facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan van Dam de Vuurwerkspecialist

Jan van Dam de Vuurwerkspecialist

Info

De Vuurwerkwinkel van Noordwijkerhout



"Fietsenwinkel in centrum van Noordwijkerhout voor verkoop en reparatie van fietsen en elektrische fietsen. Wij verkopen fietsen van Sparta, Batavus, Cortina, Qwic en Victoria en daarnaast vele accessoires en onderdelen.In de winter bent u bij ons welkom voor de aankoop van vuurwerk, wij hebben een ruim assortiment met de beste producten.Voor fietsverhuur kunt u terecht bij onze collega's van Rent a Bike van Dam."
Adres: Havenstraat 22, 2211 EH Noordwijkerhout
Telefoonnummer: 0252-372482
Stad: Noordwijkerhout
Route: Havenstraat 22
Postcode: 2211 EH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vuurwerk van Nes Vuurwerk van Nes 2 km Wanneer U een probleem heeft met een storing of lekkage, beter even verder zoeken. Af...
Recensies
Ik heb mijn fiets achtergelaten om een ​​paar onderdelen te vervangen. Helaas bleek de vrij dure reparatie een mislukking. Contact met het bedrijf is nul, ze beantwoorden geen telefoontjes en sms-berichten. Ja, ze hebben de onderdelen erop gezet maar ze hebben ze niet afgesteld, waardoor ik elders hulp moest zoeken. Ik raad het niet aan.
Wat een top zaak. Tijdens ons fietsweekendje pech met onze eigen e.bike. Ze hebben ons zeer goed geholpen. Vriendelijk en kundig. We konden toch nog lekker ons fietsweekend voort zetten. Super bedankt!!
Geweldige service! Onderweg met spoed mijn fiets gerepareerd door ze, waardoor ik alsnog op tijd op het werk was. Ben ze enorm dankbaar!
Remkabel was gebroken, kon even tussendoor gerepareerd worden. Top service!
Super zaak, lekke band onderweg en binnen een half uur weer gemaakt door dit bedrijf.
Hier tijdens onze vakantie geweest met een defect aan de fiets.Ze hebben er naar gekeken en zeiden dat het niet goed was en dat we maar retour moesten gaan naar de verkoper. Bij de fietsenmaker 100 meter verder werd het probleem direct herkent en verholpen .
Geweldig met humor geholpen! Goede fietsen. Kortom: kan niet beter! Groetjes uit Twente
Onlangs prettig en snel geholpen met speling in het stuur voor een vriendelijke prijs. Deze zaak is wat mij betreft een aanrader.
Het waren prima fietsen. Keurig optijd afgeleverd volgens afspraak bij NH Leeuwenhorst.
Zadel schroefje was afgebroken, super snel geholpen en kon met 5 minuten weer fietsen. Hartelijk dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid