facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waterlooplein Markt

Waterlooplein Markt
Adres: Waterlooplein 2 , Amsterdam 1011 NZ, NL
Stad: Amsterdam
Route: Waterlooplein 2
Postcode: 1011 NZ


Openingstijden

Maandag: 09:30-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-18:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-18:00


op zoek naar gerelateerd: Waterlooplein openingstijden, Waterlooplein markt open, Vintage markt Amsterdam, Waterlooplein markt dicht, Waterlooplein route, Waterlooplein tweedehands kleding, Amsterdam Centraal naar Waterlooplein, Waterlooplein Amsterdam öffnungszeiten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lapjesmarkt Lapjesmarkt 2 km Leuke, betaalbare en ouderwets gezellige markt. En het is een lekkere lange markt. Vo...
I am Nold I am Nold 2 km
Recensies
Top plek met een goede atmosfeer en leuke mensen. Ik ben hier laatst geweest van de week en er is een groot assortiment aan diverse producten en kledingstukken. Veel vintage items die je normaal wel kan verwachten van rommelmarkten. Super gezellig.
Mooie en gezellige restaurants/plekken om te lunchen, zelfs ontbijten. De markt is van alle markten voorzien al met al leuk om eens even een gezellige dag van te maken. P.S. Het eten is best wel lekker. Van broodjes tot salades etc. etc. Graag weten wat leuke plekken? Waterloo restaurant, Bagels, Coffee Company en nog veel meer. Zoek maar op de kaart.
Mooie dag, weinig wind, regelmatig de zon, heerlijk om dan over het Waterlooplein te wandelen. Valt wél op dat er erg veel kleding kramen zijn, het idee dat het "vroeger" gevarieerder was.
Waterloopleinmarkt doet mij denken aan Marché aux Puces in Parijs, maar dan in het klein. Heerlijk om in het labyrint van tweedehands-, vintage- en brocantekraampjes, waar je wat van je gading vindt: van snuisterijen, grammofoonplaten, serviesgoed voor een prikkie tot verzamelstukken.
Er is veel veranderd sinds de laatste keer dat ik hier kwam,kraampjes zitten nu in containers. Dit blijft wel een mooi plein
Is niet meer wat het was, vintage kleding prijzen zijn mega duur geworden.Jammer
Gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Metro en tram. Deze 2e hands-, hippie-, toeristen markt met een gemoedelijke sfeer is prettige om eens doorheen te wandelen of te zoeken naar een apart Amsterdams kadotje. Van hieruit kun je richting China town of naar de Dam.
Ik mis de sfeer van weleer. Er zijn veel minder kraampjes, waardoor het plein wat mistroostig oogt. Ook een groot aanbod van nieuwe toeristische merchandise, tshirts etc. Terwijl het juist zo leuk was om in grote bergen vintage kleding te neuzen of langs de kleden met 2de hands spulletjes te lopen...
Heerlijk slenteren over de markt. Voor elk wat wils, boeken, kleding vinyl je kunt het zo gek niet bedenken. Praatje met de verkopers, afdingen echt een keer aan te raden!
De indeling vindt ik mooi en overzichtelijk in vergelijking met vroeger. De mogelijkheid voor het nuttigen van een versnapering is ook aanwezig. Ik vind het een enorme verbetering in vergelijking met vroeger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid