facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vue Cinemas NL

Vue Cinemas NL
Adres: Snouckaertlaan 38, 3811MB Amersfoort
Telefoonnummer: 033-4618900
Stad: Amersfoort
Route: Snouckaertlaan 38
Postcode: 3811MB



op zoek naar gerelateerd: vue hoorn, vue bioscoop, vue alkmaar, vue amersfoort, vue eindhoven, vue hilversum, vue kerkrade, vue den bosch
Recensies
Leuke bioscoop met vriendelijke mensen. Bij binnenkomst heb je een ruime keuze aan eten en drinken. Deze VUE heeft ook een coca cola / sinas automaat waar je zelf je smaak kan samenstellen. De stoelen in deze bioscoop zijn super relaxt. Allemaal elektrisch verstelbaar. Ik ben fan van deze VUE.
Tijd hier niet geweest. Lekker veel ruimte om te lopen tussen de relaxstoelen. Wat opviel was dat het geluid van het brandalarm niet zo hard was dan ik gewend ben. Gevolg was dat er dan geen paniek ontstond en ieder rustig de zaal verliet. Doordat er meer ruimte tussen de stoelen is kan men makkelijker de zaal verlaten. Er was wel even een moment van wat te doen. Er was geen melding ergens in de zaal. Na afloop kwam er iemand met een megafoon om te zeggen wat er aan de hand was. Achter in de zaal was niet alles duidelijk te verstaan, dus dat mag wel wat luider. Ondanks dit kleine oponthoud genoten van de film en ook de prima service van Vue. Er was wat fout gegaan met de reservering maar dat is prima opgelost. Bedankt voor alle moeite!
Super bios. Mijn favoriet, ik rij er graag wat voor om. De stoelen zijn geweldig met een knopje zodat je benen omhoog kunnen en je rugsteun wat naar achteren gaat en tafeltje kun je ook boven je benen schuiven. Alles word altijd netjes schoon gehouden. Wc's zijn als ik er ben ook altijd netjes. Aardig personeel. Misschien de pauze soms net wat langer. 2 x gehad dat we nog in de rij stonden en dat ze al omriepen dat de film ging beginnen.
Zeer fijne bioscoop. Topservice, goedkoper, en veel beter! Was eerst bij pathe geweest naar die was erg duur en alles was onpersoonlijk, kill, en versnaperingen ook niet te betalen, stoelen klein en weinig beenruimte. Nu voor het eerst naar VUE geweest, veel goedkoper, lekkerdere popcorn, zelf frisdrank tappen, 10x fijnere grote verstelbare stoelen, en zelfs nog pauze ! Helemaal top! Na de pauze viel het geluid paar minuten weg, dit werd snel verholpen, tot mijn verbazing kregen we allemaal een 50% kortingskaart voor de volgende keer, topservice!. Kom hier zeker terug!
Net als in Hilversum goeie en leuke bioscoop. Beter dan de Pathe. Kom er minder vaak dan in Hilversum. Maar dat heeft meer te maken met de beperkte mogelijkheden van het ov. Pauze tussen de films vind ik ideaal. De wc's bij de heren vind ik wel wat aan de krappe kant. Zeker als je lang bent. Ben blij dat de prijzen tot nu toe nog niet zijn gestegen voor abbonement houders. Dus daar scoor je bij mij ook punten mee. Vriendelijk personeel. Veel mogelijkheden kwa snacks. Zelfbediening vind ik fijn. Op die manier kan je op je eigen tempo bepalen wat je wil hebben
Super fijne bioscoop. Hier zijn de standaard stoelen altijd al luxe!!! Je kunt ze zelf bedienen en lekker in ligstand zetten, benen omhoog....heerlijk! Je eigen tafeltje voor je trekken en genieten. Voor mij nooit een andere bioscoop als de Vue!
Fijne Bios. Stoelen op strandje relax en top dat er pauze is. We konden geen parkeerplaats vinden dus waren iets te laat. Normaal mag je dan niet meer de zaal in. Dit mocht nu wel dus houdt daar rekening mee :
Fantastische, kleinschalige bioscoop met heerlijke luxe luie stoelen. Je kunt ze in verschillende standen zetten, languit achterover met voetenbankje of wat rechterop, heerlijk. Prima afstand tot de rij voor je, zodat je niet tegen hoofden aankijkt. Medewerkers zijn supervriendelijk. Voor mij geen andere bioscoop meer.
Vriendelijk personeel, duidelijke indeling/looproute. Zalen en wc’s zijn goed aangegeven. Bovenal heerlijke stoelen je kunt ermee in de ligstand. Verbeterpunt: omhooglopende vloer bij de uitgang markeren. Door het patroon op de vloer zie je niet goed dat deze omhoog loopt, kan voor gevaarlijke situaties zorgen!
Ik kwam hier al in de tijd dat het nog Grand Theater was. In mijn studententijd rond 1997 kwam ik er wekelijks, omdat je dan voor 5,-- gulden naar de film kon. Leuke herinneringen aan! Mooie bioscoop geworden met die relaxstoelen en in de zalen beneden de belevingstoelen die meebewegen op het geluid van de film. Nog steeds genieten!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Vue Cinemas NL.

Amersfoort bioscoop

openingstijden, locatie, vervoer. Snouckaertlaan 38 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Vue Cinemas NL adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Vue Cinemas NL. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Vue Cinemas NL delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lieve Vrouw - Theater Film Café De Lieve Vrouw - Theater Film Café 456 meter Ik heb hier geluncht met vriendinnen en het was erg lekker. De bedieding was erg aard...
Pathé Pathé 601 meter Kom je door een paar minuten te laat omdat je sinds de verhuizing van de bioscoop nie...
Openluchttheater033 Openluchttheater033 3 km Prachtige locatie, duper intiem en midden in het bos. Zeker als de avond valt prachti...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid