facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Voigt Travel

Voigt Travel

Info

Beleef het Pure Noorden in Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Spitsbergen en Schotland. Beleef het Ware Zuiden op Sicilië en Sardinië.

Adres: Amsterdamsestraatweg 15e, 1411 AW Naarden
Telefoonnummer: 31356990322
ln.levart-tgiov@ofni
Stad: Naarden
Route: Amsterdamsestraatweg 15e
Postcode: 1411 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: voigt travel kampioen, voigt travel sicilie, voigt travel ervaringen, voigt travel noorwegen, voigt travel portugal, voigt travel noorderlicht, voigt travel scotland, voigt travel ijsland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camperverhuur Wereldwijd Camperverhuur Wereldwijd 154 meter We rijden al weer 2 jaar met onze Ford Nugget Plus rond en zijn zeer tevreden over de...
Villa-International Villa-International 765 meter Luxe vakantiehuizen Luxury holiday homes Luxus-Ferienhäuser
Incentoretail Incentoretail 831 meter Reisorganisatie voor bijzondere en beroemde treinreizen zowel binnen als buiten Europ...
Zeilschool Naarden Zeilschool Naarden 1 km Dirk-Jan is een plezierige instructeur die in staat is om iedereen op zijn gemak te l...
Xcite Tours Xcite Tours 1 km Xcite Tours verzorgt betaalbare luxe wintersportreizen. Van begin tot einde luxe en c...
Le Marche Vakantiehuizen Le Marche Vakantiehuizen 3 km Een heel fijn vakantie huis voor grotere groepen. Niet heel luxe, maar alles is er aa...
Recensies
Wat een fantastische reis hebben wij gehad! Alles was super geregeld en heel duidelijk. We zijn in Ruka geweest en wat is t daar mooi! Villa Kuusirinne waar we hebben vertoeft was geweldig, alles was aan boord. De excursies waren ook goed georganiseerd. We zijn zeer tevreden en als je zo’n reis wil boeken ben je zeker op t goede adres bij Voight travel! Dank jullie wel voor deze mooie herinneringen.
Super georganiseerd,super hotels en gids Zeker een voor herhaling vatbaar
Wat een heerlijke reis naar Kiilopää. We hebben genoten. Rust, ruimte en de stilte kunnen horen. Drie avonden noorderlicht gezien, waarvan 2 avonden echt heel mooi. Accommodatie sober, maar netjes. Personeel van het restaurant is top, behulpzaam en vriendelijk. Eten goed en gezond, maar simpel. Voor ons echter geen probleem. Overnacht in een Finse Log Cabin met privé sauna. Echt een aanrader. Kleinschalig park.
Tot nu toe nog niet echt enthousiast, er gaat wel erg veel fout. We moeten nog vertrekken en ik hoop dat het ter plekke beter geregeld is.camperreis Schotland Jaren terug een Lapland reis bij deze organisatie geboekt, dat was goed geregeld. Ik zal ter zijnde tijd een update geven, zowel via mijn blog als hier.
Inmiddels 5 leuke, afwisselende reizen met Voigt volbracht. Ze hebben de goede lokale contacten om 't allemaal tot een s6 te maken. Stop met zoeken en vertrouw op Voigt, niet per se goedkoop maar investeer in belevenissen!
Geweldige organisatie, vanaf het begin ook nogb persoonlijk contact. Alles goed voorbereid en mooie locaties en natuurlijk hun partner Geo Travel. Wij gaan volgend jaar weer met hun. Toppunten waren er meerdere in Myvatn /IJsland maar champagne op de berg om het af te sluiten op de laatste dag hebben we nog nooit meegemaakt. Cijfer 12.
Via Voigt travel hebben we een wintersport reis geboekt naar Finland. Het is goed geregeld. De overtocht, de huisjes, de activiteiten en daarnaast is er tijd over om een dorp of stad te bekijken of als je dat wil te skiën of langlaufen op de pistes naast het Himos centrum. We waren positief verrast dat hier veel te doen is voor "niet" skiënde mensen.
Uitstekende service. Fijn geholpen met het uitzoeken van onze reis naar Lapland. Voor, tijdens en na de reis houden ze contact met je. We raden aan om via Voigt te boeken!
Van het begin tot het einde tot in de puntjes onze reis geregeld naar Torassieppi in Fins Lapland. Zeer tevreden van deze mooie ervaring. De medewerkers waren allemaal erg vriendelijk en we kregen voldoende informatie op voorhand!
Alles goed geregeld voor onze reis naar Fins Lapland. Wij hadden de Nellim kids reis geboekt en er werd ook echt rekening gehouden als je daar met een kind naartoe gaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid