc.Garnalen in een bed van kroepoek ,dan kan je je gebit uitlaten lekker vochtig en zacht.Ik zeg sluiten die tent en kies een ander beroep.
Heerlijke ontspannen plaats om ongedwongen en op gemak de Mandarijnse maaltijd te nuttigen...
Vandaag 20 maart 2022 babi pangang spek besteld. Het was niet warm en dat terwijl wij nog geen 200 meter van de Sandelingenstraat wonen. De babi pangang spek was niet krokant heel jammer.
Nieuwe eigenaar Was goed te merken erg lekker gegeten Zeer aardige man En de serveerster wat n toppertje eindelijk is iemand die echt zin in de werk heeft super beleefd en lekker spontaan N echte aanrader dus
Super goed, lekker en veel gegeten de kaart is wel wat uitgebreid maar de eigenaar staat gelijk voor je klaar met uitleg en een gezellig praatje kortom om een goed restaurant.
De Tjap Tjoy bestaat uit alleen maar taugé en paprika, de Babi Pangang spek bestaat uit alleen maar sponsachtig vet en de rijst was droog en hard. Zoiets kan één keer kan gebeuren, maar dit was nu al voor de derde keer niet goed. Helaas nemen ze een klacht niet serieus, en vertellen ze wat we de volgende keer dan maar moeten bestellen. Die bestelling komt er dus jammergenoeg niet... Volgende keer maar naar de Kanton!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid