facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pathé

Pathé

Info

Pathé Amersfoort is onderdeel van Pathé Nederland. Wij zijn gevestigd in Amersfoort aan het Eemplein.

Geschiedenis

Bij Pathé maken we jouw filmbeleving groots.

Adres: Eemplein 2, 3812EA Amersfoort
Telefoonnummer: 088 515 2000
Stad: Amersfoort
Route: Eemplein 2
Postcode: 3812EA



op zoek naar gerelateerd: pathe amsterdam, pathe eindhoven, pathe rotterdam, pathe haarlem, pathe thuis, pathe de munt, pathe breda, pathe zwolle
Recensies
Kom je door een paar minuten te laat omdat je sinds de verhuizing van de bioscoop niet meer in deze vestiging geweest bent: wordt je onbeschoft te woord gestaan, doet men alsof je oneindig dankbaar moet zijn dat je nog naar binnen mag, mag je niets te eten of drinken meer kopen voor een film zonder pauze. Zie je een half uur later dat de bar/winkel weer open is voor een andere film en probeer je alsnog wat aan te schaffen vertelt het personeel dat 'het echt niet kan wat je doet'. Bizar en nooit meer Pathé Amersfoort voor ons.
Luxe bioscoop welke goed bereikbaar is. Snacks en toebehoren kan je zelf pakken, maar dat is wellicht ook wat te verleidelijk, eten en drinken in een bioscoop blijft echt veel te duur. De zalen ogen ruim en best groot. Wat een voordeel is tov sommige andere bioscopen: er zijn speciale eetbakken die je in de stoel kunt steken, dat is veel handiger dan op je schoot houden.
25 euro kwijt voor 2 kaartjes, kon zo naar binnen lopen niemand controleert of zegt wat. Vervolgens 20 euro kwijt aan 2 kleine flesjes cola en 2 bakjes popcorn. En dan kan je 20 minuten reclame zitten kijken terwijl je nog dik betaalt ook, en dan pas begint die film. Kom hier niet meer. Kijk thuis wel dan krijg ik tenminste geen irritante reclame als ik betaal.
Leuke theaters en superschoon! Hoewel, als échte Nederlander, heb ik ook te klagen LOL. De popcorn was half koud en niet lekker warm. Ook was er veel zoete popcorn in mijn doos die gemerkt was als 'zout'. We hebben echter een superleuke avond gehad en willen graag weer een keer langskomen!
Luxe ruim opgezette bioscoop, heerlijke stoelen en uiteraard ook de mogelijkheid om wat lekkers te kopen voor bij de film. Parkeren kan makkelijk in de garage van het eemplein, neem je kaartje mee naar boven en stempel hem af in de bioscoop.
Met kaartjes en met Unlimited abonnement geweigerd om voorafgaand aan de film het toilet te gebruiken met een enorme drogredenatie. Vervolgens een ontwijkend en formalistisch antwoord op mijn klacht daarover. Pathé Amersfoort verslikt zich en kan het onderscheid volgens mij niet meer goed maken tussen gastvrijheid en de nut/noodzaak/logica van hun procedures. Een Unlimitedlid minder hier.
Mooie bioscoop. Vooral op mijn vrije dag maandag overdag lekker rustig
Ehh, goed? Nee grapje. Mooie bioscoop, en schoon, dat is heel fijn. Eten is duur, maar he, tis n bioscoop. Dr zit n albertheijn naast, dus daar kan je goedkoop eten halen. Misschien niet zo'n leuke review voor de eigenaar dit, maar het is wel waar.
Keurige bioscoop met voldoende zalen en veel keuze in films. Alles keurig netjes. Tijdens de film een goed geluid. Voor dat de film begint, voldoende snoeperijen en drankjes te koop, welke ook de zaal in mogen. Top!!!
Lange film ruim 3 uur , geen pauze, dus onder de film maar even naar toilet. Parkeren prijzig ! 9 euro ! Voor de rest mooie bioscoop
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Pathé met het openbaar vervoer


Amersfoort, Eemplein 110 meter
1
2
202
3
4
7
76
Amersfoort, Eemplein 140 meter
1
2
202
3
4
7
76
Amersfoort, Groningerstraat/Oppidium 150 meter
1
Amersfoort, Groningerstraat/Oppidium 150 meter
1
Amersfoort, De Nieuwe Stad 300 meter
1
2
202
3
4
7
76

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Pathé.

Amersfoort bioscoop

openingstijden, locatie, vervoer. Eemplein 2 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Pathé adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Pathé. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Pathé delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vue Cinemas NL Vue Cinemas NL 601 meter Leuke bioscoop met vriendelijke mensen. Bij binnenkomst heb je een ruime keuze aan et...
De Lieve Vrouw - Theater Film Café De Lieve Vrouw - Theater Film Café 618 meter Ik heb hier geluncht met vriendinnen en het was erg lekker. De bedieding was erg aard...
Openluchttheater033 Openluchttheater033 3 km Prachtige locatie, duper intiem en midden in het bos. Zeker als de avond valt prachti...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid