facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voorbach Makelaardij

Voorbach Makelaardij

Info

Voorbach Makelaardij

Geschiedenis

Voorbach Makelaardij is dé verkoopmakelaar van nu én morgen. Met onze werkwijze verkopen wij 3x zo snel en voor een 1,5% hogere verkoopprijs als gemiddeld. Onze klanten beoordelen ons daarom met een gemiddelde van 9,2. Graag maken wij kennis om ook voor u het maximale verkoopresultaat te behalen!



"Met de moderne toekomstgerichte werkwijze helpen wij u om in een zo kort mogelijke tijd het maximale verkoopresultaat te behalen. Op een manier die perfect past in de snel veranderde wereld met internet, social media, tablets en smartphones! Graag ga ik de uitdaging aan en kom vrijblijvend langs voor een kennismaking!"
Adres: Waterhoen 23, Spakenburg
Telefoonnummer: 0332585584
Stad: Spakenburg
Route: Waterhoen 23


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heijvis Visverwerking Heijvis Visverwerking 6 km Ervaren rondvisfileerders uit Spakenburg. Staan altijd voor je klaar.
Touch of aroma by Lucie Touch of aroma by Lucie 7 km Sinds mijn menstruatie had ik al heel veel last van een onrustige huid. Rood ontsteki...
Recensies
Afspraak gemaakt om een woning in de verkoop te nemen, helaas kwam Perrie zonder opgaaf van reden niet opdagen en heeft hij na dagen ook niet gereageerd op telefoon en verzonden app. Bevestigd alleen maar de geluiden die ik op voorhand hoorde over het nakomen van afspraken van Voorbach Makelaardij.
Helaas niet bereikbaar via vaste lijn,06 en mailadres
Niet te vertrouwen! En mist kansen voor verkopers! De makelaar komt afspraken niet na en verzuimt in het schriftelijk verstrekken van belangrijke informatie zoals maandelijkse lasten van een huis en toelichting van een aangegeven gebrek in het huis. Na herhaaldelijk mondeling en uiteindelijk tevens schriftelijk vragen naar een antwoordt kregen we op de laatste dag van het plaatsen van een bieding, tijdens de 2e bezichtiging, uiteindelijk een mondeling antwoord op maandlasten. Echter leek dit erg gunstig en hebben we wederom gevraagd om dit schriftelijk te ontvangen waarna er wederom een toezegging werd gedaan dat het die dag nog werd gestuurd gezien alle potentiele bieders dit dan nog moesten krijgen. Ondertussen is er 4 keer persoonlijk om gevraagd en tevens via het kantoor. Dit heeft ertoe geleid dat ons bod lager was door onvolledige informatie. Daarbovenop heb ik de makelaar telefonisch proberen te bereiken wat meerdere malen niet lukte over een periode van 4 dagen en tevens het kantoor gebeld die het zou regelen, echter zonder resultaat. Uiteindelijk nadat de bieding was gesloten en ik hem wilde bereiken voor toelichting heb ik via een ander telefoon nummer hem moeten bellen voordat hij eindelijk contact opnam. We hadden sterk het idee dat we bewust werden genegeerd en aan het lijntje werden gehouden door niet aannemelijke excusen. Dit is zeer nadelig voor de kopende maar nog meer voor de verkopende partij. Deze nalatigheid zorgt voor argwaan en geen vertrouwen en gemiste kansen voor de verkopers.
Top makelaar.....heeft ons super goed geholpen met de verkoop van ons huis. Bijna 24/7 bereikbaar. Denkt mee en doet een hoop moeite voor de klant, bedankt perrie
Voorbach makelaardij is een jonge makelaar met een net zo jonge visie op het verkopen van woningen, en na eigen ervaring in zowel aankoop als verkoop kan ik zeggen, die visie werkt ik kan Voorbach makelaardij aan iedereen aanraden, zijn tactiek in combinatie met de mogelijkheid tot duokoop maakt zijn werkwijze in onze ogen tot een groot succes. Super blij met de aankoop én zeer succesvolle verkoop van onze woning!
Ontzettende fijne, jonge en vriendelijke makelaar met een uniek concept! Denkt graag mee. En niet geheel onbelangrijk.. je huis wordt snel verkocht voor een goede prijs! De beste makelaar in de markt met ongelooflijk veel mooie reviews. Veel succes Perrie met je mooie concept.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid