facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wasstraat A4-West

Wasstraat A4-West

Info

Wasstraat A4-west, autowasstraat



"Met 350 tankstations is BP een van de grotere spelers op de Nederlandse brandstoffenmarkt. Bij onze tankstations staan kwaliteit en gastgerichtheid hoog in het vaandel."
Adres: Rijksweg A4 2, 2132 MA Hoofddorp
Telefoonnummer: 0252672784
Stad: Hoofddorp
Route: Rijksweg A4 2
Postcode: 2132 MA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 18:45
Dinsdag: 07:00 - 18:45
Woensdag: 07:00 - 18:45
Donderdag: 07:00 - 18:45
Vrijdag: 07:00 - 18:45
Zaterdag: 10:00 - 17:45
Zondag: 10:00 - 17:45

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JERO Cardesign Exclusive Autodetailing - Autopoetsbedrijf Hoofddorp JERO Cardesign Exclusive Autodetailing - Aut... 3 km Door een ongelukje had ik de ruitenwisservloeistof verwisseld met oude koelvloeistof....
Loogman Carwash Hoofddorp Loogman Carwash Hoofddorp 3 km Zojuist naar Loogman Hoofddorp gegaan voor de eerste keer voor een uitgebreide was bu...
BP BP 4 km Mooie ruime tankstation. Mooi en goed voor bussen en vrachtwagens bereikbaar.
Recensies
Vandaag hier wezen tanken. Was zelf even vergeten welke pomp ik eigenlijk had. Gelukkig wist de dame achter de kassa het wel wat erg fijn was. Ik gaf dat ook aan en vond het mooi dat ze dat heeft gezien. Zij reageerde zelf door te zeggen dat ze daar goed op let aangezien bepaalde groepen mensen niet te vertrouwen zijn. Deze wat oudere dame heeft kort haar en was vanavond aan het werk, heb haar naambordje helaas niet kunnen zien. Mocht de leiding van dit bedrijf dit zien sta ik open om de bon van het tanken per e-mail toe te sturen. Deze dame moest erg lachen om de opmerking die ze zelf maakte. Ik kon er wel om huilen. De collega die er naast zat, moest ook erg lachen om die opmerking. Dat dit bedrijf zulk personeel aanneemt zonder deze te wijzen op diversiteit en het belang van klanten voor hen bedrijf bewijst dat hier nog veel geleerd kan worden. Nogmaals ik ben er nog steeds van in shock.
De koffie machines mogen nu allebei wel gerepareerd worden zodat dit in de ochtend een beetje opschiet. Er is er een al maanden buiten gebruik.
Stopte hier even met een collega voor een sanitaire stop en een vette bek. Ik was werkelijk onder de indruk van de staat van de loze verzorgingsplaats. Echt een aanrader!
Breed assortiment, lekkere verse broodjes en koffie. Aardig personeel.
Druk bezocht. Zeer vriendelijk personeel. Snelle service. Nette shop. Ruime keus. Lekkere warme hapjes voor onderweg. #tanken #spits
Vanmiddag een aantal broodjes gekocht. 1 van de broodjes was een zgn. broodje roomkaas. Het broodje was echter meer een broodje rauwkost met een minimale hoeveelheid roomkaas. Schandalig. Ik rij volgende keer liever om naar het Shell station aan de andere kant van de A4. Daar krijg je tenminste behoorlijk beleg! Jammer, weer een ervaring rijker negatief bij Total. Kreeg vandaag een reactie van Total dat mijn ervaring niet met Total was, maar bij het oude BP benzinestation. Nee Total mijn slechte ervaring was bij jullie, nog maar kort geleden, na de grote verbouwing. Bij de BP heb ik altijd heerlijke broodjes en koffie gekocht. Dus mijn slechte ervaring was echt bij jullie Total!!!!
Wat een slecht benzinestation is dit geworden. Kom hier al 20 jaar iedere dag, maar ik rij nu door naar de volgende. Nog nooit zo'n ongeorganiseerde bende gezien. 2x zo duur als vroeger en kwaliteit gehalveerd. Tijdens de verbouwing stond er een foodtruck voor de deur. Dit was helemaal schandig. Heel klein broodje worst 5 euro. Onhygiënisch ook. Kassapersoneel slecht Broodjesbalie slecht in de ochtend hebben ze nog niks, maar 1 kassa open en duurt veel te lang Ik rij door naar de Shell, is ook niet top maar beter dan deze bende.
Top tankstation! Fijn personeel, grote keuze.
Kom daar laast donderdag.buj broodjes 2 kassa's bij 1 staan 2 klanten andere kassa niemand maar ook geen kassa medewerker.ik sta daar dame 1 komt langs dame komt langs dame 3 komt langs ze kijken me aan .denk wat is er mis met me .dus ik denk ga naar kassa 1 vraag de dame is kassa 2 dicht .zegt ze je zeg ik waaromzeggen jullie niets. Ze kijkt me aan van bestel en donder op.dus ik bestel alleen koffie want wilde ook broodjes bestellen .tijdens het wachten haha ja hoor mensen bij kassa 2 brengt ze me koffie .zeg ik nog kijk daar staan mensen voor niets te wachten .ze kijkt net een blik of ik Chinees praat.wat een volk werkt daar dus die station rij ik voortaan voorbij.beste total stuur af en toe een misterygast. Het enige wat ze daar deden was zelf vreten .
LPG pompen hebben al maanden een storing 9 van de 10 keer werken ze niet. Gisteren voor de zoveelste keer gevraagd bij de kassa wanneer het opgelost is krijg ik te horen "je moet de vulaansluiting recht houden dan werkt het wel" Nou beste vriend ik zal je vertellen het maakt helemaal niks uit hoe de vulaansluiting staat. Als deze vergrendeld zit moet er gewoon LPG gepompt worden !!!! Dus het ligt niet aan me auto maar aan jullie defecte pomp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid