facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor S.K.M. Reinigingstechniek Droogijsstralen & Zandstralen

S.K.M. Reinigingstechniek Droogijsstralen & Zandstralen

Info

Ruim 10 jaar ervaring in fijn straalwerk, van meubels tot oldtimers.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden wat er mogelijk is.
Kijk op www.skmdroogijs.com

Geschiedenis

Lage druk zandstralen & Droogijsreinigen

Lage druk zandstralen

Fijne straalwerkzaamheden oldtimers, meubels, dun plaatmateriaal voor meer informatie www.skmdroogijs.com

Droogijsreinigen

Hoe werkt droogijsreinigen?
Het principe van droogijsreinigen is gebaseerd op 3 effecten:

1)Inpact effect. De kinetische energie is het product van de massa van het droogijs en de snelheid in het kwadraad, gedeeld door 2. Het ontwerp van de Nozzles resulteert in een extreem hoge kinetische energie.

2)Thermisch shockeffect. Het verschil in temperatuur tussen het te behandelen oppervlak en het droogijs brengt een grote temperatuurgradiënt teweeg,waardoor kleine microscopische scheurtjes ontstaan en de verontreinigde laag gemakkelijk loskomt.

3)Micro-explosie effect. Droogijs word bij impact met het oppervlak onmiddellijk omgezet in gas,Het volume van het gas is bijna 800 maal groter dan het volume van het droogijs. Dit resulteert in een liftende kracht,waardoor het vuil loskomt van het oppervlak.

voor meer informatie www.skmdroogijs.com
Tel 06-23885064



"S.K.M. Reinigingstechniek is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in reinigingsdiensten, met name zandstralen. Ze bieden hoogwaardige en efficiënte zandstraalservices voor verschillende oppervlakken, zoals meubels, metaal, kunststof, natuursteen en meer. Ze streven ernaar uitstekende resultaten te leveren zonder schade aan de behandelde materialen.S.K.M. Reinigingstechniek staat bekend om hun klantgerichte aanpak, waarbij ze luisteren naar de wensen en behoeften van de klant en zorgen voor duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Ze hanteren betaalbare tarieven en streven naar tijdige oplevering van projecten.Kortom, S.K.M. Reinigingstechniek is een betrouwbare keuze voor hoogwaardige zandstraalservices."
Adres: Eerste Zeine 126 b 5144 AM Waalwijk, 5144 AM Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0623885064
Stad: Waalwijk
Route: Eerste Zeine 126 b 5144 AM Waalwijk
Postcode: 5144 AM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Meubels zandstralen Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SKM Reinigingstechniek Meubels zandstralen SKM Reinigingstechniek Meubels zandstralen 0 meter Meubels blank zandstralen Verwijderen oude verf, waslagen van meubels. Ook balken en...
Ardan Designs Ardan Designs 2 km Een unieke vormgeving en maakwijze van een fauteuil en bijzet tafel, gebaseerd op de ...
Vos Vintage Cars Vos Vintage Cars 3 km Geweldige vintage auto's. En gezellige koffiehoek. Ga er maar eens een kijkje nemen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid