facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lapjesmarkt

Lapjesmarkt
Adres: Westerstraat 1 , Amsterdam 1016 DH, NL
Stad: Amsterdam
Route: Westerstraat 1
Postcode: 1016 DH


Openingstijden

Maandag: 09:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: Stoffenmarkt Amsterdam Zondag, stoffenmarkt amsterdam plein '40 '45, Stoffenmarkt Amsterdam west, Stoffenmarkt Amsterdam Bos en Lommer, Stoffenmarkt Noordermarkt Amsterdam, Stoffläden Amsterdam, Stoffenmarkt Buikslotermeerplein, Westerstraat Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Waterlooplein Markt Waterlooplein Markt 2 km Top plek met een goede atmosfeer en leuke mensen. Ik ben hier laatst geweest van de w...
I am Nold I am Nold 3 km
Recensies
Leuke, betaalbare en ouderwets gezellige markt. En het is een lekkere lange markt. Voelde als een dagje uit.
Lekker druk, veel publiek en 2 drummers die tegen een DJ in drumden.
Leuke markt, je vindt altijd wel iets leuks of lekkers.
Heel veel kleding en een echt stoffenmarkt inclusief fournituren. Heel veel horeca 2 supermarkten. En ook op de noordermarkt is er wat groente en fruit met vooral 2e hands spullen,bio bloemen en planten. Westerstraat is ALLEEN op de maandag en Noordermarkt ook op zaterdag.
00k een hele leuke markt! Met leuke kleren en lekker eten!jammergenoeg heb ik geen fotoos gemaakt. Maar dat zal ik volgende keer doen!
Ouderwetse Amsterdamse gezelligheid. Leuke markt, met spullen van toen en nu. Spullen van hier en heel verweg. Lekkere koffiehuisjes dichtbij.
Markt is fijn en divers. Kijk goed even rond voordat je iets koopt. Wellicht heeft iemand anders dezelfde product voor minder.
Een gezellige markt. Waar ik als kind kwam . Zowel met mijn ouders maar ook met mijn oma
Niet te druk, maar dat lag aan covid. Want daarvoor konden we bijna niet lopen. Mooie stof gekocht van een paar meters. Best goedkoop. De markt is niet te groot/ lang. En er is fruit en hapjes.
Er is vele veranderd het lijkt nu meer op waterlooplein. Er zijn veel nieuwe maar ook heel veel oude kleding/spullen2dehands dat had je vroeger niet... die had je alleen aan het einde van de Straat langs de gracht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid