facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vuurwerk van Nes

Vuurwerk van Nes

Info

Vuurwerk van Nes is een familie bedrijf dat al 50 jaar vuurwerk verkoopt.

Adres: Smelterij 37, 2211 SH Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252-376107
Stad: Noordwijkerhout
Route: Smelterij 37
Postcode: 2211 SH



op zoek naar gerelateerd: Van Dam vuurwerk, WECO vuurwerk, Vuurwerk kopen Noordwijkerhout, Vuurwerk assortiment, Alkmaar WECO vuurwerk, Vuurwerk kopen Bollenstreek, WECO vuurwerk Vianen, Weco Vuurwerk België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan van Dam de Vuurwerkspecialist Jan van Dam de Vuurwerkspecialist 2 km Ik heb mijn fiets achtergelaten om een ​​paar onderdelen te vervangen. Helaas bleek d...
Recensies
Wanneer U een probleem heeft met een storing of lekkage, beter even verder zoeken. Afspraken worden niet nagekomen, er worden facturen verstuurd zonder verrichte werkzaamheden. Bij schade door ondeskundigheid van het personeel wordt dit volledig in rekening gebracht bij de klant.
Onlangs heeft Van Nes nog de laatste puntjes op de -i- gezet van onze complete renovatie en verbouwing van ons woonhuis. Ze reageren snel en komen de afspraken altijd na. Top!
Heel blij met de super goede service van het team Van Nes dat bestaat uit enthousiaste mensen. In het inspiratiehuis kun je veel ideeën op doen en passend advies krijgen. Top bedrijf en zeker een aanrader!
Bij dit bedrijf werken uitstekende vakmensen die een klant nog ouderwetse service bieden. Problemen worden niet uit de weggegaan maar worden opgelost! Way to go Van Nes keep up the good work!!!
Dag in de kou gewacht en afspraken afgezegd....met excuus afgebeld. Afspraak eind vd ochtend, bleek na zelf te hebben gebeld, naar 14.00/14.30 u te zijn verplaatst. Nu 16.15 uurdus vandaag en morgen geen mogelijkheden...gelukkig kan hier een open haard aan, maar boven wil je niet zijn met deze temperatuur...waardeloos!
Super te spreken over de goede en altijd vriendelijke service bij van Nes! Allemaal echte vakmensen met jarenlange ervaring en dat is zeker te merken. Top bedrijf!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid