facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vos Vintage Cars

Vos Vintage Cars

Info

Klassieke auto’s zijn mijn grote passie. Bij Vos Vintage Cars in Waalwijk vindt u betaalbare youngtimers, bijzondere oldtimers en restauratie-objecten.

Geschiedenis

Vos Vintage Cars in Waalwijk is een uitgelezen specialist in betaalbare oldtimers en youngtimers. Hier staan passie en liefde voor oude auto's centraal. Ook voor onderhoud, onderdelen en reparaties aan uw geliefde hobby-object.



"Welkom bij Vos Vintage Cars, de specialist in schuurvondsten.Bent u op zoek naar een klassieke auto, youngtimer of een andere bijzondere automobiel?Dan nodigen wij u graag van harte uit om eens kennis te komen maken.Eigenaar van Vos Vintage Cars is René Vos, zoon van succesvol en gerenommeerd autobedrijf M.C. Vos in Waalwijk.Ruim 25 jaar geleden nam René het goed lopende bedrijf over van Vos senior en René schakelde geleidelijk over naar zijn passie, de in- en verkoop van unieke young- en oldtimers voor een brede groep van liefhebbers van klassieke auto’s, de drijfveren van kopers van deze auto’s waar in het algemeen echt nog wel wat herstelwerk te doen is, delen een passie en nostalgie voor oude bekende modellen."
Adres: Sluisweg 44, 5145 PE Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0653984394
Stad: Waalwijk
Route: Sluisweg 44
Postcode: 5145 PE



op zoek naar gerelateerd: Vos Waalwijk occasions, Classic Cars Brabant, Classic cars Boxtel, Waalwijk oldtimers, Oldtimer Auto's, Ers Classic, Exclusieve oldtimers, Oldtimer occasions
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
S.K.M. Reinigingstechniek Droogijsstralen & Zandstralen S.K.M. Reinigingstechniek Droogijsstralen & ... 3 km Ruim 10 jaar ervaring in fijn straalwerk, van meubels tot oldtimers. Dit zijn slechts...
Recensies
Geweldige vintage auto's. En gezellige koffiehoek. Ga er maar eens een kijkje nemen.
Eerlijke en sympathieke verkoper. Prijzen zijn lager dan gemiddeld.
Top bedrijf met een geweldige service! Zo zie je het nog maar zelden. Wij gaan nooit meer ergens anders naartoe voor onze auto.
Start motor niet goed ,carburateur,s niet goed na een ritje slaat hij af en niet meer aan te krijgen
Wat een fijn bedrijf! Een eigenaar die hart voor de zaak heeft,en voor auto,s uiteraard!! De Peugeot die we hebben gekocht is thuis afgeleverd en er was zelfs nog een prachtig boeket bloemen bij! Hartelijk bedankt René !
Zeer mooie oldtimers heeft Rene te koop. Je wordt netjes en goed geholpen .
Bedrijf dat passie heeft voor auto's. Geven goed advies en nemen de tijd voor een klant. Erg prettig geholpen en een mooie MG gekocht.
Een bedrijf zoals je het nog maar zelden tegen komt. Geweldig blij met mijn eendje !
Gewoon goed, hier ķopen wij met gerust hart onze auto's, almeer dan 20 jaar,Top.
Geweldige zaak. Super service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid