facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Touch of aroma by Lucie

Touch of aroma by Lucie

Info

Essentiële oliën ter ondersteuning van uw gezondheid.
Ervaar een aroma touch behandeling.



"Praktijk en webshop voor holistische aromatherapie, magnesium, massage en docent babymassage.Ervaar een essentiële olie lichaamsbehandelingen voor geestelijke/emotionele ontspanning, hormoon balans, soepele spieren of nieuwe energie.Leer in een privé sessie zelf je baby te masseren en ontvang gratis de babymassage olie.Persoonlijk advies op maat voor dagelijks gebruik van puur natuur essentiële olie en magnesium om je gezondheid te ondersteunen.Als IFA gecertificeerd aromatherapeut maak ik gebruik van de biologische producten van Oshadhi.En heb ik gekozen voor Permsal als magnesium expert op dit gebied.Als je lijf je lief is"
Adres: Mozartstraat 72, 3752 JT Spakenburg
Telefoonnummer: 0633039004
Stad: Spakenburg
Route: Mozartstraat 72
Postcode: 3752 JT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Touch of aroma by lucy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Heijvis Visverwerking Heijvis Visverwerking 1 km Ervaren rondvisfileerders uit Spakenburg. Staan altijd voor je klaar.
Voorbach Makelaardij Voorbach Makelaardij 7 km Afspraak gemaakt om een woning in de verkoop te nemen, helaas kwam Perrie zonder opga...
Recensies
Sinds mijn menstruatie had ik al heel veel last van een onrustige huid. Rood ontstekingen soort acne. Heb jarenlang van alles geprobeerd. Tot aan de dermatoloog toe. Totdat ik via een collega in contact kwam met Lucie. En ik ben erachter gekomen dat juist zo veel mogelijk natuurlijke producten het beste effect hebben. En je ziet ook gelijk resultaat. Terwijl je met gewone producten zeggen ze je huid moet er eerst aan wennen. Maar met deze oliën zag ik gelijk vooruit gang. En helmaal niet moeilijk. Lucie vertelt precies in een paar woorden hoe het werkt wat het beste bij je huid past. Ik ben er nog steeds heel blij mee. Top producten voor een goede prijs!!
Voor het eerst een baby massage cursus gehad bij Lucia, was heerlijk top en super geregeld! Ze doet het fantastisch met goede uitleg en begeleiding.
Ik gebruik als dochter van Lucie al jaren de producten die zij gebruikt en verkoopt. Mijn huid is dankzij deze producten compleet verbeterd 3 jaar last gehad van acne. De rozenbottel olie als reiniging heeft hier het meest aan bijgedragen. Daarnaast gebruik ik producten zoals de gezichtsdifuser om te stomen wanneer ik verkouden ben. Het is het oprecht waard om een kijkje te nemen op haar website!
Na een behandeling bij Lucie kan ik er weer even tegen! Als ik een aantal slapeloze nachten heb maak ik een afspraak bij Lucie. Ik laat s nachts de olie extra intrekken en slaap als een roos. Ook haar producten de olien en de diffuser zorgen voor de nodige ontspanning. De aroma therapie is echt een cadootje voor mijzelf.
Een heerlijke moonstone massage gehad bij Touch of Aroma en het was een heerlijke ervaring. Ik heb vele massages en behandelingen gehad, dit was totaal anders! Ik kwam heel goed uit mijn hoofd door de verschillende sensaties van geuren, het warmwater matras en aanraking. Echt een heerlijke behandeling die ik iedereen kan aanraden. Gun jezelf zo’n heerlijke behandeling!
Het is altijd weer heerlijk om bij lucie binnen komen, het is een rustige en ontspannen sfeer, en de behandelingen zijn allemaal heerlijk. Vanmorgen de Soupplesse behandeling gehad en daar weer zeer van genoten. Dank je wel Lucie voor je ervaren handen en kennis van alle olieen. Het was weer een feestje
hallo allemaal , ik wil echt even vertellen hoe ik deze fijne behandeling heb ervaren , nou het was zo heerlijk ontspannen , eerst lekker voeten bad , met een kop lekkere thee , gemasseerd met lekkere olie en een magnesium pakking ,en dat allemaal op een warme matras , ik voelde me weer zoveel fitter , dit kan ik een ieder aanraden , : ps dit ga ik zeker vaker doen , groetjes loes
Echt heerlijk behandelingen . Elke keer weer herboren terug naar huis .heel rustgevend. En voeld gelijk vertrouwd. Ga zelf ieder kwartaal .zeker een aanrader .
Heerlijke massage. Bij deze salon kom je echt tot rust! Heerlijke olie en superfijne sfeer!
Heerlijke gezichtsbehandeling! Hier kom ik helemaal ontspannen vandaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid