facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loogman Carwash Hoofddorp

Loogman Carwash Hoofddorp

Info

Met als kernwaarden 'Snelheid, Kwaliteit en Beleving' gaat Loogman Carwash voor het ultieme wasresultaat van jouw auto!

Adres: Robijnlaan 10, 2132 WX Hoofddorp
Telefoonnummer: 020-645 64 61
Stad: Hoofddorp
Route: Robijnlaan 10
Postcode: 2132 WX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JERO Cardesign Exclusive Autodetailing - Autopoetsbedrijf Hoofddorp JERO Cardesign Exclusive Autodetailing - Aut... 122 meter Door een ongelukje had ik de ruitenwisservloeistof verwisseld met oude koelvloeistof....
BP BP 2 km Mooie ruime tankstation. Mooi en goed voor bussen en vrachtwagens bereikbaar.
Wasstraat A4-West Wasstraat A4-West 3 km Vandaag hier wezen tanken. Was zelf even vergeten welke pomp ik eigenlijk had. Gelukk...
Recensies
Zojuist naar Loogman Hoofddorp gegaan voor de eerste keer voor een uitgebreide was buurt voor de verkoop van mijn auto, Hierbij stond de slagboom naar de stofzuigers open, niet wetende dat Loogman een volgorde heeft dus ik ging lekker me auto van binnen schoonmaken, word ik aangesproken door ik denk de manager "heeft u gebruik gemaakt van de wasstraat zo nee,raad ik u aan om dit eerst doen want dat is ook beter voor de auto", waarop ik zei "ik sta hier nu toch met me auto helemaal uitgepuild dan kan ik dit net zo goed afmaken", de Heer ging akkoord met mijn woorden om af te maken waar ik mee bezig was, vervolgens toen ik verder ging kwam hij weer naar mij toe om mij op een bozere toon de deur te wijzen. laatste keer voor mij Loogman in hoofddorp.
De auto wordt van buiten altijd goed schoon gemaakt. Na afloop kun je Daar zelf de binnenkant stofzuigen. Als je geregeld daar komt en keer aangemeld hebt middels een app kun je redelijk betaalbaar je auto laten wassen. Je krijgt dan een hogere status die elke keer korting geeft en spaart punten die uitgegeven kunnen worden om o.a. een keer gratis je auto te laten wassen. Op deze locatie kan het soms wat druk zijn.
Loogman Carwash is werkelijk een top-wasstraat..! Goeie service, aardige mensen, en gewoon een fijne plek om je auto van binnen en buiten schoon te maken..!
Fijne plaats om je auto te laten wassen. Je kunt punten sparen via de app en na het wassen kun je gratis je auto stofzuigen.
Eens in de maand de auto door de wasstraat van Loogman halen. En de auto ziet er weer uit als door een znnetje te halen.
Altijd een schonen auto, nooit een probleem met wassen. Komt er al vier jaar eens per maand
Prijzig en vogelpoep niet geheel verwijderd. Jammer. Wel behulpzame jongens die er werken.
We waren vanuit Groningen voor een bezoek in Hoofdorp, volgende ochtend even de auto bij Loogman gewassen, echt ongekend, we hebben in Groningen een goede wasstraat maar dit was echt de overtreffende trap.
Een hele goede wasstraat die mijn auto goed schoonmaakt
1e keer wezen wassen, was zeer tevreden over het resultaat.... ik ga daar werk hertog al was het maar voor het spaar systeem ik blijf Nederlander hé
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid